Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

bugün gittiğimiz yer çok güzeldi 10da otelden çıktık 18.30da bitti gezimiz adamlar süper yer yapmış ya teleferiğe bile bindik tren vs çok eğlendik sonra da istanbul restauranta gidip karnımızı doyurduk oh geldim duşumu aldım maskemi yaptım bide keremimi görsem tamam uyyodur şimdi
çinli çocuklar çok tatlılar ya tombik tombik yanakları ..görseniz millet kucağında çocukla nasıl geziyor çocuklar per perişan kucaklarında uyyorlar biz olsak o soğukta okadar saat gitmeyiz yani bide ilginç bişey çocukların bez bölgesi açık pijamalarının falan neden diye sorduk daha kolay diyeymiş şaşırdık kaldık :KK1::KK1:

bol bol foto çektim artık gidince face e koyarım

şafak 20 buarada

vayy vayy gezmiş tozmuş da bak havalar atılıyor:82:
pijama olayı ilginçmiş adamların 1 çocuğu var zati ona da kolaya mı kaçıyolarmış:89:
nasıl ya çok mu farklı şehirleri falan yani bizim memleketle karşılaştırınca burası hani derkler ya yıl arkadan gidiyor falan diye öyle bi durum var mı gözlemlerine göre:26:
hadin çoğu gitti azı kaldı kavuşma süper olacak:KK64:

vayy vayy gezmiş tozmuş da bak havalar atılıyor:82:
pijama olayı ilginçmiş adamların 1 çocuğu var zati ona da kolaya mı kaçıyolarmış:89:
nasıl ya çok mu farklı şehirleri falan yani bizim memleketle karşılaştırınca burası hani derkler ya yıl arkadan gidiyor falan diye öyle bi durum var mı gözlemlerine göre:26:
hadin çoğu gitti azı kaldı kavuşma süper olacak:KK64:

çok kalabalıklar ya nereye gitsen kuyruk sıra ..17milyon nüfüsü sırf shenzen nin ..istanbulun 2katı sanırım çok yüksek binaları yolları falan hep üst geçitli öyle aman aman gelişmiş değil ist.a göre de iyi yine lüks arabaları falan var ...giyimleri çok komik çok rüküş giyiniyorlar mesela dünkü yere spor ayakkabıyla falan gidilir bunlar sivri topuk mini elbise falan giymiş sanki düğüne gidiyorlar:KK20:

hu hu nerelerdesiniz bugün uğramışsınız bu kız ne yapar ne eder oralarda hiç merak etmedinizmi:KK1:

evIiIik yıIdönümünüz kutIu oIsun özIemcim:KK64: benim koca da istanbuIa gitti bende şafak sayıyorum senIe beraber artık :KK52: beIIi oImamakIa beraber 20-30 gün arası bişe :KK59: neyse böyIe işte :KK19: sen neIEr yaptın bugün anIat bakeem,kerem napıomuşş :KK34:

evIiIik yıIdönümünüz kutIu oIsun özIemcim:KK64: benim koca da istanbuIa gitti bende şafak sayıyorum senIe beraber artık :KK52: beIIi oImamakIa beraber 20-30 gün arası bişe :KK59: neyse böyIe işte :KK19: sen neIEr yaptın bugün anIat bakeem,kerem napıomuşş :KK34:

Allah kavuştursun Nesrincim :KK50: sömestr tatili yaklaşıyor siz de gidersiniz belki çocuklarla beraber?
keremle dün kameradan görüştük iyiydi ona micky mause li boya kalemleri aldım onları gösterdim gelince beraber resim yapcaz dedim çok sevindi kalemleri almak istedi ekrandan ..18 gün kaldı gittikçe özlemim artıyor :KK5: birazdan oyuncak dünyasına gideceğiz arkadaşlarla ...

Allah kavuştursun Nesrincim :KK50: sömestr tatili yaklaşıyor siz de gidersiniz belki çocuklarla beraber?
keremle dün kameradan görüştük iyiydi ona micky mause li boya kalemleri aldım onları gösterdim gelince beraber resim yapcaz dedim çok sevindi kalemleri almak istedi ekrandan ..18 gün kaldı gittikçe özlemim artıyor :KK5: birazdan oyuncak dünyasına gideceğiz arkadaşlarla ...

ohh ne güzeI :KK52: benim yerimede gez :KK53: diskoyu neyim yokmuymuşş oteIin oraya gitt be yaw :KK66: :KK24: ben oIsam gezerim gezerim gezerim yine gezerim :KK55:

ohh ne güzeI :KK52: benim yerimede gez :KK53: diskoyu neyim yokmuymuşş oteIin oraya gitt be yaw :KK66: :KK24: ben oIsam gezerim gezerim gezerim yine gezerim :KK55:

diskosu yok canım masaj yaptırcam dönmeye yakın:KK9:
bugün soğuk çıkmıycaz dışarı ama hergün değişik biyerlere gitmeye çalışıyoruz..

özlemcim epeydir girmedim siteye geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bir ömür boyu mutlu olun inşallah:nazar::KK71:sayılı gün çabuk geçiyor bak gördünmü günler nasıl geçiyo,eşimle konuşuyoruz senide ohhh ne güzel valla gezsin keyfini çıkarsın pisler falan ama ilk görmek istediğimiz yerlerden birisi bizimde diyo:KK1:herkesin böyle şansı olmuyo çıkar keyfini eve dönünce sarılıp özlem giderirsiniz hem oyuncaklarını görünce herşeyi unutur keroş:KK1:

kendine iyi bak canım malum biz güne yeni başlıyoruz siz bitiriyosunuz:KK52:

özlemcim epeydir girmedim siteye geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bir ömür boyu mutlu olun inşallah:nazar::KK71:sayılı gün çabuk geçiyor bak gördünmü günler nasıl geçiyo,eşimle konuşuyoruz senide ohhh ne güzel valla gezsin keyfini çıkarsın pisler falan ama ilk görmek istediğimiz yerlerden birisi bizimde diyo:KK1:herkesin böyle şansı olmuyo çıkar keyfini eve dönünce sarılıp özlem giderirsiniz hem oyuncaklarını görünce herşeyi unutur keroş:KK1:

kendine iyi bak canım malum biz güne yeni başlıyoruz siz bitiriyosunuz:KK52:

saol canım benim inşallah siz de gelirsiniz bir gün alıştık artık ama 1ay fazla sıkıyor bide kurs olunca tatil gibi değil tabi okul gibi oluor

hava buzzz bugün burda kurstan geldik odamdayım akşam yemeğe incez o zamana kadar biraz dinlenecem ..keremle konuştum sesini duydum :KK43::KK43:

özlemcimm nasılsın canımm az kaldı haa gayret gezip tozmuşsunuz çok güzel yaa öle böle ne güzel kafan dağılmış olduuu

özlemim haftasonu giremedim canım okudum yaptıklarını yazdıklarına bakılırsa biraz daha alışmşsın. hiç kokudan bahsetmemşsin meşxsela :KK33: keremcime de kavuşmana az kaldı hadi biraz daha sabırrr ağlğmğ üzülme oralarda döndüğünde hiç gitmemiş gibi olacaksın emin ol

saol canım benim inşallah siz de gelirsiniz bir gün alıştık artık ama 1ay fazla sıkıyor bide kurs olunca tatil gibi değil tabi okul gibi oluor

hava buzzz bugün burda kurstan geldik odamdayım akşam yemeğe incez o zamana kadar biraz dinlenecem ..keremle konuştum sesini duydum :KK43::KK43:

inşallah canım yaaa benimde ilk favorilerim arasında güney afrika ve çin var:76:
üzülme arkadaşım bak sayılı gün allah sağlık versin gerisi boş dikkat et kendine çok öpüyorum seni:KK70:

pişt nörüonuz bakalım:KK6:

bana güzel bi perfüm önerin hele dönüşte alıcam orjinalinden kalıcı çok ağır olmayan buzamana kadar hep avonun parfümlerini kullandım şöyle güzelinden bişey almak istiyorum:KK16:

vayy kendine çalışacan yani:))parfüm konusunda pek bilgi sahibi değilim malasef yardımcı olamıycum oldum olası sevmem parfüm mevzuunu miğdemi kaldırır kokuları
ee alıştın sanırım özlem çine çince de öğrendiyon mu?
biz hep aynıyız okul falan filan..
eda kaplan da antalyaya gitti erayı annesine bıraktı tatil yapıyor..meral de antalya yolcusu...anlıycan büyük buluşma yakında:KK66:
başkaa hımm sayfaya halilo geldi nesrine musallat oldu bi sera kartal mıydı öyle bişey işte bizim gruba girmek içn baya uğraştı birinin akrabasımıymış neymiş seviyeli sohbetimize katılmak istemiş ama kimin akrabası olduğunu bi türlü söylemedi:KK20:
sonracıma sayfada kız bulma oğlan everme işine de başladık:KK76:
şicilik aklama gelenler bunlar canım sana ii tatiller öpüyorum:KK19:

vayy kendine çalışacan yani:))parfüm konusunda pek bilgi sahibi değilim malasef yardımcı olamıycum oldum olası sevmem parfüm mevzuunu miğdemi kaldırır kokuları
ee alıştın sanırım özlem çine çince de öğrendiyon mu?
biz hep aynıyız okul falan filan..
eda kaplan da antalyaya gitti erayı annesine bıraktı tatil yapıyor..meral de antalya yolcusu...anlıycan büyük buluşma yakında:KK66:
başkaa hımm sayfaya halilo geldi nesrine musallat oldu bi sera kartal mıydı öyle bişey işte bizim gruba girmek içn baya uğraştı birinin akrabasımıymış neymiş seviyeli sohbetimize katılmak istemiş ama kimin akrabası olduğunu bi türlü söylemedi:KK20:
sonracıma sayfada kız bulma oğlan everme işine de başladık:KK76:
şicilik aklama gelenler bunlar canım sana ii tatiller öpüyorum:KK19:

çince şie şie teşekür ederim bide niahu merhaba bunları öğrendim bi liste verdiler elimize lazım olursa dışarda die çantada duruyor..
oo antalya buluşması var desene yakında..
bugün kocaman helikopter ve duvarda giden araba aldım kereme bide öyküye helikopter aldım nasıl getircem onu düşünüyorum.. yarın da kendime çanta bakcam ..cmrtsi yine gezi var dünyadaki herşeyin çakmasını yaptıkları bi yere :KK9:
bizim kuzulara mı kız oğlan buluonuz?
bende sizi öptüm canım

şafak 15 buarada

özlemim haftasonu giremedim canım okudum yaptıklarını yazdıklarına bakılırsa biraz daha alışmşsın. hiç kokudan bahsetmemşsin meşxsela :KK33: keremcime de kavuşmana az kaldı hadi biraz daha sabırrr ağlğmğ üzülme oralarda döndüğünde hiç gitmemiş gibi olacaksın emin ol

evet canım kokuya burnumuz alıştı heralde otelin restaurantında oturabiliyoruz enazından ... eşim kamerayla görüşünce kerem çok etkileniyor falan dedi içim kıyıldı

X