Neye nerden başlasam bilmiyorum...Ama en kalabalıkta yalnızım :(

gldnmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
459
0
96
43
İzmir
dediğim gibi nye nerden başlasam tam ilmiyorum ama hayatımın dönüm noktası dediğim EVLİLİĞİM...20/05/2007 de evlendim :1hug: herşey çk güzeldi.bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim ki daha evliliğimin başında hç istememiştim hamile kalmayı.hamileliğimin 2.ayında kanamam geldi ve zorlu bi hamilelik beni beklyodu.neyse ara ara kanamalarım devam etti ve hamleliğmn 4.ayında işi bıraktı.tam 1 ay sonra bebeğimi kaybettim senağlama çok alışmıştım ona...o sıralarda dedem çk hastaydı ve bebğimin ardında dedem 10 gün sonra vefat ettisenağlama (meğer yaprak dökümü bizim ailemiz için başlamışta haberimiz yokmuş)ee işide bırakmıştım ve bebeğimi kaybetmenin dedemin sitresi derken bide eşimin ilgisizliği iice bunalttı beni.tam evimi değiştirdim yeni yerleştim derken 2008 temmuz ayıydı anacığım rahatsızlandı neyse tahliller şunlar derken ANNEMİN AKCİĞR KANSERİ olduğunu saolsun dktoru yüzeme tokat gibi vurduu :çok üzgünüm:senağlama evet asıl zorlu günler bizi bekliyodu ve annemle zorlu bi mücadele başlamıştı bizim için kardeşim askerdeydi o dönem babam dışarda çalışıyodu 2mizindi bu hastalık izmire hastaneye taşınmalar kemoterapii o üzüntü dolu 5 ay.. hiç umudumu yitirmemiştim aslında ben hep bi ümüdim vardı yenicktik biz bunu.benim anacığım ne acılara dayanmıştı bizim için bu koycaktı ona..... ama öle değilmişşsenağlamasenağlama tam 5 ay boyunca savaştık hep gözünün içine baktım o benim boncuk gözlüm melek annemdi.kötü bişey hç getirmedim aklıma. o canım saçlarını dökülmesini peruk almaya gidişimizi haftalarca süren mide bulantılarını annem yemen lazımki güçsüz kalmasın vücüdun diye yalvarışlarımı hç unutamam.neyse kardeşim geldi askerden annemi öle göremezdi hç bişeyden haberi yoktuki canımın..ben gittim hava alanına o illet hastalığı anlatmak bana düşmüştü o kadar acının arasında.çünki benim canımın yandığı kadar oninkide yanacaktı.keşke o yaşamasaydı o acıyı..neyse zor bela anlattım ama iiye gidiyo ii olcak falan kendimin inandığı yalanları onada inandırdım işte.ama annemin ii olmıycağını hepimiz biliyodukta herkes oynuyodu birbirine.kardeşimin gelişinden tam 39 gün sonra anam uçtu gitti aramızdan....bende kalmıştı 2 gece annem çk kötüydü nefes almakta zorlanıyoduu.neyse hastaneye yatırdık ilk gece 4 şişe serum artı verilen ilaçların hatti hesabı yk ertesi gün birazdaha kötüleşti benim tabi sinirler iice boşaldı ki hastalığı boyunca ağladığımı hç göstermedim boncuk gözlüme. ogün tutamadım kendimi annemin terlerini silerken aktılar hepsii..boncuk gözlerinle annem baktı gözlerimin içine "ne oldu annem niye ağlıyon"dedi."yk bişey annem sinirlerim boşaldı"dedim"ağlama ne olur sen ağlayınca ben çk üzülüyom"dedi......ah anam aahhhhsenağlama teyzemde kaldı o gece hastanede kardeşim sabah 3.30 kadar durdu abla eve gidiyom bişey olursa ara dedi ve gitti.bi gece önceden de uykusuzum die teyzem yat azcık dedi 5 ti yattımheralde 5.30 da uyumuşumdur anneciğim azcık uyuya bileyim başka bişey istemiyom diyim duruyodu nefes alamadığından.neyse bir uyandım teyzem annemin başında şimdi daldı dedi bakıyım bi teyze dedim anne anne annem die seslendim dokundum ykkkkkk hemen hemşireler koştum annem ii deil bakın die saat tem 5.55 tisenağlama geldiler veee annem yk tu artık melek annem melek olmuştuu 15 20 dk tepki vermeden anneme bakmışımdır.hemen kardeşimi aradım hemen gel annem ağarlaştı dedim eşimede tlfnda sadece avazım çıktığı kadar annem annem die bağardığımı hatırlıyorumm gitti ellerini öptüm yanağını öptüm.............. ondan sonrası karanlık zatennn yıkanmasını herşeyin yaşadım ama ben hala annemin bigün gelceğine inanıyorum sanki uzak biyere gittide döncek bigün..neyse ben daha fazla yazmaya dayanamıyorum ilerki günlerde asıl acı olan onsuz günleri gücüm yeterse anlatırımsenağlama

hepsi için o kadar çok üzüldüm ki bi insanın kolay kolay kaldırabilecegi birsey degil çinkü okurken kendimi senin yerine koydum ve ianna içim daraldı tabiri caizse allah her konuda yardımcın olsun sabrını verir mevlam üzme kendini eşinede gelince emin ol oda seni yanlzı bırakmak ilgisiz bırakmak istememiştir oda bunalmıştır istersen bi konuş anlat üzüntüleini sıkıntılaarını ve ondan bekledigin destegin senin için ne adar önemli oldugunu eminim anlayacaktır.. lütfen üzme kendini allah melek annemizin mekanını cennet eylesin

ınan şuan çok kötü oldum ve halen ağlıyorum ((( annenle ilgili yazılarını okudukça ananem geldi Allah sabır versin sana mekanı cennet olsun rahmet eğlesin güzelim............ gece gündüz demeden hastane off ananemde kanserdi neyse........

benim gibi ailesine düşkün 24 saati annesiyle geçen ve onun içi kul köle olan anneci bir kıza yapılırmı bu yaa okumasaydım keşke yaaa ben işimdi annem nie ağlıyorsun die sorarsa nedicemm ( offf canım benim RABBıM SABIR VERSıN MEKANI CENNET OLSUN ANNECıĞıNıN mahvettin beni be arkadaşım (

senağlama ayy dayanamadimm Allahim senağlama esim yanimda ben goz yaslarimi siliyorum kizlar yamayin boyle senağlamasenağlama

ayni seyleri bende babacigimda yasadim ak ciger kanseri allahim ne olur bu ilet hastaligi kaldir bu dunyadan hic kimse cekmesin bu acilari senağlamasenağlama

bebeim lutfen aglama acini paylasiyoruzzsenağlamasenağlama

Aynı acıyı yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.başın saolsun...

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun annenin kardesim...

inan ne yazacağımı bilemedim boğazımda bir yumru yüreğim dağlandı sanki

inan ne diyeceğimi bilemiyorum hala

başın sağolsun kardeşim

seni cooook iyi anlıyorum....suan ben bir anneyim...
inanki canım cok duygulandım.....
allah yasatmasınnn

Başın sağolsun canım... Kilitlendim ne yazacağımı bilmiyorum...

Sabır diliyorum ve hayata tutunmayı bırakmamanı....

Başın sağolsun canım....

Allah nur için de yatırsın anneciğini de dedeciğini de...mekanları cennet olsun.

sana ve kardeşine Allah dan sabırlar diliyorum.

Canım benim başın sağolsun.Bu nasıl bir acıdır, en iyi ben bilirim.Ben de annemi daha 22 yaşındayken, yine ağırlaştığında hastaneye kaldırmıştım.Babam yurt dışında ,ablam evli, erkek kardeşlerimin biri 20 biri 15 yaşındayekn kaybettim.
Yİne o akşam ben kalacaktım ve öyle yorgundum ki.Annem aynı seninki gibi zor nefes alıyordu, heryeri şişti( kalp yetmezliiği) , ve elinde kolunda serum vardı.Saat gece beş gibi oturduğum sandaleyede uyuyakalmışım.
Birden bir hırıltı duydum, gözümü bir açtım, annem nefes alamıyor, hemen kalktım, ağzındaki oksijen maskesine baktım, hala alamıyor ve boncuk boncuk terliyor,hemşirelere koştum , bağırdım, odaya geldiler, beni zorla dışarı çıkardılar.Ağlıyordum, 5 dk sonra çıkıp başın sağolsun dediler.Düşünsene daha genç bir kızdım, olmaz diye kendimi yerlere attım, anneme koştum, sarıldımi yüzünü açtım, doktorlara yalvardım, ne olur kurtarın diye, ses yok, anneme bağırdım kalk anne diye ,ses yok. Alnından yanaklarından öptüm, alıp götürdüler, o giderken ben de hastanenin beşinci katından kendimi atmak için bağırarak pencereye koştum, hasta yakınları zor tuttu, Bana aileni ara dediler, ablamı aradım, abla annem dedim, konuşamadım, sözlümü aradım, şimdi ki eşim, annem diye ağlıyodum anladı.Annem sabah ezanında vefat etmişti, ezan okunurken.Ben de yıkanması dahil herşeye girdim.
Aylarca ne yedim, ne içtim, ne konuştum.Sözlüm her akşam iş çıkışı gelip beni hastaneye götürüp sakinleştirici yaptırdı. Aylarca tek başıma uyuyamadım.Ve yaklaşık 2 sene sabah ezanlarında uykudan korkarak ve dua okuyarak uyanıp ağladım.
Ama belli bir süre sonra geçti.Kimse benim neler yaşadığım anlayamadı.Delirdim zannettim ve yaklaşık 6 ayı hiç hatırlamıyorum.
Diyeceğim şu ki,Allah böyle acıyı kimseye yaşatmasın.Ama ne yapalım kader.
Bu da geçecek, ben hergün ağlıyodum,annem orda üşür, korkar diye şimdiki eşime.İnsan anlamıyor ne dediğini ne yaptığını.
Ama inan hergün acın biraz daha hafifleyecek, tabi ki asla bitmeyecek.Her zaman annenin eksikliğini hissedeceksin.Ama insan kendi evladı olunca hayata biraz daha sıkı bağlanıp, anneliğin ne demek olduğunu anlayınca daha kuvvetli güçlü oluyor.
Sabırlı olmaya ve dayanmaya çalış, zaman herşeyin ilacıdır.
Allah rahmet eylesin ve mekanını cennet eylesin annenin...

canım başın sagolsunn ALLAH anacına rahmett sevenlerine sabır eylesinn ondan geldik ona gidicezz rabbim sevdigi kularını yanına alırmışş mekanı cennet olsun tüm ölenlerimizin yüregim yandı okurkenn çok zorr metanetli oll kardeşinn varr birbirinize sımsıkı sarılın anecinin boncuk gözlünün yerini hiç bişe dolduramaz belki ama acınınz hafiflerr AALHA emanett oll sabırlıklar diliyorum

Canim benim ne iyi evlatsin..
Her evlat yapmaz bunlari, kendinle gurur duymalisin.
Annene son vazifeni yapmissin, Rabbim mekanini cennet eylesin insAllah.
Aile büyüklerinden biri, özellikle anne yada baba, hasta oldugu zaman herseyin tadi kaciyor biliyorum.
Ama hersey bizim icin.
Hala hayatta kalabiliyorsak, demekki güclüyüz.
Hersey Rabbimden geliyor, Rabbimin verdigi her seyde mutlaka vardir bir güzellik, ölüm olsa dahi.

seni kocaman öpüyorum ve senin gibi annesinin son nefesine kadar basinda bekleyen birini ayakta alkisliyorum..

allah sabırlar versin,çok üzüldüm valla gece gece,annelerin hakkı ödenmez değerlerini bilelim...

basın sagolsun canım cok üzüldüm ne desem bilemedim allah sabır versin
benimde aklıma annem geldi cok kötü oldum aglayarak okudum ve hala aglıyorum
sabırlı ol canım hayata tutunmaya calıs kuvvetli ol
esinde üzülmüstür sana belli etmemeye calısmıstır birbirinize destek olun

Canım hayatta herşey insanlar için
çok zor bir dönemden geçiyorsun Allahtan sana sabır diliyorum
ama geçecek çok güzel günlerin olacak
asla yalnız değilsin umutlu ol tatlım
gerçekten seninle paylaşımda bulunmak yalnızlığına ortak olmak isterim
sevgiler..

basın sağolsun canım
rabbim annenin mekanını cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…