• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye küstüğü belli olmayan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kv ler nedense oğullarını evlendirince çocuklaşıyorlar
sürekli bi naz sürekli bi ağlama ben anlamıyorum gerçekten
iyi olun işte gelinle gidip gelin birbirinize birlikte yemekler yiyin gezmelere
gidin dimi ama yok illa bi kulp bulurlar kavga çıkarırlar kendi kendilerine
küserler ben ne diyim valla bilemiyorum..

kv ler nedense oğullarını evlendirince çocuklaşıyorlar
sürekli bi naz sürekli bi ağlama ben anlamıyorum gerçekten
iyi olun işte gelinle gidip gelin birbirinize birlikte yemekler yiyin gezmelere
gidin dimi ama yok illa bi kulp bulurlar kavga çıkarırlar kendi kendilerine
küserler ben ne diyim valla bilemiyorum..
Bende anlayamıyorum.."bir sorunumuz olursa kimseyi karıştırmadan çözelim" diyen kadın oğlunu arayıp ağlayarak beni şikayet ediyor yetmiyor "Anlaşamıyorsanız yolları ayırırsınız" diyor ve ben sadece pes diyebiliyorum

Bende anlayamıyorum.."bir sorunumuz olursa kimseyi karıştırmadan çözelim" diyen kadın oğlunu arayıp ağlayarak beni şikayet ediyor yetmiyor "Anlaşamıyorsanız yolları ayırırsınız" diyor ve ben sadece pes diyebiliyorum

benimkide öyleydi erkekler karıştırmayalım aramızda çözelim
derdi ama nedense aramızda hiç çözülmedi he hiç beni şikayet etmedi
çünkü benim suçlu olduğum birşey yoktu şimdi denirki herkes kendine göre
haklı bide ondan dinleyelim ama gerçekten özelime karıştı evime karıştı yatağama karıştı
aşağıladı vs vs yine hep sustum inan sustum saygıszlık etmedim çektim evime geldim
eşime söyledim yalan değil ama birine anlatmak zorundaydım oda bişey demedi annesine
ama zamanla benm haklı olduğumu gördü hala sor kv me haklıdır ben gelinlik yapmamışımdır
şuan mesafeliyim pek gidip gelmem he istese kavga eder bulur eder gelip gitmiyosun ne biçim
gelinsin der başlar o ayrı ama çok farklı oluyolar kv ler be kesin ve net içleri kötü fikirleri kötü
çünkü ellerine ne geçiyor onu da bilmiyorum..

Tünaydınn:KK76:

Cuma günü konu açmıştım, kapattırmıştım sonra konuyu yorumlar kavgaya dönüşecek diye.
Bilmeyenler için kv ile oğluşunun kilosu ile ilgili bir sohbetimizden dolayı kırgınlığı olmuştu bana yani oğluna öyle söylemişti.

Çarşamba günü aramıştım soğuk davranmıştı, ben cuma günü yine "hayırlı cumalar x anne" diye mesaj attım, iş için ilanlar atıyordu bana bende iş görüşmesine gidiyorum, dua edermisin dedim; bana cevap olarak yalnızca bir dua atmıştı, ne şans diledi, ne durumu sordu bir şey demedim bende sessiz kaldım.

Nişanlımla konuşurken mesajları gösterip artık annenin benden hoşlanmadığını düşünüyorum bana kırgınlığını dile getirseydi özrümü dilerdim ama hiç bir şey söylemeden kendini geri çekti" dedim.
(Bu arada kv'nin bir defa evine gittiğimde nişanlımın çocukluk fotoğraflarını gösteriyordu ve aralarında nişanlımın, eski nişanlısının fotoğrafları vardı hiçbir şey söylemeden neyse bu kadar yeter diyip kalkmıştım ve durumu nişanlıma söylememiştim bile) Eski nişanlısını sevmiyormuş kv öyle söylemişti he diyip geçmiştim benden öncesi beni ilgiledirmiyor.

Bu durumu anlattım nişanlıma "Ben o zaman ne annene ne sana hiçbir şey söylemedim ama annenin ortada büyük bir şey yokken kırılması çok ilginç sana bile ilk defa anlatıyorum bunu ben o zaman neden kimseye kırılmadım madem?" dedim.

Ben bunu anlattıktan sonra kv kıvırdı! Kv'min kırıldığı şey oğlunun kilosu değilmiş konu şu imiş;
Ben can yoldaşımı, evladımı kanserden kaybettim 2 buçuk ay önce, kv de kedi-köpek sevmiyor. Ve sürekli bana "köpek sevilmez, köpek için ağlanmaz, kızarım bak sana üzülmeyeceksin" diye diretiyordu bende ona "ben sizin gördüğünüz gibi görmüyorum onları benim çocuğum gibiydi bu konuları konuşup kırılmayalım" demiştim.
Kv' de oğluna dün "Köpek için beni kıracakmış köpek kadar kıymetim yok mu benim" diye ağlamış:olamaz: Halbuki o öyle söyledikçe ben kırılıyorum.
Nişanlım da benim hassasiyetimi anlatıp bu konuyu bir daha açmamasını söylemiş, benim de kırgınlıklarımın olduğunu(fotoğraf konusu) söyleyip iki tarafında tavır göstermemesini istediğini söylemiş. (Nişanlım anneci değil pek yani kv için beni,benim için annesini kırmaz tamamen objektifdir bu konuda.)
Şimdiii nişanlım bana "küçük olarak aramak sana düşer, ara yanlış anladığını söyle" dedi, Ben de: "Ben ararım ama her seferinde herkes benden özür beklemesin" dedim tamam dedi. Ben bugün kv'yi arayacağım, fotoğraf konusunu söyleyeyim mi? Yoksa dümdüz uzatmadan özür dileyip geçeyim mi?

Nişanlım, annesi onu arayıp ağladığı için olaya müdahil oldu dün.. 1 haftadır ses çıkarmıyordu hiç bu konu hakkında hatta ilk başta "kendiniz halledin ben karışmak istemiyorum" olmuştu, kv iteledi.

SONUÇ: Aradım, bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip özür diledim. İstemezsen gelmem oğlumun evine, o da istemezse görüşmem diye saçmaladı :KK35: Öyle bir şey olmadığını, başımın üstünde yeri olduğunu söyledim. Fedakarlıklar yapmak gerekir ilişkilerde sen yaptın, ben de yaparım dedi, fedakarlık olmadan ilişki kurulmadığını söyledim bana "fedakarlıkların için pişmansan oğlumla ayırırsın yolunu" dedi ağladım sinirimden aramızın iyi olduğunu söyleyip kapattım. Kadın oğluyla ayrılmamızı istiyor resmen akşam nişanlımla konuşacağız bu konuyu.. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Lafa bak "fedakarlıkların için pişmanlık oğlumla ayırırsın yolunu" ne demek bu nasıl zihniyet bunlar ne tir insanlar yaaa...
Eskiden işleri güçleri yok derdim işi gücü olan başka şeylerde vakit ayıranlar yine bulaşıyor gelinlerle uğraşmak da kibir hobi madem bu kadar açık konuşmuş bende bu sözün karşılığında sizinle sıkça görüşmek ruh sağlığımı bozuyor sağlığımdan olmak istemiyorum bu gencecik yaşta kusura bakmayın der keyfime bakarım olabildiğince nadir görüşürüz konuşurum böyle biriyle ayıptır yaaa.

ama aynı kv ler kızları evlendiğinde çok farklılar dimi
benim görümcelerim nişanlı görseniz nasıl anlayışlı oğlum yavrum diye hitap
ediyor ben daha bana kızım duymadım bana takı olsun eşya olsun fazla bişey yaptı demem
ki gözümde yok biz herşeyimizi yaptık ama kızında herşeyi isityor kv den taktığı bileziklerin
gramı çok düşüktü ama kızının kv sinden gram vererek istiyor kınada avucuma koyduğu çeyreği düğünde geri istedi kızı bana taksın diye şimdi neler sunuyor böyle yapanı ayıplıyor kendi yaptığını unuttu ev kredisi ödüyorum maaşım tamamı gidiyor nasıl geçiyonuz diye sorulmuyor mesela kimseye muhtaç değilim çok şükür ama kızının nişanlısının araba kredisi var ve bizimkini yarısı bile değil nerdeyse nasıl geçinceksiniz diye damadına hesap soruyor kızına da kızım ben sana yardım ederim merak etme diyor kızının ki yuvaysa benimki de oğlunun yuvası torunu var ben anneme giderim laf yaparım eşime karşı beni doldurur ama kızı daha tanışmasında bile gelir gider ben özlerim duramam diyor ve daha neler neler insanın yanında olunca bunlar zoruna gidiyor. ben 5 senelik evliliğimde çok çektim ondan rahat edemedim gerildim vs.

Lafa bak "fedakarlıkların için pişmanlık oğlumla ayırırsın yolunu" ne demek bu nasıl zihniyet bunlar ne tir insanlar yaaa...
Eskiden işleri güçleri yok derdim işi gücü olan başka şeylerde vakit ayıranlar yine bulaşıyor gelinlerle uğraşmak da kibir hobi madem bu kadar açık konuşmuş bende bu sözün karşılığında sizinle sıkça görüşmek ruh sağlığımı bozuyor sağlığımdan olmak istemiyorum bu gencecik yaşta kusura bakmayın der keyfime bakarım olabildiğince nadir görüşürüz konuşurum böyle biriyle ayıptır yaaa.
Zaten araya mesafe koyalım dedi ben söylemeden. Alınmış lafıma -ki çok üzerime geldi köpek konusunda- özrümü diledim geçip bitmesi gerekirdi. Bahane arıyormuş tamamen.

ama aynı kv ler kızları evlendiğinde çok farklılar dimi
benim görümcelerim nişanlı görseniz nasıl anlayışlı oğlum yavrum diye hitap
ediyor ben daha bana kızım duymadım bana takı olsun eşya olsun fazla bişey yaptı demem
ki gözümde yok biz herşeyimizi yaptık ama kızında herşeyi isityor kv den taktığı bileziklerin
gramı çok düşüktü ama kızının kv sinden gram vererek istiyor kınada avucuma koyduğu çeyreği düğünde geri istedi kızı bana taksın diye şimdi neler sunuyor böyle yapanı ayıplıyor kendi yaptığını unuttu ev kredisi ödüyorum maaşım tamamı gidiyor nasıl geçiyonuz diye sorulmuyor mesela kimseye muhtaç değilim çok şükür ama kızının nişanlısının araba kredisi var ve bizimkini yarısı bile değil nerdeyse nasıl geçinceksiniz diye damadına hesap soruyor kızına da kızım ben sana yardım ederim merak etme diyor kızının ki yuvaysa benimki de oğlunun yuvası torunu var ben anneme giderim laf yaparım eşime karşı beni doldurur ama kızı daha tanışmasında bile gelir gider ben özlerim duramam diyor ve daha neler neler insanın yanında olunca bunlar zoruna gidiyor. ben 5 senelik evliliğimde çok çektim ondan rahat edemedim gerildim vs.
Nişanlım tek çocuk bir yandan seviniyorum bu kadının kızından da ne görümcelikler görürüm diye ama nişanlımın sorumluluğunun fazla olması da tek negatif şey. Bir de kendisi tutturmuştu size ev alıcam diye, nişanlımın zaten bir evi var. Telefonda "evi var orada oturursunuz" dedi. Sanki ev istemişim gibi bilezik bile istemedi ailem o kadar sinir oldum ki allahından bulsunlar

Nişanlım tek çocuk bir yandan seviniyorum bu kadının kızından da ne görümcelikler görürüm diye ama nişanlımın sorumluluğunun fazla olması da tek negatif şey. Bir de kendisi tutturmuştu size ev alıcam diye, nişanlımın zaten bir evi var. Telefonda "evi var orada oturursunuz" dedi. Sanki ev istemişim gibi bilezik bile istemedi ailem o kadar sinir oldum ki allahından bulsunlar

benimki de tek erkek ama napalım yani
onlarda insan gibi davransınlar gelinde onla ilgilensin
bak ne güzel kendisi de demiş mesafe koyalım diye çok
samimi olmaz yüz verme oğludur gider gelir ilgilenir isterse
sırtında taşısın bize dokunmasınlar da..benim görümcem küçük olmasına
rağmen onun yüzünden oldu çoğu şey ama kendide nişanlı yaptıklarını
çeker inşallah diyorum her defasında..çünkü ben çok doluyum benim
en güzel zamanlarımı mafettiler.

Zaten araya mesafe koyalım dedi ben söylemeden. Alınmış lafıma -ki çok üzerime geldi köpek konusunda- özrümü diledim geçip bitmesi gerekirdi. Bahane arıyormuş tamamen.
Bunlar plan program üzülerek söylüyorum ama o senin kınanı düğünü bekliyor birşey yapmak için ben yaşadım gördüm biliyorum düğünümde kınamda hiçbir akrabamla sorun yaşamamalarına rağmen bir hoşgeldini çok gördüler güler yüz göstermediler daha fazlası olurdu da eşimin korkusundan ses etmediler Allah ıslah etsin başka birşey demiyorum onlar yaptı hala ben dinliyorum akrabalarımdan nr biçim insan olduklarını...

Bunlar plan program üzülerek söylüyorum ama o senin kınanı düğünü bekliyor birşey yapmak için ben yaşadım gördüm biliyorum düğünümde kınamda hiçbir akrabamla sorun yaşamamalarına rağmen bir hoşgeldini çok gördüler güler yüz göstermediler daha fazlası olurdu da eşimin korkusundan ses etmediler Allah ıslah etsin başka birşey demiyorum onlar yaptı hala ben dinliyorum akrabalarımdan nr biçim insan olduklarını...
Allahından bulsunlar. Kapattıktan sonra telefonu nişanlımı aradım, konuşunca haber ver demişti detaya girmeden aradığımı söyleyecektim benden önce aramış nişanlımı. Akşam net bir dille nişanlımla konuşacağım bu konuyu ne demek yol ayırmak..

Allahından bulsunlar. Kapattıktan sonra telefonu nişanlımı aradım, konuşunca haber ver demişti detaya girmeden aradığımı söyleyecektim benden önce aramış nişanlımı. Akşam net bir dille nişanlımla konuşacağım bu konuyu ne demek yol ayırmak..
Canım benim benim düğüne beş gün kala ayırmaya çalıştılar neden bayramda kahve yapmamışım benden gelin olmazmış evde temizlik yaparken ben hemde gelip anneme sataşmışlar annemde kovmaktan beter etmiş sonra eşimden evde özür dilemişler en son kına günü düğünden birgün önce yani eşim elime iki çeyrek yapmış diye reddetmişler eşim birini tereliye yaptı diyerek beni iyi göstermeye çalışmış biz yapamıyor muyuz diye diklenmiş eşimle restleşmişler senin gibi evladımız yok diye hemde milletin içinde kınada kaynanam bana yapıştı fotoğraf çekilmek için bir o güler yüz bana ama düğün sabahı barışmışlar olur böyle şeyler aile arasında düğünde ki fotoğraf bir garip hepsinin yüzünden düşen bin parça sanki ben demişim gelin çekilelim nasıl insanlar anlamadım gerçekten çözemedim akrabalarımı düğünümde istemeyen insanları bunlar hiç umrumda değil valla aylardır görüşmüyorum keşke en başından beri görüşmeseydim.

Valla benimde aklıma gelmezdi hiç böyle olacağı, umursamıyorum fakat benden ses çıkmadıkça oğlunu arayıp ağlıyor. Aramız iyiyken beni arayıp darlıyor yani ne küsebiliyorum ne mesafe koyabiliyorum sanırım tecrübe ettikçe öğreneceğim..
Malumat verme. Yorum yapma. Köpeğime üzülüyorum deme mesela. Duyunca yorum yapıyor canın sıkılıyor.
Ben doğrusu havadan sudan konuşurum bir de soru sorarsa cevap veririm
Neye üzülmüştüm bu aralar gündemim nedir hiç bilmez. Eşimle çok sıkıntılarımız oldu (gündelik dertler yani) ne anlattık ne dinledik
Sadece sohbetimiz nasılsın iyiyim havalarda bozdu actı modunda

Malumat verme. Yorum yapma. Köpeğime üzülüyorum deme mesela. Duyunca yorum yapıyor canın sıkılıyor.
Ben doğrusu havadan sudan konuşurum bir de soru sorarsa cevap veririm
Neye üzülmüştüm bu aralar gündemim nedir hiç bilmez. Eşimle çok sıkıntılarımız oldu (gündelik dertler yani) ne anlattık ne dinledik
Sadece sohbetimiz nasılsın iyiyim havalarda bozdu actı modunda
Malumat vermek değil, kızım 2 ay felçliydi tedavi görüyordu biliyordu konuşmalardan çünkü hergün veterinere gidiyorduk iğnesi vardı, altını değiştiriyordum yoğunluğumdan da haberliydi,nişanlımdan dolayı. Daha sonra kaybettim kızımı, aile ortamında köpek konusu açıldı kv ileri geri konuşmaya başlayınca benim gözlerim doldu istemsiz, çok özlüyorum çünkü nişanlımda tersleyip susturdu annesini. Bu yani, yoksa nişanlımla ufak bir tartışsak üzerine bile aramış olsa iyi her şey yolunda diyip kestiriyorum ama kendisi didiklemeyi çok seviyor.

Guncellemeye baktim da ayni seyi yine yaziyorum sizin cekeceginiz var. Insallah hakkinizda hayirlisi olsun.

Bence kendisini cok kaale almayin ve soylediklerine nisanliniz yokken cevap verin. Onun gibi sinsi olun. Sizi sikayet edince de nisanliniza "kac yasinda insanlariz her konuda beni sana mi şikâyet edecek? " diyr inceden dert yanın. Yok daha da duzelmiyorsa maalesef nisanliniz sandiginiz aksine oldukca anneci bir insandir.
Ama hep soylerim bu konularda biraz politik hareket etmek lâzım. Herseyi on plânda yapmayin.

Hic iyi kokular almiyorum. Ayrica ozur dilenecek bir konu da yok nisanlima ister sisman guzelsin derim ister çirkin bu kimseyi ilgilendirmez annesi de dahil. Kopekle bir mi tutuyor lafini da yedir canim bir zahmet.. hatta de ki kopekler benim icin insanlardan daha kiymetli daha cok deger veriyorum de.. ve bastan tepkini koymazsan cok cekersin benden soylemesi simdi o soyledigi bu cumleden dolayi senden ozur dilesin sakin arama nisanlina da belirt ayni sekilde hakli oldugun davalarda geri adim atma derim balik bastan kokmus bu kadinin cogu vardir azi yoktur.

Kv ruh hastası gibi. Allah yrdımcın olsun.

Köpeğine üzüldüğün için özür mü diledin?
O seni anlayıp empati kuramadığı için dilemeliydi.. seni daha çok ezer bunlar

Guncellemeye baktim da ayni seyi yine yaziyorum sizin cekeceginiz var. Insallah hakkinizda hayirlisi olsun.

Bence kendisini cok kaale almayin ve soylediklerine nisanliniz yokken cevap verin. Onun gibi sinsi olun. Sizi sikayet edince de nisanliniza "kac yasinda insanlariz her konuda beni sana mi şikâyet edecek? " diyr inceden dert yanın. Yok daha da duzelmiyorsa maalesef nisanliniz sandiginiz aksine oldukca anneci bir insandir.
Ama hep soylerim bu konularda biraz politik hareket etmek lâzım. Herseyi on plânda yapmayin.

Hic iyi kokular almiyorum. Ayrica ozur dilenecek bir konu da yok nisanlima ister sisman guzelsin derim ister çirkin bu kimseyi ilgilendirmez annesi de dahil. Kopekle bir mi tutuyor lafini da yedir canim bir zahmet.. hatta de ki kopekler benim icin insanlardan daha kiymetli daha cok deger veriyorum de.. ve bastan tepkini koymazsan cok cekersin benden soylemesi simdi o soyledigi bu cumleden dolayi senden ozur dilesin sakin arama nisanlina da belirt ayni sekilde hakli oldugun davalarda geri adim atma derim balik bastan kokmus bu kadinin cogu vardir azi yoktur.

Kuzum ben korkmaya basladim

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Nişanlıma geldim gündüzden, işten gelince biraz konuştuk. Ben anlattım konuşulanları niyetim annesini şikayet etmek değil, bana "küçük olarak bir özür dilesen de arada kırgınlık olmasa üzülüyorum bu duruma" dediği için. Annesi bize üstü kapalı ev almayacağını söyledi konuşmada halbuki benim böyle bir isteğim zaten hiç olmamıştı, kendi vaat etti, kendi geri çekti yani. Bunu söyleyerek annesinin artık bizim evimiz için(şuan nişanlım zaten kendi evinde oturuyor) bir şey almasını istemediğimi, benim hiç kimseden maddi bir beklentimin olmadığını söyledim ki nişanlım bunu çok iyi biliyor biz tanıştığımızda çok borcu vardı, maaşından eline üç kuruş anca geçiyordu, ben çok kere yardımcı olmuşumdur öğrenci halimle. Bunları hatırlattım. "Özür dilemek için aradım duymadığım laf kalmadı, defalarca varsa bir durum şimdiden yolunuzu ayırın" dedi aramızda bilmediğim bir sorun mu var? diye sordum. Mecbur kalmadıkça görüşmek istemediğimi söyledim ve nişanlım bana hak verdi.
Daha buraya çok konu açacağım sanırım.. İyi akşamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back