- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
Kızımla 9 senem geçti neler neler duydum hiç umursamadım bende..ama son 2 ayı o kadar acılı geçmişti ki altını bezliyordum hala her gün ağlıyorum sokakta ona benzer bir köpek gördüğümde hassasiyetim olduğu için tepki verdim çünkü hep aynı şeyleri söylüyor halbuki 50 kere nişanlımla açıkladık kızımın bendeki önemini ama nato mermer, nato kafa.. Çok haklısın..Bak nişanlını suçluyorsun demiyorum.
Ama olan biten herşeyi bi sen anlatıyorsun bi annesi.
Bence anlatılmaya değer bir konu bile değil. Annesi yaşlı onu dikkate alma ki muhtemelen şuan seni de kıskanıyordur. Erkek anneleri böyle yani. Bende yaşadım ilk zamanlar melek gibi birşeydi,nişanlılık döneminde durup durup küsüyordu ki ben samimi bile değildim. Ara sıra hal hatır için arıyordum. Ama yaşadığım sorunları,hatta gelip bana demediğini bırakmadığı halde bile gidip eşime anlatmadım annesinden öğrenip gelip soruyordu.
Annesi kıskandığı için böyle birşey oluyor oğlu evlenecek kolay değil onun için de. Sende biraz geri kal olayların içine girme aradığı zaman konuş sende ara sıra ara. Ama onun dışında çok muhabbete girme.
Ne derse he de geç. Bana da kv dem evcillerim için bir sürü şey diyor :)