• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye küstüğü belli olmayan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak nişanlını suçluyorsun demiyorum.
Ama olan biten herşeyi bi sen anlatıyorsun bi annesi.
Bence anlatılmaya değer bir konu bile değil. Annesi yaşlı onu dikkate alma ki muhtemelen şuan seni de kıskanıyordur. Erkek anneleri böyle yani. Bende yaşadım ilk zamanlar melek gibi birşeydi,nişanlılık döneminde durup durup küsüyordu ki ben samimi bile değildim. Ara sıra hal hatır için arıyordum. Ama yaşadığım sorunları,hatta gelip bana demediğini bırakmadığı halde bile gidip eşime anlatmadım annesinden öğrenip gelip soruyordu.
Annesi kıskandığı için böyle birşey oluyor oğlu evlenecek kolay değil onun için de. Sende biraz geri kal olayların içine girme aradığı zaman konuş sende ara sıra ara. Ama onun dışında çok muhabbete girme.
Ne derse he de geç. Bana da kv dem evcillerim için bir sürü şey diyor :)
Kızımla 9 senem geçti neler neler duydum hiç umursamadım bende..ama son 2 ayı o kadar acılı geçmişti ki altını bezliyordum hala her gün ağlıyorum sokakta ona benzer bir köpek gördüğümde hassasiyetim olduğu için tepki verdim çünkü hep aynı şeyleri söylüyor halbuki 50 kere nişanlımla açıkladık kızımın bendeki önemini ama nato mermer, nato kafa.. Çok haklısın..

Kızımla 9 senem geçti neler neler duydum hiç umursamadım bende..ama son 2 ayı o kadar acılı geçmişti ki altını bezliyordum hala her gün ağlıyorum sokakta ona benzer bir köpek gördüğümde hassasiyetim olduğu için tepki verdim çünkü hep aynı şeyleri söylüyor halbuki 50 kere nişanlımla açıkladık kızımın bendeki önemini ama nato mermer, nato kafa.. Çok haklısın..

Tatlım insanlara anlatamazsın ki :) anlamaz bak biraz önce konu açtım.
Beneğim doğmak üzere on defa hatta daha fazlaca sorup duruyor,hala zarar vericek diye söyleniyor. Dikkate bile almıyorum onun söylediklerini anlatıyorum hala öyle değil böyle diye. Kadın hayvan sevmemiş hayatı boyunca sana nasıl anlayış göstersin ki? İnadına seni sinir etmek için yapıyor :)
Takma kafana sen hayvan konusunu açtığında duymamazlıktan gel başka birşey konuş.
Alınma bile ona sen.
Çok mu önemli onun düşüncesi?

Tatlım insanlara anlatamazsın ki :) anlamaz bak biraz önce konu açtım.
Beneğim doğmak üzere on defa hatta daha fazlaca sorup duruyor,hala zarar vericek diye söyleniyor. Dikkate bile almıyorum onun söylediklerini anlatıyorum hala öyle değil böyle diye. Kadın hayvan sevmemiş hayatı boyunca sana nasıl anlayış göstersin ki? İnadına seni sinir etmek için yapıyor :)
Takma kafana sen hayvan konusunu açtığında duymamazlıktan gel başka birşey konuş.
Alınma bile ona sen.
Çok mu önemli onun düşüncesi?
Şimdi gördüm konunu:) Hassas davrandım sanırım bundan sonra duymayacağım teşekkür ederim :)

Tünaydınn:KK76:

Cuma günü konu açmıştım, kapattırmıştım sonra konuyu yorumlar kavgaya dönüşecek diye.
Bilmeyenler için kv ile oğluşunun kilosu ile ilgili bir sohbetimizden dolayı kırgınlığı olmuştu bana yani oğluna öyle söylemişti.

Çarşamba günü aramıştım soğuk davranmıştı, ben cuma günü yine "hayırlı cumalar x anne" diye mesaj attım, iş için ilanlar atıyordu bana bende iş görüşmesine gidiyorum, dua edermisin dedim; bana cevap olarak yalnızca bir dua atmıştı, ne şans diledi, ne durumu sordu bir şey demedim bende sessiz kaldım.

Nişanlımla konuşurken mesajları gösterip artık annenin benden hoşlanmadığını düşünüyorum bana kırgınlığını dile getirseydi özrümü dilerdim ama hiç bir şey söylemeden kendini geri çekti" dedim.
(Bu arada kv'nin bir defa evine gittiğimde nişanlımın çocukluk fotoğraflarını gösteriyordu ve aralarında nişanlımın, eski nişanlısının fotoğrafları vardı hiçbir şey söylemeden neyse bu kadar yeter diyip kalkmıştım ve durumu nişanlıma söylememiştim bile) Eski nişanlısını sevmiyormuş kv öyle söylemişti he diyip geçmiştim benden öncesi beni ilgiledirmiyor.

Bu durumu anlattım nişanlıma "Ben o zaman ne annene ne sana hiçbir şey söylemedim ama annenin ortada büyük bir şey yokken kırılması çok ilginç sana bile ilk defa anlatıyorum bunu ben o zaman neden kimseye kırılmadım madem?" dedim.

Ben bunu anlattıktan sonra kv kıvırdı! Kv'min kırıldığı şey oğlunun kilosu değilmiş konu şu imiş;
Ben can yoldaşımı, evladımı kanserden kaybettim 2 buçuk ay önce, kv de kedi-köpek sevmiyor. Ve sürekli bana "köpek sevilmez, köpek için ağlanmaz, kızarım bak sana üzülmeyeceksin" diye diretiyordu bende ona "ben sizin gördüğünüz gibi görmüyorum onları benim çocuğum gibiydi bu konuları konuşup kırılmayalım" demiştim.
Kv' de oğluna dün "Köpek için beni kıracakmış köpek kadar kıymetim yok mu benim" diye ağlamış:olamaz: Halbuki o öyle söyledikçe ben kırılıyorum.
Nişanlım da benim hassasiyetimi anlatıp bu konuyu bir daha açmamasını söylemiş, benim de kırgınlıklarımın olduğunu(fotoğraf konusu) söyleyip iki tarafında tavır göstermemesini istediğini söylemiş. (Nişanlım anneci değil pek yani kv için beni,benim için annesini kırmaz tamamen objektifdir bu konuda.)
Şimdiii nişanlım bana "küçük olarak aramak sana düşer, ara yanlış anladığını söyle" dedi, Ben de: "Ben ararım ama her seferinde herkes benden özür beklemesin" dedim tamam dedi. Ben bugün kv'yi arayacağım, fotoğraf konusunu söyleyeyim mi? Yoksa dümdüz uzatmadan özür dileyip geçeyim mi?

Nişanlım, annesi onu arayıp ağladığı için olaya müdahil oldu dün.. 1 haftadır ses çıkarmıyordu hiç bu konu hakkında hatta ilk başta "kendiniz halledin ben karışmak istemiyorum" olmuştu, kv iteledi.
Ben yılların evlisi kadınım
Kv ile bu derece o bana bunu dedi ben ona suna kırıldım noktasına gelmedim.
Bence ne bu kadar ciddiye al ne de Bu kadar yüz göz ol

Ben yılların evlisi kadınım
Kv ile bu derece o bana bunu dedi ben ona suna kırıldım noktasına gelmedim.
Bence ne bu kadar ciddiye al ne de Bu kadar yüz göz ol
Valla benimde aklıma gelmezdi hiç böyle olacağı, umursamıyorum fakat benden ses çıkmadıkça oğlunu arayıp ağlıyor. Aramız iyiyken beni arayıp darlıyor yani ne küsebiliyorum ne mesafe koyabiliyorum sanırım tecrübe ettikçe öğreneceğim..

Nişanlın için anneci değil demişsin ya, bence buna pek sevinme. Çünkü ailesine düşkün olmayan erkek çocuklar evlilikleri biraz ilerleyip tabir caizse heveslerini aldıktan sonra eşlerine de düşkünlükleri geçiyor. Çocuğun ailesi ile ilişkisi önemli,çünkü meyve dibine düşüyor.

KV için anneci değil demişsin ya, bence buna pek sevinme. Çünkü ailesine düşkün olmayan erkek çocuklar evlilikleri biraz ilerleyip tabir caizse heveslerini aldıktan sonra eşlerine de düşkünlükleri geçiyor. Çocuğun ailesi ile ilişkisi önemli,çünkü meyve dibine düşüyor.
Anneci değilden kastım burada okuyoruz ya annesi için eşini azarlayan, hatta boşayan erkekleri.. Onlardan değil. Annesine tabii ki düşkün yalnızca yanlış olan duruma annesi bile olsa yanlış diye biliyor.. O anlamda "anneci değil" dedim.. Tabii ki haklısınız

Anneci değilden kastım burada okuyoruz ya annesi için eşini azarlayan, hatta boşayan erkekleri.. Onlardan değil. Annesine tabii ki düşkün yalnızca yanlış olan duruma annesi bile olsa yanlış diye biliyor.. O anlamda "anneci değil" dedim.. Tabii ki haklısınız

Tamam,adil olması güzel. Çünkü adalet her zaman, herkese lazım.

Arayıp oğlunu ağlamış mı:kusmuk:size en önemli tavsiyem nişanlınıza;annesinin aramalarını ağlamalarını size söylemeyip gereken cevabı kendisinin vermesini istemeniz olur.mesafe koyun kesinlikle.şimdiden böyle davranan kadın ilerde çok daha fazlalarını yapabilir.nişanlınızın sizden özür dilemenizi beklemesi de uygun değil.arada ki dengeyi sağlaması gerekiyor sağlanmayınca da hadi bakalım görelim kim daha güçlü savaşına dönüşüyor gelin ve kv konuları

Hayvan sevmeyen insan hakkinda iki kere dusunurum. Bence simdiden araniza mesafe koyun, evinize karismasin ileride. Arayin, ozrunuzu dileyin, olur boyle seyler anne kiz arasinda, yanlis anlasilmalar da olur deyin kapatin, uzatmayin. Evlendikten sonra da her seyinizi anlatmayin, evinize mudahalesine izin vermeyin. Evinize evcil almak isteseniz simdi demek ki ortaligi ayaga kaldiracak, ben dayanamazdim.

Bu arada basiniz sagolsun meleginiz nur icinde yatsin.

Hayvan sevmeyen insan hakkinda iki kere dusunurum. Bence simdiden araniza mesafe koyun, evinize karismasin ileride. Arayin, ozrunuzu dileyin, olur boyle seyler anne kiz arasinda, yanlis anlasilmalar da olur deyin kapatin, uzatmayin. Evlendikten sonra da her seyinizi anlatmayin, evinize mudahalesine izin vermeyin. Evinize evcil almak isteseniz simdi demek ki ortaligi ayaga kaldiracak, ben dayanamazdim.

Bu arada basiniz sagolsun meleginiz nur icinde yatsin.
Çok sağolun..

Nişanlın müdahil değildi olaylara ama annesi arayıp ağlayınca sen küçüksün ara moduna girmiş.
Bu kısmı bir düşün derim.

Ben arardım. Ve direk şöyle derdim. : ( Hal hatır bile sormadan)
-- Merhaba, x'i arayıp ağlamışsınız, x boşver dedi ama ben bi arayayım dedim. Vallahi o lafımdan bunu anladıysanız size pek diyecek bişeyim yok. Bundan sonraki problemleri benle çözün. Orda burda ağlarak değil. İyi günler.

Ben sertimdir. En sevmediğim şey de ajitasyondur. Yüzüme karşı kızsa anne özür dilerim bilemedim derim. Ama adamı arayıp ağlayınca şarteller attı.

Ben sertimdir. En sevmediğim şey de ajitasyondur. Yüzüme karşı kızsa anne özür dilerim bilemedim derim. Ama adamı arayıp ağlayınca şarteller attı.
Bende kırıldığımda söylerim direk içimde kin tutmam ama o öyle yapamıyormuş.. En azından ben aradım ve buraya yazmadığım daha bir sürü laf işittim. Nişanlıma akşam daha net bir dille annesiyle ilişkime karışmamasını söyleyeceğim çünkü artık o kadını görmek bile istemiyorum

Bende kırıldığımda söylerim direk içimde kin tutmam ama o öyle yapamıyormuş.. En azından ben aradım ve buraya yazmadığım daha bir sürü laf işittim. Nişanlıma akşam daha net bir dille annesiyle ilişkime karışmamasını söyleyeceğim çünkü artık o kadını görmek bile istemiyorum

Kesinlikle.
Hem arada kalır yazık olur. Hem de iki bireyin arasına girmek doğru değil.

Nişanlına çok fevri konuşma sakın. Biz iki yetişkin kadınız. Yeri gelecek anne kız yeri gelecek kayınvalde gelin olacağız. Sen aramızdakine müdahil olma benim yanımda olursun annen alınır. Onun yanında olursun ben gücenirim. Sen durman gereken yerde dur. Bırak gerisini biz halledelim de.
Sakın görmek istemiyorum falan deme anneci olmayan adamı anneci yaparsın. :KK70:

Kesinlikle.
Hem arada kalır yazık olur. Hem de iki bireyin arasına girmek doğru değil.

Nişanlına çok fevri konuşma sakın. Biz iki yetişkin kadınız. Yeri gelecek anne kız yeri gelecek kayınvalde gelin olacağız. Sen aramızdakine müdahil olma benim yanımda olursun annen alınır. Onun yanında olursun ben gücenirim. Sen durman gereken yerde dur. Bırak gerisini biz halledelim de.
Sakın görmek istemiyorum falan deme anneci olmayan adamı anneci yaparsın. :KK70:
Ay yokk haklıyken haksız duruma düşmek istemem ama birkaç sene sonra annesinin olduğu şehre taşınacaktık onu istemediğimi söylemeyi düşünüyorum:KK12: Çünkü çok üzüldüm bizim onunla aramızda olan konuyu nişanlımla ilişkime bağlaması çok ayıp 6 ay sonra düğünüm var yol ayırmaktan bahsediyor:oha:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back