- Konu Sahibi misskokulumm
hatta eşim mcdonalds da bile bişey yiyemeden çıktık orası da aynı mok gibi kokuyodu demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatta eşim mcdonalds da bile bişey yiyemeden çıktık orası da aynı mok gibi kokuyodu demişti
aynen öyle elifcim önünden geçemiyorsun o derece..pizza hut fena değilmiş h.sonu oraya uğrayabiliriz. bugün pizza söyledik akşam yemeğinde hamuru değiştikti tadan arkadaşlar yiyemedi ama beyler götürüo maşallah yiolar valla
eşin ne kadar kalmıştı?
benim eşim baya aç kalmıştı orda geldiğinde süzülmüştü valla çok yemek seçer kendisi ayrıca herşeyden midesi kalkar
1 hafta kaldı özlemcim.. ama herşeye rağmen çok değişik bi ülke diyo ve özledim tekrar gitcem diyo
iyi olmuş bidaha gitmez bari
ya bazı kıyafet dükkanlarına bile ağzıma ıslak mendil tutarak girdim çok pisler cidden ..
yarından itibaren otelin fitness centerına gidicim 1saat bide masaj istiom gıdıklanmaz isem
tekrar gitcem beraber gidelim diyor ama ben hayatta gitmem orada ne işim var yaw kültürleri batsınnn
iyi olmuş bidaha gitmez bari
ya bazı kıyafet dükkanlarına bile ağzıma ıslak mendil tutarak girdim çok pisler cidden ..
yarından itibaren otelin fitness centerına gidicim 1saat bide masaj istiom gıdıklanmaz isem
selammm napıyonus bakıım özlemcim de burdaymış öncelikle keremin doktoruna bi
ama harbiden doktorun dediği şeye geçen yaz otelde şahit oldum bi fransız eraydan küçük kızı vardı eray onunla oynamka istedi kız kaçtı sonra eray ağlayınca babası gördü kıza kızdı bişii dedi kız püsüm püsüm geldi erayın yanına eray bunun gözüne burnuna elledi kız babası artık ne dediyse kırpırdayamadı bile erayın karşısında zavallı
eray olsa nerde şimdi bile söz geçiremiyoz bizim türk çocuklarının mayasında varr napak boşuna çılgın türkler dememişler
siz uyurken biz derste oluoruz eminecim
öylebir geçer zamanki yi artık yarın netten izlemeye çalışırım yada bana anlatırsınız
güle güle uyusun efe odasında
oo hayırlı olsun müdürlüğü edanın da darısı bana:)
the other eda da güle güle otursun evinde işe de başladımı?
selammm napıyonus bakıım özlemcim de burdaymış öncelikle keremin doktoruna bi
ama harbiden doktorun dediği şeye geçen yaz otelde şahit oldum bi fransız eraydan küçük kızı vardı eray onunla oynamka istedi kız kaçtı sonra eray ağlayınca babası gördü kıza kızdı bişii dedi kız püsüm püsüm geldi erayın yanına eray bunun gözüne burnuna elledi kız babası artık ne dediyse kırpırdayamadı bile erayın karşısında zavallı
eray olsa nerde şimdi bile söz geçiremiyoz bizim türk çocuklarının mayasında varr napak boşuna çılgın türkler dememişler
merhaba canım valla doktordan böyle şeyler duymak ürkütücü cidden ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum çocuk çocukluğunu yaşayıcak neden kızıp engelleyip bastırayım ki yavrum o benim
çılgınız ne edek..
kızlar burda 1i geçti saat ben uyyum artık sabah kalkameyecem yoksa yarın görüşürüz iyi geceler...
leylacım kusura bakkma msnden de yazmışsın duştaydım laptop açık kalmış..
valla bagaj sınırı var 20kg o birinci sorun bide hongkonga vizeyle geçiosun 2kez kontrolden geçtik orayı gezmek için gitmek istioz ama götürmüolar bide dönüşte uçağa binerken götürecekler hacı enişteye selamlarımı ilet anlıycan
özlem çinde izleyemez diye bu hafta osmanın yeni bölümünü vermediler sen hiç tasalanmaa bizde bakamadık tekrar var puhahahsiz uyurken biz derste oluoruz eminecim
öylebir geçer zamanki yi artık yarın netten izlemeye çalışırım yada bana anlatırsınız
güle güle uyusun efe odasında
oo hayırlı olsun müdürlüğü edanın da darısı bana:)
the other eda da güle güle otursun evinde işe de başladımı?
anam bu çinlilerin koku alma duyusu yok mu nasıl yaşıyo bunlar orda çin deyince aklıma artık kötü kokular gelecek