- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
-
- Konu Sahibi misskokulumm
slm canım
yok çiğdemin erkek kardeşi evlenmek istiyo eda yegenin arkadaşına düşündü eda aracılık yapıyo,hamiyetin kardeşine ayfer kurt un kaynı bekarmış olabilir yani,neslihanın erkek kardeşide 26 yaşında ve bekar oda bulun dedi anlayacağın geyik tam yani
parfüm demişsin sen beyaz tenlisin dimi özlem Estee Lauder Pleasures olabilir ben yıllardır çok beğenirim,Beatiful olabilir.Armani den de bakabilirsin.Gucci Envy me süper sanada yakışır.üffff ben free shopa girdimmi kendimi kaybediyorum eşim zor topluyoduavondayken hep avonu kullandım sevmezdim haftasonuda orjinal kullanırdım çok fark var arada.heee bide Gucci rush2 müthiş güzellll mutlaka dene derim ben kullandım esmer olmama rağmen çiçek kokularını pek sevmem ama bu çok yakıştı.parfümü free shoptanmı alıcan yoksa çinden mi?eğer çinden alırsan aman dikkat et çakmadır heee
ooo izdivaç programlarını geçmişniz hayırlı olsun diyelim onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine
bu isimleri bir not alıyım halecim saol..hongkongda sasadan bakcam bide dutyfreeden havalanında...29ocakta 22.55de uçağımız o sabah erkenden hongkonga gidecez orda daha orjinal şeyler var akşama kadar gezcez..
kitap okuyorum uykum gelio ya elif şafakın aşk a başladım 2. kitap.. offf keremi çok özledim ya eşimi de
ooo izdivaç programlarını geçmişniz hayırlı olsun diyelim onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine
bu isimleri bir not alıyım halecim saol..hongkongda sasadan bakcam bide dutyfreeden havalanında...29ocakta 22.55de uçağımız o sabah erkenden hongkonga gidecez orda daha orjinal şeyler var akşama kadar gezcez..
kitap okuyorum uykum gelio ya elif şafakın aşk a başladım 2. kitap.. offf keremi çok özledim ya eşimi de
şafaK 17 özIem azcık daha sabırsen geIince oğIunIa eşinIe 2 gün kaçın bi yerIere ne güzeI oIur waIIa
bu arada parfüm oIarak sana davidoff cooI water,bvIgari ve Iacoste öneririm.3 ü benim favoriiimbu smiIeyde güzeI uyduu.du bi daha sıkayıım
ohhhh iyi hongkong ta kesin bulursun o zaman özlemcim doya doya gez ve bol bol resim çek benim için
özIeeem napııooosuuuun
özlem yafrummnaber bakıyorum.. alıştın çine de gelince azcık uyum saorunu da yaşarsın sen artık
kerem nasılmış..
hadi az kaldııııı
anem şafak 9 mune çabuk geçti ule..
bide sana sormak lazım tabe..
beyzoş ii özlemcim sağol biz hep aynıyız değişiklik yok yani..
sınavında şimdiden başarılar diliyorum tatlım
dönüşte kuş gibi hafifliyceksin