hayat bazen ardarda öyle acımasız süprizler hazırlıyor ki.. seni çok iyi anlıyorum elbette ne yaşadığını hissedemem ama seni anlayabilirim. tıpkı bir bıçak yarası gibi aynı sızıyı duyamam belki ama tahmin edebilirim çok yakınından geçtiğim için.. öncellikle allah sabır versin. tanımasam da inanıyorum ki güçlü bir insansın hayata hepimiz bir parçamızı biyerlerde bırakarak eksik devam ediyoruz malsef. dilerim hayatının geri kalanını çok daha güzel geçirirsin.. bu arada annen içinde allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun eminim ki o hep senin yanında bir yerlerde
canım allah sabır versin.
insan böyle bir durumda ne diyeceğini bilemiyor.ama hayat bu işte ve allahın takdiri ilahisi.
hayat bazen bize yaşanması güç şeyler getiriyor.ama allah bir şekilde onun sabrını veriyor.
allahımda o sabırdan sana bolca versin.melek anneciğinede yüce mevlam gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun inşallah.
Allah sabırlar versin arkadaşım..Annesine çok düşkün biri olarak seni çok iyi anlıyorum..Allah sana sabırlar versin..Ama sen o kadar güçlü ve mutlu olmalısınki cennetten seni görüp oda çok mutlu olmalı canım... Herşey gönlünce olsun inşallah...
Rabbim sabır versin... başınız sağolsun... çok kötü oldum inanın... Rabbim sizlere sağlık versin...
Ailemden ayrı bir şehre gelin geldim...
1.5 aylık evliyim...
annem ve babam şu an beni ziyarete geldiler... yürüyüşe çıktılar az önce ve ben bu yazıyı okudum
nasıl ağlıyorum boğazım nasıl düğüm düğüm anlatamam....
Şu kadar söyliycem keşke herkes sizin gibi vefalı bir evlat olsa...
bakın anneniz gözünüzden akan tek damlaya kıyamıyormuş... Şİmdi sizi böyle görüyorsa yukardan nasıl huzur içinde yatsın... Bence tüm bu olanlarainat anneniz için sımsıkı tutunun hayata. Dağılan yerlerini birleştirin. Eşinizle kenetlenin. İlgisizliğinden yakınmayın. Çünkü çok uzun bir süre oda size hasret kalmış yalnızlık hissetmiş olabilir. Ne olursa olsun ilk adımı atan siz olun. Etrafınızda hayatınıza dair sevdğiniz önemsediğiniz kim varsa sarılın... Sarılalım... Yürüyüşten dönsünler bende sarılıcam...
Yarattığınız bu farkındalık içinde teşekkür ederim...
senağlama gözlerim iflas etmiş durumda canım...senağlamasenağlama ben de ailemi özellikle de annemi çok aşırı seviyorum...okuduklarımı senin yerine koyarak okudum...gerçekten çok acı....fakat gerçekler bunlar....hayat acısıyla tatlısıyla,sevinciyle üzüntüsüyle hep bizler için...kapıda bekliyor..açınca içeri giriveriyor ve bize sürpriz yapıyor..iyilerin yanında kötü sürprizleri de var işte...Allah annecinin mekanını cennet etsin..sana da sabır versin canım...bol bol dua et annen için...başka yapabileceğin hiçbirşey yok çünkü...:Saruboceq: sağlıcakla kal bitanem...:a015:
öncelikle Allah rahmet eylesin canım ama sen çok güçlü bi insanmışsın demek ki Rabb'im kaldırabileceğini yüklermiş insana fazlasını değil.
annelerimizin ne kadar kıymetli olduğunu da hatırlattığın için çok teşekkür ediyorum sana.Allah güç sabır versin.inşallah en kısa zamanda herşey düzelir eşinle de çok mutlu olursun güzel bi bebeğin olur.
her gecenin sabahı vardır unutma dua et metaneti elden bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?