- 6 Ocak 2009
- 991
- 5
- Konu Sahibi misskokulumm
özleeeeemmmmmm napıyosuuuuunnnnn uyuyomusunnnn?? :79: bize çok çabuk geçti ama sana yıl geibi geldiğine eminim.. inşallah sağsağlim oğluşuna kawuşursun canım..öptüm..:90:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özleeeeemmmmmm napıyosuuuuunnnnn uyuyomusunnnn?? :79: bize çok çabuk geçti ama sana yıl geibi geldiğine eminim.. inşallah sağsağlim oğluşuna kawuşursun canım..öptüm..:90:
selam millet
son 4 gün valizimi toparlıyorum
istanbulda hava nasıl ? kar başladı mı?
ayyy özlem şaka maka bitirdin yaaa çok şükür
gel canım vatan memleket özlemişsindir artık
1 ay koknunda yatır keremi de yavrum ne yapacak acaba seni görünce
burda kar yağdı bu akşam ama istanbulu bilemiycem tabi
kolay gelsin canım görüşmek üzere
özlemim son günler hadi bitti bak 2 -3 gün kaldı sanırım hangi gün geiyorsun buraya kerem de annesini çok özlemiştir ama kızmaz heralde sana kızsarda çabucak unutur annese.buraya da fazla gelemedim kusura bakma malum karne dönemi çok yoğunum ben. eee valizi kaç kilo oldu bu arada bagajı geçeceksin bu gidişle
son 2gecemiz otelde eminecim cumartesi sabah erkenden 6.30gibi çıkıyoruz hongkonga doğru orda gezi ve alışverişin ardından 23 gibi uçak pazar sabah 5gibi de incez Allah kısmet ederse..
kerem annemin sesini duyyorum babane diyormuş telefonda konuşuyoruz daha da dillenmiş 2hafta evdeyim inşallah bol bol hasret gidercez oğlumla
valizi tartmadım yarın akşam kapatıp tartıcam bakalım hongkonga conversler yarı fiatınaymış kereme alcam kendime de aşırı alışveriş yapmadım çinin mallarına güvenmediğim için hediyelik bişeyler aldım bide kardeşim iphone istemişti ona iphone, eşime de navigasyon aldım elektronik olarak bide gizli kamera :)))
bu arada kimse yazmamış baktımda ben yazıyım dedim Nurceye bebiş geliyobu ctesi kalp atışlarınıdinlemeye gidecekler
ohhhhh 2 hafta evde olmak ikinizede çok iyi gelecektir özlemcimevet bize çabuk geçti ama size sormalı tabikihava salı günü bozdu az kar yağdı yarım saat kadar bi dahada yok zaten bu yıl kar yokmuş canım.ayyy yasmin çayı çok güzel kokuyo ya burada yok ne yazıkkibende kıbrısa gittiğimde anneme bavullan seylan çayı getirirdim türkiyede hem pahalı hemde yok diyodu annem.hongkongta bol bol gez benim yerimede resim çek:97:bize son 2 gün sana 1gün hadi allah kavuştursun
hıımmm gizli kamera heeeee netcen kamerayı herüfüne hediye et muhahhaaaaa
Allah işlerini rast getirsin canım.iyi yolculuklar
canım ya maşallah az kaldı tabi söylemesi kolay birde sana sormalıyızay hakikaken bende çk merak ediyorum keremi ilk tepkisi ne olucak diye..özlemcim gizli kamerayı ne edicen söyle bakem..
kızlarrrr
hadi artık türkiyede görüşürüz 6saat sonra ayrılıyoruz otelden
hakkınızı helal edin