Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

leylacım kusura bakkma msnden de yazmışsın duştaydım laptop açık kalmış..
valla bagaj sınırı var 20kg o birinci sorun bide hongkonga vizeyle geçiosun 2kez kontrolden geçtik orayı gezmek için gitmek istioz ama götürmüolar bide dönüşte uçağa binerken götürecekler hacı enişteye selamlarımı ilet anlıycan

Merhaba..Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açınız..Bu konu da içerik yok ve tamamen sohbet paylaşımı mevcut..

Konu Geyik başlığına taşınmıştır..

Kadınlar Kulübü

özlemcim burdasin yine naptiniz bugün yemek olayini kursta napiyorsunuz arkadaşlarin nasil kafa dengimi

Son düzenleme:
özlemcim burdasin yine naptiniz bugün yemek olayini kursta napiyorsunuz arkadaşlarin nasil kafa dengimi

bugün 2.gün bitti kursta arkadaşlar çok iyi 5 bayanız 2si yaşça büyük saolsun bitanesi baya yiyecek getirmiş hep beraber yiyoruz içiyoruz muhabbet burdan yana sıkıntım yok bugün haşlama somon salata falan yedik reestauranın az kokan bölümüne oturduk ortaya altı yanan bişey koyuyorlar üstüne tava mantar falan haşladık adamların yemek olayı kolay atıolar masaya pişirip yiyon:)
bugün biraz da gezdik bazı dükkanlara kokudan girilmio hava soğuk burda da eee sizden ne var ne yok biraz da siz anlatın yaw

00:30 burda saat birazdan uyurum

aman be özIemcim herşey yemek gibi oIsuun aç kaImazsın yani kii çok kötü bi üIke deiiI Ien miIIet tatiIe gidioo
keremin muayene oIamamasına üzüIdüm ama doktorada kızdım yanii çocuk bu sonuçta robot değiIki her istediğini yapsın

aaa ne kadar ilginç bizim de önümüzde daha uzuuuun bir gece var birazdan öyle bir geçer zamankiyi izleyecez herkes iyi gamze efeye oda almiş sonra edacim müdür olmuş alamanyadaki eda evine taşindi gerisi klasik işte dedikodu falan filannn :97:

valla burda psikolojik oldu yemek olayı kokudan sanırım aç kalmıoz çok şükür
gezme işi cmrtsi olacak o yüzden yorum yapamıycam ama trafik ist. gibi kalabalık hergün bi kaza görüyoruz çokkk yüksek katlı evler aşırı yani bide çamaşırları askıyla asıyorlar balkona

siz uyurken biz derste oluoruz eminecim
öylebir geçer zamanki yi artık yarın netten izlemeye çalışırım yada bana anlatırsınız
güle güle uyusun efe odasında
oo hayırlı olsun müdürlüğü edanın da darısı bana:)
the other eda da güle güle otursun evinde işe de başladımı?

çakma kurutma makinesi yapamamışIar mı yaww

güzeImiş :81:ben gitsem aç kaImazmışım uIee çin böreği,baIIı susamIı tavuk,piIav,çin eriştesi(noodIe)baIIı somon çok severim ben bunIarı

nesrincim görüntü de güzel ama değişik bi kokuya alışamadık baharatmıdır yağmıdır çok ilginç o kokuyu paket yapıp göndereyim size de görün

komunist ülke işte apartman doludur heryer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…