-
- Konu Sahibi misskokulumm
özlem dün eşime dedim ekim annelerinden bi arkadaşım çine gitti diye bizimkide çinden sürekli sipariş verir parca felan getirtir bana diyoki arkadaşına desende hayrına honk kong da bi dükkan var oraya hacını selamı var desin benim paketleride getirsin gelirken diyo puhahhaa manyak bu adam yaa gecenlerde bi kaç hafta paketi geçikti gelmedi adamlara çince ebenize selamlar yazdım hemen yolladılar diyo sanki elin çinlisi o lafı anladıda
özlemcim burdasin yine naptiniz bugün yemek olayini kursta napiyorsunuz arkadaşlarin nasil kafa dengimi
bugün 2.gün bitti kursta arkadaşlar çok iyi 5 bayanız 2si yaşça büyük saolsun bitanesi baya yiyecek getirmiş hep beraber yiyoruz içiyoruz muhabbet burdan yana sıkıntım yok bugün haşlama somon salata falan yedik reestauranın az kokan bölümüne oturduk ortaya altı yanan bişey koyuyorlar üstüne tava mantar falan haşladık adamların yemek olayı kolay atıolar masaya pişirip yiyon:)
bugün biraz da gezdik bazı dükkanlara kokudan girilmio hava soğuk burda da eee sizden ne var ne yok biraz da siz anlatın yaw
00:30 burda saat birazdan uyurum
aman be özIemcim herşey yemek gibi oIsuunaç kaImazsın yani kii çok kötü bi üIke deiiI Ien miIIet tatiIe gidioo
keremin muayene oIamamasına üzüIdüm ama doktorada kızdım yaniiçocuk bu sonuçta robot değiIki her istediğini yapsın
aaa ne kadar ilginç bizim de önümüzde daha uzuuuun bir gece var birazdan öyle bir geçer zamankiyi izleyecez herkes iyi gamze efeye oda almiş sonra edacim müdür olmuş alamanyadaki eda evine taşindi gerisi klasik işte dedikodu falan filannn :97:
valla burda psikolojik oldu yemek olayı kokudan sanırım aç kalmıoz çok şükür
gezme işi cmrtsi olacak o yüzden yorum yapamıycam ama trafik ist. gibi kalabalık hergün bi kaza görüyoruz çokkk yüksek katlı evler aşırı yani bide çamaşırları askıyla asıyorlar balkona
güzeImiş :81:ben gitsem aç kaImazmışım uIeeçin böreği,baIIı susamIı tavuk,piIav,çin eriştesi(noodIe)baIIı somon çok severim ben bunIarı
valla burda psikolojik oldu yemek olayı kokudan sanırım aç kalmıoz çok şükür
gezme işi cmrtsi olacak o yüzden yorum yapamıycam ama trafik ist. gibi kalabalık hergün bi kaza görüyoruz çokkk yüksek katlı evler aşırı yani bide çamaşırları askıyla asıyorlar balkona
çakma kurutma makinesi yapamamışIar mı yaww
nesrincim görüntü de güzel ama değişik bi kokuya alışamadık baharatmıdır yağmıdır çok ilginç o kokuyu paket yapıp göndereyim size de görün