Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

özlemcim bir türlü yaklayamadım seni, yine benim olmadığım bir zamnada gireresen, sana orda kolaylıklar diliyorum. sabırla hayırlısıyla atlat insallah.

hee kettle de patates haşlmada duyduydum görümcemgilde yurtta fön makinasıyla odayı ısıtıyolarmış sonra saç düzleştiriciyle gömleklerinin kolunu ve yakasını ütülüyolarmı geri kalan yer süveterin altında kalıyo malumm
len bende bizim kıllardan bile haberi var bu karı kimse diyom meğer bizim taze cici müdürmüşş
len amma deişmiş burası
ay bide bu weletleri çok özlemişim leeeeeennnnnn:18::79::80::81::82::83::44::87::86::85::88::98::97::96::95::94::93::92::76::78:

görmemişin bi smileyi olmşş ... puhahhaha

1- alanya-manavgat 50 60 km
2- antalya-manavgat 100 küsür km
3-çocuksuz olmaaaaazzzzz kedi köpek neyim de olur bişey bul gel işte sapsiz almyiosss

sapsız mı damsız mı ona göre ya ÇOCUK KAPAM YADA ADAM KAPAM

ben de geldim ule keske bu smileyler facede de olsa de mi? amma killatmissiniz okuyamadim hepsini.. nostalji oldu ya osslemisim sizle burda olmayi

teşekkürler tarfiler için nesrincim

akşam 4saat hastnaede kalmışlar ama muane ettirmemiş kendini yine sırf bi göz ölçümü yapılsın diye üniv.den randevu almıştık 190 lira muanesi eşim çok sinirliydi aradığımda 4saattir burdayız diye uykusu da gelmiş yavrumun nasıl korktu kimbilir keşke ben olsaydım ama daha öncesine randevu bulamadık

oy kıyamam yaapeki sonuç olarak muayene olamadımı

tüh ya kötü oImuş 4 saat bekIemeIeri ama yapcak bişe yok sağIık oIsun sıkma canını sen nasıIsın aIıştın mı biraz

üzülme canım yaaaa sen olsaydın yinede durmayabilirdi.böle düşünüp kendini daha da üzme

cozutmuş karılar meğer kk manyağıymışözlem bak senin sayende değişiklik oldu
kerem şimdiye çokdan unutmuşutr hastane olayını keşke yaptırabilselermiş ama sen olsan da yaptırabileceğini sanmam daha çok küçükler benimki boyunu bile ölçtürmüyor..
ee napıyon bugün nasıl geçti?neler yaptın.. anlat bakalım

good afternoon kızlar
gün be gün alışıyoruz bugün somon haşlama yedik biraz ortaya kaynayan bi tava koyuyorlar kendin pişiriyorsun gruptaki arkadaşlar iyi güzel vakit geçiriyoruz..
dün muane olamamış kerem doktor eline bi oyuncak almış gözündeki kaymayı görebilmek için uzaktan sallamaya başlamış kerem de haliyle oyuncağı almak istemiş eşim de kerem ağlamaya başlayınca onu verin de diğerini gösterirken bakmaya çalışın demiş adam da ben almanyada da bulundum orda aileler çocuklarına söz dinletiyorlar siz ne biçim çocuk yetiştiriyorsunuz falan demiş eşimin şarteller atmış çıkmış odadan tartışmışlar doktorla 2.5 yaşındaki çocuğa nasıl laf dinletceksin gerizekalı bide prof olmuş verin paramı demiş eşim onu da alamamış neyse bu çocuk bi göz muanesi olamıo bu 3 oldu biraz büyümesini bekliycez..

bugün otele geldikten sonra 2-3saat dolaştık the world of the womens a gittik bayanlar pazari gibi 5katlı biyer bayanlar için herşey var pazarlıkla uygun şeyler bulunabilio biraz gezdikten sonra alışveriş düşünüyoruz..deli gibi eletronik dükkanı dolu çakma teelfonlar vs..çocuklar için de güzel şeyler var ama bakalım 30kg ı aşmamam lazım gelirken ona göre fazla açılmıycam..
hava buz burda donuyoruz çok fazla kalın şey getirmedik sıcak diye ama türkiyeden farkı yok..

özlemcim iyi kaberlerini almak çok sevindiriyor beni:))
almanyada çocuklar nasıl oluyomuş oyuncaı görünce istemiyo muymuş hem çocuğa oyuncak gösterecen hem vermiyecn benim kız adama kafa bile atardıeşin azcık alttan alsaymışt iyi olurdu ama benimki de öyledir
bekleyin bakalım biraz aklı ersin o zamana kadar belki kendiliğinden düzlir

mehtap face de de yok özlemcim..ocak ayı malum onun için bereketli dönem:)gelince iletiriz

ya işte 1.5saat adamın gelmesini beklemişler zaten sinirler geriliyor haliyle çocuğun uykusu gelmiş mızmız bide prof kaprisi çekememiş eşim de ..korkuyoruz ilerliycek biraz önce tedavisi varsa başlayalım diye ama vardır bir hayır bi türlü muane olamadı çocuk ama biz farkediyoruz gözünün kaydığını inş geçer..
bide tavsiye üzerine gitmiştik tavsiye eden kişiye de ileteceğim durumu

hay allah ya prof olmuş ama adam olamamış derler bölesine

özlem dün eşime dedim ekim annelerinden bi arkadaşım çine gitti diye bizimkide çinden sürekli sipariş verir parca felan getirtir bana diyoki arkadaşına desende hayrına honk kong da bi dükkan var oraya hacını selamı var desin benim paketleride getirsin gelirken diyo puhahhaa manyak bu adam yaa gecenlerde bi kaç hafta paketi geçikti gelmedi adamlara çince ebenize selamlar yazdım hemen yolladılar diyo sanki elin çinlisi o lafı anladıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…