Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen var ya çok fenasın senCok tartısmayız ve küsmeyiz
Bi tartısırsak da tamam bıtmıstır, yemek yapmam
Yaptıgım yemek varsa yedirmem odaya alırım Kendım yerim kalanı dökerim
caydanlıgı lavaboya fırlatırım cayı Cok sever cunku. Icınde kı cayı heder ederm.
Onun yaptıgını da ne yerım ne cocuga yediririm
Is temızlık herseyı bırakırım
Aldıgı hıc bıseyı agzıma surmem ne lazımsa ayrıca alır onunla hazırlarım kendime cocuga.
Bı gunde barısmam
Çiçekle barısmam
Özürle hiç barışmam
Acı cekicek once, sonra barısırım.
Bu bazen gunler surer 5-6 gun kadar.
Birbirimize hakaret, küfür etmeyiz kesinlikle.. Kavgalı olduğumuz zaman ben haklıysam yemek yapmam, eşim gelir özür diler, kavga sebebi üzerine konuşuruz, sonra da seni affetmem için beni yemeğe çıkarman lazım derim, öyle tatlıya bağlanır bizde.. Yüz vermeyin, evliliğin temel taşı saygıdırMerhaba eşimle gece çok kötü tartıştık ve bana başımdan s… git mal gerizakalı böyle bir çok kelime etti sabaha kadar ağla ağla içim çıktı bunu yapmaz normal de öyle üzüldüm ki hayal kırıklığım burukluk hepsi bir arada şimdi içimden yemek yapmak falan gelmiyor öyle durmak istiyorum sadece siz eşleriniz ile tartışınca ne yapıyorsunuz yemek falan yapıyor musunuz fikire ihtiyacım var kendisi ile bir müddet kesinlikle konuşmayacağım çok kırgınım ama merak ediyorum bu yemek temizlik konusunu
Benlik algım her zaman öne gecerSen var ya çok fenasın sen
Ay lütfen bana tüyo verin. Bende böyle davranmak istiyorum ama hatalı eşim hiç tınlamıyor bu numaralı aksine o dahada rahat davranıyorHayatta yapmam yemek falan. Hatta aksine o gelmeden dışarıya yemeğe çıkıp , cayımı kahvemi içip, ordan da avm ye gecip butun reyonları gezerim. Kartı da patlatırım bu aradaa. Sonra avm kapanmasına yakın çıkar sallana sallana eve gelirim… az yapmamışımdır. Adam meraktan kuduruyor o araa konuşmak istiyor. Ben yok duşa girmem lazım diyorum duşa kaçıyorum. Orada da oyalanıyorum. Sonra çok uykum var ben yatıcam diyip yatıyorum. Önüme de telefondan dizi/ film açıyorum. Gayet keyifli, mutlu mutlu takılıyorum sahsen. Ben ne uzuleceğim o üzülsün gram umrumda olmaz ne yemiş ne içmiş. Market oradaa, araba oradaa. Git doyur sen de karnını. Bana ne ? Çok güzel görmezden gelirim
Çok etkili ama nasıl dayanıyorsunuz tüyo verinCok tartısmayız ve küsmeyiz
Bi tartısırsak da tamam bıtmıstır, yemek yapmam
Yaptıgım yemek varsa yedirmem odaya alırım Kendım yerim kalanı dökerim
caydanlıgı lavaboya fırlatırım cayı Cok sever cunku. Icınde kı cayı heder ederm.
Onun yaptıgını da ne yerım ne cocuga yediririm
Is temızlık herseyı bırakırım
Aldıgı hıc bıseyı agzıma surmem ne lazımsa ayrıca alır onunla hazırlarım kendime cocuga.
Bı gunde barısmam
Çiçekle barısmam
Özürle hiç barışmam
Acı cekicek once, sonra barısırım.
Bu bazen gunler surer 5-6 gun kadar.
Herkese merhabalar çiçekler çok severek nişanlandım ilişkimde gerçekten mutluyum nişanlım mutlu etmek için uğraşır çoğu zaman yalnız sorunum var tartıştığımızda hep ilk adımı ben atardım her zaman küser kabuğuna çekilir küsme hakkımı alırdı elimden sorunca da ben hemen unutamıyorum ama eskiye dönemem diyor sonra ben bir şekilde gönlünü alıyorum 2 gün önce gece tartışdık telefonu kapattı her zaman ki gibi çok kırıldım kızdım bende aramak istemiyorum bu sefer artık ama o da aramıyor yazmıyor sormuyor ne yapayım sizce biter diye de korkuyorum aslında
Öfkede akıl olmaz derler ama terbiye olmalı saygı sınırı geçilmemeli diye düşünüyorum… bu psikoloji ile bi adamın yemeğini düşünmeyin bence… tabi ki her evlilikte tartışmalar anlaşmazlıklar küslükler oluyor fakat hatalı hatasını bilmeli… bilmezse bildirilmeli… şahsen ben küs bile olsam 3-5 cümle söylerim ki neye kırıldığımı da bilsin diye… bazen onların beyni almıyor çünküMerhaba eşimle gece çok kötü tartıştık ve bana başımdan s… git mal gerizakalı böyle bir çok kelime etti sabaha kadar ağla ağla içim çıktı bunu yapmaz normal de öyle üzüldüm ki hayal kırıklığım burukluk hepsi bir arada şimdi içimden yemek yapmak falan gelmiyor öyle durmak istiyorum sadece siz eşleriniz ile tartışınca ne yapıyorsunuz yemek falan yapıyor musunuz fikire ihtiyacım var kendisi ile bir müddet kesinlikle konuşmayacağım çok kırgınım ama merak ediyorum bu yemek temizlik konusunu