Neye küstüğü belli olmayan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Selam canım konunu baştan takip ediyorum, yaşadıkların sinir bozucu haklısın...

Kv adayında benim kv yi gördüm resmen benim gibi saf olursan ilerde yaşayacakların için konularıma bakabilirsin ama sen gayet aklı başında bir kızsın yazdığın kadarıyla benim gibi saf değilsin. Konularında sürekli nişanlın ve annesi var, senin ailen hiç geçmedi ona dikkat ettim. Bir de fazla samimi olmuşsunuz, ben de başta böyle idim kv ile sonradan bunun cezasını çektim.

Bu dönemde nişanlını çok iyi gözlemle, çünkü ilerde sıkıntı yaşarsan bu aranızda duramayan ortayı bulamayan nişanlın sebebiyle olur...Benim eşim de annesine düşkün hatta bağımlı ailesine aramızı asla bulamadı, sonunda ben kendim yüzleşerek halletmek zorunda kaldım kv ile.

Kv nin söylediği lafta imalar büyük şimdiden yollarınızı ayırın demek...Nişanlının tavrı nasıldı konuşmanızda?

Selam, çok teşekkür ederim.
Ailemin bu konudan haberi yok, büyümesini istemedim zaten ben öğrenci olduğum için nişanlımla aynı semtteyim yalnız yaşıyorum. Ailem nişanlımla ilişkimize karışmıyor, yani nişanlımla ilgili şimdiye kadar bana "nişanlın da böyle dedi mmm, şöyle yaptı hmmm" tarzında hiçbir şey söylemediler bu zamana kadar, yani ben mutlu olayım da gerisi önemli değil ailem için.

Dün ağlayarak anlattım tüm konuşmaları nişanlıma. "Ben küçüklüğümü bilip özrümü diledim karşılığında azar işittim, evinize gelmem demeye kadar vardırdı bu çok yanlış, yol ayrımından bahsetti sürekli, seninle aramızda bilmediğim bir problem mi var? diye sordum. Hayır, bunu nereden çıkartıyorsun dedi, annen ayrılmamızı istiyor dedim. Nişanlım, ben senin aranızı düzeltmek için harcadığın çabayı gördüm, senin arayıp özür dilemen bana yetti. Ben hiç kimse için senden ayrılmam zamana bırakalım o da yanlışını anlar dedi. Ev konusunu anlattım bir de, ben ondan değil ev, bilezik bile istemedim bizim evimize iğne bile almasını istemiyorum bundan sonra lafını yapacak demek ki dedim, haklısın dedi olumluydu yani, ama üzüldüğünü belirtti.
Konularını okuyacağım şimdi..

Aileler de benziyor benimkiler de aynı, ama inan karışmadıkları halde kötü oldular.

Canım senin için hayırlısı ne ise öyle olsun...Diyecek çok da bir şey bulamadım kadının derdi ne onu da anlamadım, seni kıskanıyor da olabilir, benim kv kendisinin "okumasına izin verilmemiş" bahanesini kullanarak acındırdı hep kendini benim okuşum çalışıyor olmamı çekemiyor mesela.

Geçenki konumda taşlandım ama gene yazacağım, bebek yaparsanız bakmam diyor kendi başınızın çaresine bakın, kocanı çaten görmüyorsun sana hayrı yok kendin bakarsın yaparsan diyor.

Aynı şehirde mi yaşayacaksınız evlenince? Sakın benim gibi yakın oturma hatasına düşmeyin.

Yok allahtan 5 saat mesafe var aramızda ama nişanlım birkaç sene sonra ailesinin şehrine taşınmak istiyor böyle giderse istemediğimi söyledim zamana bırakalım dedi. Oğlunu çok seviyor yani herkes seviyor ama ben artık beni sevmediğini düşünüyorum o yüzden böyle davranıyor. Nişanlım bir evlilik yapmış öncekini de sevmemiş hiç görüşmemişler yani kv de bir problem olduğunu net düşünüyorum artık. Bakıcıya para vermektense benim annemin bakması tabii ki daha doğru ben o konuda seninle aynı fikirdeyim..

Ya kırılmayın ama hiç sevmediğim bi insan tipisiniz. Kötüsünüz, şusunuz busunuz demiyorum. Ama hiç anlamayıp lafı da çok çarpıtıyorsunuz.

Birbirimizi kırmayalım demek onlar için; biraz daha diretirsen ağzının payını vericem, demek. Buna tabiki alınır. Yapmanız gereken görmezden gelip arayıp sormaya, muhabbete devam etmekti.

Fedakarlık konusunda da kadın ayrılmanızı istiyorum dememiş. Siz çok fedakarlık yaptım diyerek “çok üzüldüm ama sustum” demişsiniz. Oda ayrılın o zaman memnun değilseniz demiş.

Sakız gibi her şeyi uzatıp nişanlıya sürekli kayınvalideyi şikayet ederseniz, o anneci olmayan erkek bile annesini tercih edip size sırt döner.

Canım şimdi sorularım var sana:
1-nişanlınla aranızda kaç yaş var ?
2-nişanlının 2. evliliği mi olacak bu?

Ben özür dileyince fedakarlık yaparım ben eşime de çok yapıyorum ilişkilerde fedakarlık olmazsa olmaz dedi. Bende “anne tabii ki öyle bende aileme,nişanlıma yapıyorum nişanlım da bana yapıyor hoşgörüyle oluşuyor sağlam ilişkiler” dedim fedakarlık konusu o. Kendisi oğluna anlatmış şöyle kırıldım,böyle ağladım diye ben nişanlıma kendimi ifade etmeye çalıştım.
Ben o konuya bozulduğunu anlamadım ki anlasaydım o an çözerdim özür dilemeyi bilen bir insanım. Kaldı ki kv gittikten sonra 1 kere aradım, 1 kere de mesaj attım o istemeye istemeye konuştu. Pazar günü de nişanlımla olduğumuzu bildiği için arayıp ağlamış oğluna. Ben tamamen kendimi savundum

Canım şimdi sorularım var sana:
1-nişanlınla aranızda kaç yaş var ?
2-nişanlının 2. evliliği mi olacak bu?
13 yaş var, evet 2. evlilik ve bizim Allah’a çok şükür hiç bu sebeplerden problemimiz olmadı çünkü ailelerimize açmadan ilişkimizi her şeyi oturup güzelce konuştuk nişanlım gerçekten mantıklı, özeleştiri yapabilen bir insan ikili olarak hiç problemimiz yok nurtopu gibi kv derdim var bi tek.

Şimdi eşimle benim aramda da 13 yaş var, bizde kv sorununa kadar bir problem yaşamamıştık. Eşim benden önce 2 nişan atmıştı ve etraftaki herkes kv nin suçu olduğunu "çıtlatmıştı". Bazı şeyler aslında gümbür gümbür geliyorum diyor biz görmemeyi seçiyoruz.

İlk evlilik neden bitmiş peki?

Şikayet eden taraf kayınvalide olsun bırakın. Siz haberiniz yokmuş, kırıldığını bile anlamamış tarzında takılın hep. Bi olayda ayrıntıya takılıp büyüten 1 kadın olursa diğerinin işi hep kolay olur. Nişanlınız “al birini vur ötekine” diyemesin.

İnanın bunlar çok küçük meseleler. Birikmesine, büyümesine izin vermeyin. Özünde iyi bir kadınsa he diyip geçmek sizi kargaşadan kurtarıp huzura ulaştırır. Duymayın bazı şeyleri, o zaman fedakarlık yapmanız bile gerekmez.

Valla hiçbir şey olmamış gibi davranıyodum taa ki nişanlım “sen anneme köpek konusunu konuşursan seni kırarım mı dedin?” Diye sorana kadar. Anlaşamadığım insanlarla görüşmemeyi tercih ediyorum mecbur kalmadıkça görüşmeyeceğim. Teşekkür ederim,yorumunuza kırılmadım bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…