Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

özleeeeemmmmmm napıyosuuuuunnnnn:KK34: uyuyomusunnnn?? :79: bize çok çabuk geçti ama sana yıl geibi geldiğine eminim.. inşallah sağsağlim oğluşuna kawuşursun canım..öptüm..:90:

özleeeeemmmmmm napıyosuuuuunnnnn:KK34: uyuyomusunnnn?? :79: bize çok çabuk geçti ama sana yıl geibi geldiğine eminim.. inşallah sağsağlim oğluşuna kawuşursun canım..öptüm..:90:

saol gamzecim uyumadım daha valla hasretlik çok zor bugün eşimle konuşurken ağladım o da 2 gündür konyada bi makineyi devreye almaya gitmiş kerem yanlız diye aklım orda eşim ordayken daha rahatmışım ...
bugün türk kahvesi yaptık arkadaşlarla fal bilem baktık:)
onun öncesinde yine alışveriş vardı çay aldım bol bol yasmin çayı çok güzel ya çok hoş kokuyor.ama çaylar çok pahalı ya 1.5kilo değişik çay artı fincan setleri var minik minik 100lira vermişim puhaha türkiyede 2yıllık çay parası burda insan acayip pazarlık edio alışveriş dengelerim değişti
son 5 gecemiz kaldı :KK64:

:KK19:
selam millet:21:

son 4 gün valizimi toparlıyorum:KK64:
istanbulda hava nasıl ? kar başladı mı?

ayyy özlem şaka maka bitirdin yaaa çok şükür:KK62:
gel canım vatan memleket özlemişsindir artıkEn Büyük TÜRKİYE
1 ay koknunda yatır keremi de :KK19:yavrum ne yapacak acaba seni görünce:KK66:

burda kar yağdı bu akşam ama istanbulu bilemiycem tabi:KK68:
kolay gelsin canım görüşmek üzere:KK68:

:KK19:

ayyy özlem şaka maka bitirdin yaaa çok şükür:KK62:
gel canım vatan memleket özlemişsindir artıkEn Büyük TÜRKİYE
1 ay koknunda yatır keremi de :KK19:yavrum ne yapacak acaba seni görünce:KK66:

burda kar yağdı bu akşam ama istanbulu bilemiycem tabi:KK68:
kolay gelsin canım görüşmek üzere:KK68:

en çok merak ettiğim keremle ilk karşılaşmamız nasıl olacak ne diyecek ağlayacak mı kızacak mı doya doya sarılmak istiyorum yavruma burnumda tüttü resmen:KK43:

birazdan kahvaltıya incem ordan eğitim merkezine ...perşembe akşamı veda yemeği düzenlemişler müslüman restaurantta..

hamiyetcim ben döndükten sonra bu konuyu silebiliriz değilmi?

selamlar herkeseEn Büyük TÜRKİYE

özlemim son günler hadi bitti bak 2 -3 gün kaldı sanırım hangi gün geiyorsun buraya kerem de annesini çok özlemiştir ama kızmaz heralde sana kızsarda çabucak unutur annese.buraya da fazla gelemedim kusura bakma malum karne dönemi çok yoğunum ben. eee valizi kaç kilo oldu bu arada bagajı geçeceksin bu gidişle

özlemim son günler hadi bitti bak 2 -3 gün kaldı sanırım hangi gün geiyorsun buraya kerem de annesini çok özlemiştir ama kızmaz heralde sana kızsarda çabucak unutur annese.buraya da fazla gelemedim kusura bakma malum karne dönemi çok yoğunum ben. eee valizi kaç kilo oldu bu arada bagajı geçeceksin bu gidişle

son 2gecemiz otelde eminecim cumartesi sabah erkenden 6.30gibi çıkıyoruz hongkonga doğru orda gezi ve alışverişin ardından 23 gibi uçak pazar sabah 5gibi de incez Allah kısmet ederse..

kerem annemin sesini duyyorum babane diyormuş telefonda konuşuyoruz daha da dillenmiş 2hafta evdeyim inşallah bol bol hasret gidercez oğlumla
valizi tartmadım yarın akşam kapatıp tartıcam bakalım hongkonga conversler yarı fiatınaymış kereme alcam kendime de aşırı alışveriş yapmadım çinin mallarına güvenmediğim için hediyelik bişeyler aldım bide kardeşim iphone istemişti ona iphone, eşime de navigasyon aldım elektronik olarak bide gizli kamera :)))

canım ya maşallah az kaldı tabi söylemesi kolay birde sana sormalıyız:KK37:ay hakikaken bende çk merak ediyorum keremi ilk tepkisi ne olucak diye..:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:özlemcim gizli kamerayı ne edicen söyle bakem..

hıımmm gizli kamera heeeee :KK76: netcen kamerayı :KK1: herüfüne hediye et muhahhaaaaa:KK52:
Allah işlerini rast getirsin canım.iyi yolculuklar:KK64:

son 2gecemiz otelde eminecim cumartesi sabah erkenden 6.30gibi çıkıyoruz hongkonga doğru orda gezi ve alışverişin ardından 23 gibi uçak pazar sabah 5gibi de incez Allah kısmet ederse..

kerem annemin sesini duyyorum babane diyormuş telefonda konuşuyoruz daha da dillenmiş 2hafta evdeyim inşallah bol bol hasret gidercez oğlumla
valizi tartmadım yarın akşam kapatıp tartıcam bakalım hongkonga conversler yarı fiatınaymış kereme alcam kendime de aşırı alışveriş yapmadım çinin mallarına güvenmediğim için hediyelik bişeyler aldım bide kardeşim iphone istemişti ona iphone, eşime de navigasyon aldım elektronik olarak bide gizli kamera :)))

ohhhhh 2 hafta evde olmak ikinizede çok iyi gelecektir özlemcim:KK66:evet bize çabuk geçti ama size sormalı tabiki:KK59:hava salı günü bozdu az kar yağdı yarım saat kadar bi dahada yok zaten bu yıl kar yokmuş canım.ayyy yasmin çayı çok güzel kokuyo ya burada yok ne yazıkki:KK59:bende kıbrısa gittiğimde anneme bavullan seylan çayı getirirdim türkiyede hem pahalı hemde yok diyodu annem.hongkongta bol bol gez benim yerimede resim çek:97:bize son 2 gün sana 1gün hadi allah kavuştursun:KK16:

bu arada kimse yazmamış baktımda ben yazıyım dedim Nurceye bebiş geliyo:KK49:bu ctesi kalp atışlarınıdinlemeye gidecekler:emir_bebek:

bu arada kimse yazmamış baktımda ben yazıyım dedim Nurceye bebiş geliyo:KK49:bu ctesi kalp atışlarınıdinlemeye gidecekler:emir_bebek:

ay ne güzel bir haber süpriz mi oldu acaba merak ettim batuya kardeş geliyor demek

ohhhhh 2 hafta evde olmak ikinizede çok iyi gelecektir özlemcim:KK66:evet bize çabuk geçti ama size sormalı tabiki:KK59:hava salı günü bozdu az kar yağdı yarım saat kadar bi dahada yok zaten bu yıl kar yokmuş canım.ayyy yasmin çayı çok güzel kokuyo ya burada yok ne yazıkki:KK59:bende kıbrısa gittiğimde anneme bavullan seylan çayı getirirdim türkiyede hem pahalı hemde yok diyodu annem.hongkongta bol bol gez benim yerimede resim çek:97:bize son 2 gün sana 1gün hadi allah kavuştursun:KK16:

saol canım az kaldı bugün sınav olduk sertifikalarımızı aldık yarın sabah 6da yola çıkıyoruz bura saati ile ...giremezsem bidaha hakkınızı helal edin..
hıımmm gizli kamera heeeee :KK76: netcen kamerayı :KK1: herüfüne hediye et muhahhaaaaa:KK52:
Allah işlerini rast getirsin canım.iyi yolculuklar:KK64:

saol gamzecim
kamerayı bi eşime bide abime aldım belki işlerine yarar...
canım ya maşallah az kaldı tabi söylemesi kolay birde sana sormalıyız:KK37:ay hakikaken bende çk merak ediyorum keremi ilk tepkisi ne olucak diye..:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:özlemcim gizli kamerayı ne edicen söyle bakem..

eşime ve abime aldım canım

X