- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
-
- Konu Sahibi misskokulumm
Değerli Türk Telekom Ailesi;
Şirketimizin, akşam 7’den sabah 7’ye bedava konuşma fırsatı sunduğu “7’den 7’ye Bedava” kampanyası, 1 Nisan 2011 saat 07:00’a kadar uzatılmıştır.
bilgilerinize..
ahanda bu leyla
ahanda bu mehtap nede olsa 1 ayı kaldı:)
ahanda bu ayfer ile kocacığı
anada bu bennnnn mu ha haaa
kız aramız iyi herifle Allah a şükür kayınvalide meselesi olunca azcık atışıyoruzhadi ayfer kahvaltıda barış artık şu herüfünen iyi haberlerini bekliyoz..:92:
aynen leyluşum herifcanımla aram iyi kayınvalideciğimle kötühadi bakalıminşallah düzeltirsiniz aranızı
bende gidip şu evi toplayım hacer 2 dk içine ediyo ay şu oyuncaklardan nefret ediyom ya odanın ortasına saçılmış oyuncaklar görünce canım çok sıkılıyo toplattrımıyoda oynamıyoda yemeği de yapayım hiçte erkenden yemek yapamam ama oturma var bugün oturmaya 3 3 bucukta gidiliyor olunca gelince yetiştiremiyom yapıp gideyim bugun.
rutin kontrol değilmi hayatım öğrenirsin birazdan..sen otel odasına bi piknik tüpü al özlem yumurta falan kırarsın
akşam yemeğinden geldik otelde yiyceğimizi söyledi firma..aman Allahım nasıl bir koku masalarda çorba gibi bişey kaynıo onun içine atıp pişiriyorlar balıkları resmen öğürdüm yani yiyecek tek meyve vardı biraz ondan atıştırdık..gruptan bi bayan arkadaş peynir zeytin kavurma kurabiye sallama çay demledik oturduk cafeye yedik valla bende lavaş ekmek falan indirdim mis gibi doydu karnımız sırayla böyle bişeyler toplaşıp yiycez 4bayan...
halecim yada özlem karslı sormuştu devam edecek mi kampanya diye o yüzden yazdım nilüfercim
kerem şuan muanede eşimi aradım keremin sesi geliodu sonra konuşalım dedi merak ediyorum ne dedi doktor acaba
işte geIdim!kötü örnek faIan oIuşturduğum yok bu arada ama bundan sonrası için bişe diemicümm
neyse özIemcim nasıIsın şekerim??yemek tarifi vereyim ben sanaütü arkasına aIiminyum foIyo geçirip sucuk kızartabiIirsin.eğer yanında sucuk götürdüysen tabiki ama bu seferde yangın aIarmı çaIıoo tüm oteIi ayağa kaIdırma ihtimaIin var oIsun eğIenceIi oIur hmm birde kettIe içinde makarna haşIama oIayı var :86: benim koca da maIum çok yurtdışına ve geneIIikIe saçma sapan üIkeIEre gittiğini için arkadaşIarının yaptığı şeyIeri biIiorum.benimki herbişeyi yer çünküü
kerem nasıImışş,göz muayenesi nasıI geçmiş??
bu ne len ne ara 7 sayfa yaptınız burayı yememiş içmemiş yazmışınız kıllı karılar sizi
ben de özlemişim ule bu smiley leri
bu arada bilim bakam ben kimimbilemes ki bilemes ki
eski nickimle giremedim kullanılmadığından kapandı mı ki bunu önceden açmıştım bi ara malum problemler yüzünden deşifre olmamak için buldunuz mu beni ule ben ağrı dağının eteğindeki uçan güvercin
yavrum benim müdürüüüüüüüüüümmmmmmm hoşgelmişennn
1- alanya-manavgat 50 60 kmözlemcim canım allah kavuştursun şimdidenen zor olanı ayrılık saatini atlattınız sıra bizde bende cuma çıkıyom yola pazar sabah da annemde bırakıp kaçıcam erayı benimki hiç arkamdan baybay yapmıyo işe giderken bile kapıdan çıktığımı görünce hep feryat figan o yüzden kaçak çıkıyom evden tahmin ediyorum ki bu ayrılığımız da öyle olacak kendini yerlere atarsa gene dayananam çünkü
bu arada alanya manvgata kaç km antalya manavgata kaç km yaşayanlar bi diyi versin hele ben ordayken buluşuyonuz mu üçlü mü buluşak napak?
ben çocuksuz olacam beni yine de alıcanız mı aranıza yoksam ordan bi çocuk mu kiralayam