Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

hatta eşim mcdonalds da bile bişey yiyemeden çıktık orası da aynı mok gibi kokuyodu demişti

hatta eşim mcdonalds da bile bişey yiyemeden çıktık orası da aynı mok gibi kokuyodu demişti

aynen öyle elifcim önünden geçemiyorsun o derece..pizza hut fena değilmiş h.sonu oraya uğrayabiliriz. bugün pizza söyledik akşam yemeğinde hamuru değiştikti tadan arkadaşlar yiyemedi ama beyler götürüo maşallah yiolar valla

benim eşim baya aç kalmıştı orda geldiğinde süzülmüştü valla çok yemek seçer kendisi ayrıca herşeyden midesi kalkar

benim eşim baya aç kalmıştı orda geldiğinde süzülmüştü valla çok yemek seçer kendisi ayrıca herşeyden midesi kalkar

iyi olmuş bidaha gitmez bari

ya bazı kıyafet dükkanlarına bile ağzıma ıslak mendil tutarak girdim çok pisler cidden ..
yarından itibaren otelin fitness centerına gidicim 1saat bide masaj istiom gıdıklanmaz isem

tekrar gitcem beraber gidelim diyor ama ben hayatta gitmem orada ne işim var yaw kültürleri batsınnn

selammm napıyonus bakıım özlemcim de burdaymış öncelikle keremin doktoruna bi
ama harbiden doktorun dediği şeye geçen yaz otelde şahit oldum bi fransız eraydan küçük kızı vardı eray onunla oynamka istedi kız kaçtı sonra eray ağlayınca babası gördü kıza kızdı bişii dedi kız püsüm püsüm geldi erayın yanına eray bunun gözüne burnuna elledi kız babası artık ne dediyse kırpırdayamadı bile erayın karşısında zavallı
eray olsa nerde şimdi bile söz geçiremiyoz bizim türk çocuklarının mayasında varr napak boşuna çılgın türkler dememişler

tekrar gitcem beraber gidelim diyor ama ben hayatta gitmem orada ne işim var yaw kültürleri batsınnn

beraber gelebilrsiniz sırf görmek ve halimize türk ve müslüman olduğumuza şükretmek amaçlı..
insan olarak iyiler ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar bayanları güzel ciltleri bembeyaz pürüzsüz ve zayıflar ...kilolu erkek çok ama bayan çok az...

anam bu çinlilerin koku alma duyusu yok mu nasıl yaşıyo bunlar orda çin deyince aklıma artık kötü kokular gelecek

merhaba canım valla doktordan böyle şeyler duymak ürkütücü cidden ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum çocuk çocukluğunu yaşayıcak neden kızıp engelleyip bastırayım ki yavrum o benim
çılgınız ne edek..

kızlar burda 1i geçti saat ben uyyum artık sabah kalkameyecem yoksa yarın görüşürüz iyi geceler...

saol canım
hatun çinde bile osmanı düşünüyo muhahahaaaaaa

heee ben de buna intörnken alanyada acilde çalışmıştım orda şahit olmuştum.. bi ingiliz çocuk yaralanmış dikiş atılcaktı bi de tetanoz aşısı yapılcaktı, ağlamaya başladı ama çok sessiz ağlıyo yazık neyse annesi babası buna neden bu işlemin yapılması gerektiğini anlattılar çocuk sustu ben şok oldum o an karar verdim dedim ilerde çocuğum olursa bu gavurlar nasıl yetiştiriyosa öyle yetiştircem bu yaşa kadar uyku düzeni vs konusunda gavur kitaplarından faydalandım, bayaa da işe yaradı ama söz dinleme konusunda okadar başarılı değilim henüz bunda da babasının ilgisizliği etken diye düşünüyorum tek başıma tam otorite sağlayamıyorum

bence de çocuk dediğin yaramas olur söz dinleyecek zamanları da gelicek elbet ama 2,5 yaşında bırakalım kendi istedikleri gibi yaşasınlar
sana iyi geceler canım bizim burda gece yeni başlıyııı...

al işte dotora bak.Allah muhtaç etmesin yahumuayene edemediyse paranızı verseydi bari.bizim burda bi çocuk doktoru var hemen feyzaya bir balon veriyor.muayene ettiği sedyenin tepesinde oyuncaklar falan var onları çalıştırıyor çocuk onlara bakarken muayene ediyor.gerçi feyza çok sorun çıkarmıyor ikna edebiliyoruz.tabi uykusu falan gelmemişse.böylesi doktor moktor değil soyguncu yaa

kız alışırsın kokuyada.ordakiler nasıl alışmışsa.bu sefet türkiyeye gelince buralar kokmasın sana

yok hayatım ben ciddi anlamda demedim gelir onun kargoları hatta türkiyeye girmiş sagol yinede

dayımların şirketinin bir ara çin lokantası vardı erişteleri falan çok güzeldi birde tatlıları vardı.kızarmış yuvarlak hamurların içinde dondorma vardı üstündede çok güzel sosu vardı.çinli aşçıları vardı

özlem çinde izleyemez diye bu hafta osmanın yeni bölümünü vermediler sen hiç tasalanmaa bizde bakamadık tekrar var puhahah
anam bu çinlilerin koku alma duyusu yok mu nasıl yaşıyo bunlar orda çin deyince aklıma artık kötü kokular gelecek

benim aklıma börtü böcük yedikleri geliyo halaa öğğkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…