- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
-
- Konu Sahibi EU1
saolsun teknolaji baya ilerledi ,simdi telefonlar mesajmar ,bilgisayar ,falan herkeste var ,insanin gorumemeis mumkun degil ,hatta hergun konusabiliyoruz ,saolsun teknolaji sayesinde ,bazen ozlmeye bile zaman kalmiyo
dil kursuna gitmiyorum ,yani gittimde sadece haftada iki ,saat ,orda pek ogrenilmiyo ,ha soyle ogreniliyo evde kelime ogrenip kursta cumle kurmayi konusmayi falan ,ben ev cok evde kendi cababmla ogrendim ,simdide hala biliyorum diyemem ,kendimi anlatirim herseyimi yaparimda ,bilmiyorum ama,
ise gelince ben turkiyede meslek lisesi okudum hazir giyim ,yani dikis uzerine ,oyuzden elimde meslegim var ,burda esimin is yerinin yaninda banada dukkan actik bende orda ,tum dikis degilde tamir isleri yapiyorum yani rahatim isimi seviyorum ,meslegim var ,yani kendi kendimin patronuyum ,sabah evimin isini yemegimi yaparim giderim issimi yaparim ,benim icin cok iyi oldu
buralarda calismak cok guzel oluyo ,tabi en onemlisi dil ,canim sen bende dil kurslarina yazil ,once dilini ogren bebek falan olunca hepten kalir ,en onemlisi dil, temizlik falan yapabilirsin ama ,heryerdede yapilmazki ,tabi sen bilirsin ,arastirisiiz bakarsiniz , calismak gercekten guzel :
gunaydin butun hemsehrilerime nasilsiniz bakemsengözlerimebaksanab
oh ne guzel hem is kadini hem ev kadini allah sana kolaylik versinn valla cok guzel yapiyosun esimde bana bir kurs buldu eylul ayinda aciliyormus hem dil ogrenyorsun hemde el becerilerin varsa ona gore seni yonlendiriyorlarmis oraya yazilcam bakalim insallah hersey guzel olur:1rolleyes:bebis istiyos ama bakalim allah verirse calismalardayiz yanilaelaelaelaelaeallah herkese nasip etsin onlarlada olmuyor onlarsizda olmuyor optum canim seni gorusuruz
QUOTE=TuRuNCu;3365988]Günaydın hemşehrilerim.Epeydir bakmıyordum bu bölüme.Nasılsınız bakalım ?
iyiz canim sen nasilsin bakem
evet canim calisiyorum ordan oraya hepsini hallediyorum ;normalde ben kayinvalidemle kaliyorum o evin isi yemek falan yaparda, simdi izindeler ,zaten cokta fazla isim yok millet izine gitti ,rahataim yani kendim herseyimi rahatlikla yapiyorum ,hepsini isteyerek yaptigim icin zorlanmiyorum ,yaptigin herseyi ilk once sevmen gerek
ne guzel ya hem meslek yapicaksin hemde dil ogrenceksin ,bende sorsam bari oyle bisey olursa hem meslegimi geliistirim hemde dil ogrenirim ,sende baslarsan bence senin icin cok guzel olur ,guzel vakit geciruirsin, canim belirli bi meslegin varmi yoksa kendinmi seciceksin
cocuk meselesinde calismalariniza siz devam edin :roflol: insallah oda ne zaman olursa hayirlisiyla gelir zaten , bizde calismalarimiza devam ediyoz, ama maleseffki tutmuyo:çok üzgünüm: optum canim gorusuruz ,kib
ben nevsehirin kozaklı ilçesine bağlı karasenir kasabasından hemseri varsa beklerim :enbuyukkk: :enbuyukkk:
ben değil de eşim nevşehirli bu yaz nevşehire gitmeyi düşünüyoruz
gunaydin canimm ben cok iyim seni de iyi gordumsengözlerimebaksanab daha dogrusu iyi oldugunu yaziyorsun:dance: valla bende ayni senin gibiyim yani bir calismiyorum ama hic te bos kalmiyorum yok carsiydi yok alisveristi haftasonu yapariz esimle ama yinede eksiz bisey oldumu gidiyorsun canim SIKILDIMI hava almaya cok cikarim flatte oturuyorum yani apartman oyuzden bunaliyorum bazenşakkıdı nevsehirdede apartmanda otururdum ama burasi ruhumu daraltiyor spor yaparim sabahlari ev isi yemek aksam yuruyusu esimleŞeniz bende hepsini severek ve isteyerek yapiyorum senin gibi elimde bir meslegim yok canim ama el becerilerim var yani resimi cok guzel yaparim zaten resim yada sac kesimi ve guzellikle ilgili bolumler var bide ev dekarosyonu ic mimarligi cok seviyorum henuz bi evim yok ama aldigimizda ben dosucem:dance:calismalar iyi gidiyorgamyoncuiremsu ama canim biz birincisi akrabayiz ve kan uyusmazligimiz var sizdede ole sorun varmi ikincisi ben tiroid hastasiyim cok stresliyim yani hep korkuyorum ters bisey olcak diye ama doktora felan gidiyoruz da yinede benim icim rahat deilfisfisfisherseyi allaha birakiyorum o en iyisini bilir rabbim herkesin yuzune baksin herkesin derdinin dermani olsun amin insallah sende muradina erersin canim canini SIKMA olurmu gorusuruz optum kib:1hug:
msallah canim calismiyosun ama bosta durmuyosun ,ne guzel iste insan evde durdukca daha strese giriyo cani hic bisey yapmak istemiyo ,ben evde olsam sabah kalkarim pijamayla aksama kadar gezerim heralde, devamli olunca kendinede bakmiyo insan ,ama calisinca belirli bi duzen olunca , herseey kendiliginden olusuyo ,kendinden emin oluyosun ,ozellikle bu gurbeti cekmek hic kolay degil
kilon nasil kesin zayifsindir ,ben siskoyum rejimdeyim ama ,kilo vermem cok zor oluyo benim ,sporda yapiyorum ama ,veremiyorum bi turlu
bende ev dekorasyonunu cok severim kendime ait benimde bi evim yok ama ,olursa insallah :) simdiden nasil yapcami hayal ediyorum ,gerci benimki sadece hayalde , kendine guzel bi meslek sec bu firsati yakalamisken
canim bizde akrabayiz ama kan uyusmazligi yok bizde ,siz bebek icin doktora mutlaka danisin hamile kalsan zaten devamli doktor kontrolunde olursun ,aman benim icomde yinede korkum var akraba oldugumuzdan dolayi bakalim hayirlisi tabi, guzel dileklerin icin merci canim allah herkese nasip etsin , boyle sizlerle konustukca canmi SIKILIRKI kafaya takmamakta elde degil ama , optum canim benim sende dikkat et kendine gorusuruzz
gunaydin canim naber kiz ne zaman acik oluyon bi tutturamiyorum yaaaaaaCADIARZUvalla ben de bazen pijamayla akksami ettim oluyor uyusukluk hallerimde naniknanikama kendine bakmasini bilceksin sekerim sabah yedibucukta kalkarim esimle bir kahvalti yapariz o gider sekiz bucukta baslarim sporuma bir saat sonra dus tu mus tu ev isi yemek hepsini hallettikten sonra cikarim carsima pazarima hic bisey almasam bile bakarim nerde ne var gezdigin zaman herseyin guzelini ve ucuzunu bulabiliyorsun anam burada hayat cok pahali hersey acaip pahali biz kiradayiz kiraya bile 625 pound oduyoz:bbo: 2 oda 1 mutfak 1 banyo iyi ama cok para ilerde ev almayi dusunuyorum ama once memleketimden almak istiyorumşakkıdı herneyse bazen esimle yada kendi kendime ders calisirim ingilizce oyle cocuk meselesi beni cokk geriyor:1no2: allah buyuk bakalim herseyin hayirlisini versin benim bir gunum boyle iste yok kiz fazla zayif deilim laelaelaelaelaeaslinda 57 kiloyla evlendim buraya bi geldim oldummu 70 kilo kafayi siyirdim verdim kendimi spora 4 kilo verdim 3 ayda az yani bakalim devam ediyorum hala spora allah bilir sen benden zayifindir resimlerini gordum guzel kizsin vesselam ayyy ne kadar cok yazdim kiz sonra gorusuruz canim kib optum:1hug:
merhaba arkadaşlar oğlum kozaklı anadolu lisesini kazandı okul ve kozaklı hakkında bilgi verirseniz sevinirim eğer mantıklı gelirse taşınmayı düşünüyorum evler kiralar her türlü bilgiye ihtiyacım varCADIARZU
canim ben hic giitmedim kozakliya ama cok guzel yermis ,termal sulari oldugundan dolayi cok geleni oluyo ,ve gittikce guzellesiyo ve gelisiyomus ,insallah seneye izine gidersem orayada gitcem ,bence guzel bi yer