- 21 Kasım 2012
- 9.045
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi mavilimonata
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Nişanlıma geldim gündüzden, işten gelince biraz konuştuk. Ben anlattım konuşulanları niyetim annesini şikayet etmek değil, bana "küçük olarak bir özür dilesen de arada kırgınlık olmasa üzülüyorum bu duruma" dediği için. Annesi bize üstü kapalı ev almayacağını söyledi konuşmada halbuki benim böyle bir isteğim zaten hiç olmamıştı, kendi vaat etti, kendi geri çekti yani. Bunu söyleyerek annesinin artık bizim evimiz için(şuan nişanlım zaten kendi evinde oturuyor) bir şey almasını istemediğimi, benim hiç kimseden maddi bir beklentimin olmadığını söyledim ki nişanlım bunu çok iyi biliyor biz tanıştığımızda çok borcu vardı, maaşından eline üç kuruş anca geçiyordu, ben çok kere yardımcı olmuşumdur öğrenci halimle. Bunları hatırlattım. "Özür dilemek için aradım duymadığım laf kalmadı, defalarca varsa bir durum şimdiden yolunuzu ayırın" dedi aramızda bilmediğim bir sorun mu var? diye sordum. Mecbur kalmadıkça görüşmek istemediğimi söyledim ve nişanlım bana hak verdi.
Daha buraya çok konu açacağım sanırım.. İyi akşamlar.
Selam canım konunu baştan takip ediyorum, yaşadıkların sinir bozucu haklısın...
Kv adayında benim kv yi gördüm resmen benim gibi saf olursan ilerde yaşayacakların için konularıma bakabilirsin ama sen gayet aklı başında bir kızsın yazdığın kadarıyla benim gibi saf değilsin. Konularında sürekli nişanlın ve annesi var, senin ailen hiç geçmedi ona dikkat ettim. Bir de fazla samimi olmuşsunuz, ben de başta böyle idim kv ile sonradan bunun cezasını çektim.
Bu dönemde nişanlını çok iyi gözlemle, çünkü ilerde sıkıntı yaşarsan bu aranızda duramayan ortayı bulamayan nişanlın sebebiyle olur...Benim eşim de annesine düşkün hatta bağımlı ailesine aramızı asla bulamadı, sonunda ben kendim yüzleşerek halletmek zorunda kaldım kv ile.
Kv nin söylediği lafta imalar büyük şimdiden yollarınızı ayırın demek...Nişanlının tavrı nasıldı konuşmanızda?