Nevsehir///50

evt haklisin cnm aslinda nevsehirli bayagi war da bakmiyolar veya belki bu bölümü bilmeyenlerde war.bende tesadüf buldum ya. ama iyikide bulmusum:teytey:

Günaydın hemşehrilerim.Epeydir bakmıyordum bu bölüme.Nasılsınız bakalım ?

gunaydin butun hemsehrilerime nasilsiniz bakemsengözlerimebaksanab
oh ne guzel hem is kadini hem ev kadini allah sana kolaylik versinn valla cok guzel yapiyosun esimde bana bir kurs buldu eylul ayinda aciliyormus hem dil ogrenyorsun hemde el becerilerin varsa ona gore seni yonlendiriyorlarmis oraya yazilcam bakalim insallah hersey guzel olur:1rolleyes:bebis istiyos ama bakalim allah verirse calismalardayiz yanilaelaelaelaelaeallah herkese nasip etsin onlarlada olmuyor onlarsizda olmuyor optum canim seni gorusuruz

QUOTE=TuRuNCu;3365988]Günaydın hemşehrilerim.Epeydir bakmıyordum bu bölüme.Nasılsınız bakalım ?[/QUOTE]

hosgeldin canim bizde diyoduk nevsehirli varda fazla giren yok diye ,tam sen yazdin :roflol:
biz iyiz canim sen nasilsin bakim , nevsehirdemi yasiyosun , sanirim okuyosun, yasin kac cok soru surdum galiba:roflol:
ama tanismak icin bunlari sormak gerek degilmi :roflol:
optum canim gorusuruza.s.a.s.

iyiz canim sen nasilsin bakem
evet canim calisiyorum ordan oraya hepsini hallediyorum ;normalde ben kayinvalidemle kaliyorum o evin isi yemek falan yaparda, simdi izindeler ,zaten cokta fazla isim yok millet izine gitti ,rahataim yani kendim herseyimi rahatlikla yapiyorum ,hepsini isteyerek yaptigim icin zorlanmiyorum ,yaptigin herseyi ilk once sevmen gerek
ne guzel ya hem meslek yapicaksin hemde dil ogrenceksin ,bende sorsam bari oyle bisey olursa hem meslegimi geliistirim hemde dil ogrenirim ,sende baslarsan bence senin icin cok guzel olur ,guzel vakit geciruirsin, canim belirli bi meslegin varmi yoksa kendinmi seciceksin
cocuk meselesinde calismalariniza siz devam edin :roflol: insallah oda ne zaman olursa hayirlisiyla gelir zaten , bizde calismalarimiza devam ediyoz, ama maleseffki tutmuyo:çok üzgünüm: optum canim gorusuruz ,kib

QUOTE=TuRuNCu;3365988]Günaydın hemşehrilerim.Epeydir bakmıyordum bu bölüme.Nasılsınız bakalım ?

hosgeldin canim bizde diyoduk nevsehirli varda fazla giren yok diye ,tam sen yazdin :roflol:
biz iyiz canim sen nasilsin bakim , nevsehirdemi yasiyosun , sanirim okuyosun, yasin kac cok soru surdum galiba:roflol:
ama tanismak icin bunlari sormak gerek degilmi :roflol:
optum canim gorusuruza.s.a.s.
[/QUOTE]

canım seninle tanışmıştık.Sayfa 12.de yazmışım sorularının cevabını a.s

gunaydin canimm ben cok iyim seni de iyi gordumsengözlerimebaksanab daha dogrusu iyi oldugunu yaziyorsun:dance: valla bende ayni senin gibiyim yani bir calismiyorum ama hic te bos kalmiyorum yok carsiydi yok alisveristi haftasonu yapariz esimle ama yinede eksiz bisey oldumu gidiyorsun canim SIKILDIMI hava almaya cok cikarim flatte oturuyorum yani apartman oyuzden bunaliyorum bazenşakkıdı nevsehirdede apartmanda otururdum ama burasi ruhumu daraltiyor spor yaparim sabahlari ev isi yemek aksam yuruyusu esimleŞeniz bende hepsini severek ve isteyerek yapiyorum senin gibi elimde bir meslegim yok canim ama el becerilerim var yani resimi cok guzel yaparim zaten resim yada sac kesimi ve guzellikle ilgili bolumler var bide ev dekarosyonu ic mimarligi cok seviyorum henuz bi evim yok ama aldigimizda ben dosucem:dance:calismalar iyi gidiyorgamyoncuiremsu ama canim biz birincisi akrabayiz ve kan uyusmazligimiz var sizdede ole sorun varmi ikincisi ben tiroid hastasiyim cok stresliyim yani hep korkuyorum ters bisey olcak diye ama doktora felan gidiyoruz da yinede benim icim rahat deilfisfisfisherseyi allaha birakiyorum o en iyisini bilir rabbim herkesin yuzune baksin herkesin derdinin dermani olsun amin insallah sende muradina erersin canim canini SIKMA olurmu gorusuruz optum kib:1hug:

kizlarrrrrrrrrrrrrr uyuyormusunuz anam bizim topicimiz cok sessizlesti yaaaaaaaaa kalkin kahlet uykusundan gorim nevsehirlileri

msallah canim calismiyosun ama bosta durmuyosun ,ne guzel iste insan evde durdukca daha strese giriyo cani hic bisey yapmak istemiyo ,ben evde olsam sabah kalkarim pijamayla aksama kadar gezerim heralde, devamli olunca kendinede bakmiyo insan ,ama calisinca belirli bi duzen olunca , herseey kendiliginden olusuyo ,kendinden emin oluyosun ,ozellikle bu gurbeti cekmek hic kolay degil
kilon nasil kesin zayifsindir ,ben siskoyum rejimdeyim ama ,kilo vermem cok zor oluyo benim ,sporda yapiyorum ama ,veremiyorum bi turlu
bende ev dekorasyonunu cok severim kendime ait benimde bi evim yok ama ,olursa insallah :) simdiden nasil yapcami hayal ediyorum ,gerci benimki sadece hayalde , kendine guzel bi meslek sec bu firsati yakalamisken
canim bizde akrabayiz ama kan uyusmazligi yok bizde ,siz bebek icin doktora mutlaka danisin hamile kalsan zaten devamli doktor kontrolunde olursun ,aman benim icomde yinede korkum var akraba oldugumuzdan dolayi bakalim hayirlisi tabi, guzel dileklerin icin merci canim allah herkese nasip etsin , boyle sizlerle konustukca canmi SIKILIRKI kafaya takmamakta elde degil ama , optum canim benim sende dikkat et kendine gorusuruzz

ben hic bos birakmamaya calisiyorum ama ,cok kisinin vakti olmuyo ,veya nasil olsa yazan yok diye ugramiyolar ,olsun biz kendi basimiza biseyler bulup yazariz bos kalmasin diye:roflol::roflol:

gunaydin canim naber kiz ne zaman acik oluyon bi tutturamiyorum yaaaaaaCADIARZUvalla ben de bazen pijamayla akksami ettim oluyor uyusukluk hallerimde naniknanikama kendine bakmasini bilceksin sekerim sabah yedibucukta kalkarim esimle bir kahvalti yapariz o gider sekiz bucukta baslarim sporuma bir saat sonra dus tu mus tu ev isi yemek hepsini hallettikten sonra cikarim carsima pazarima hic bisey almasam bile bakarim nerde ne var gezdigin zaman herseyin guzelini ve ucuzunu bulabiliyorsun anam burada hayat cok pahali hersey acaip pahali biz kiradayiz kiraya bile 625 pound oduyoz:bbo: 2 oda 1 mutfak 1 banyo iyi ama cok para ilerde ev almayi dusunuyorum ama once memleketimden almak istiyorumşakkıdı herneyse bazen esimle yada kendi kendime ders calisirim ingilizce oyle cocuk meselesi beni cokk geriyor:1no2: allah buyuk bakalim herseyin hayirlisini versin benim bir gunum boyle iste yok kiz fazla zayif deilim laelaelaelaelaeaslinda 57 kiloyla evlendim buraya bi geldim oldummu 70 kilo kafayi siyirdim verdim kendimi spora 4 kilo verdim 3 ayda az yani bakalim devam ediyorum hala spora allah bilir sen benden zayifindir resimlerini gordum guzel kizsin vesselam ayyy ne kadar cok yazdim kiz sonra gorusuruz canim kib optum:1hug:

merhaba arkadaşlar oğlum kozaklı anadolu lisesini kazandı okul ve kozaklı hakkında bilgi verirseniz sevinirim eğer mantıklı gelirse taşınmayı düşünüyorum evler kiralar her türlü bilgiye ihtiyacım varCADIARZU

Son düzenleme:

canim ben calistigimdan dolayi gunduzleri acamiyorum ama geceleri giriyorum ancak ,ozamanda sen olmazsin, bazen ise gitmeden once acip bakiyorum acik oluyosun sen ama benim vaktim olmuyo
masallah ben calisiyorum bos olmuyorum diyorum sense evdesin bos degilsin :roflol:, sporu hergunmu yapiyosun ,bende genelde aksamlari ip atliyorum ,normal spor ,ve aletle falan yapiyorum ,bende rejime yeni basladim ama biraz zor veririm ,kolay kolay kilo veremiyorum ,benim kilo vermem icin bol spor ,ve tamamen ac kalcam ancak oule veriyorum , canimya baya zayifmisin ,ne yaptinda okadar 70 kiloya ciktinsenya ,aman dikkat et canim bu arada boyun kac simdiki , insallah sende fazla kilolari verirsin
625pound turk parasiyla ne kadar oluyoki , bizde burda 3 oda bir salon 580 euro veriyoruz ,turkiye parasi 1100 falan yapiyo burdada cok pahali ,giyim ucuz ,yani ben kendime cok ucuz seyler bulabiliyorum ,burda indirimler cok oluyo ordan faydalaniyorum ,ama turkiyede cok pahalasti be canim, yaa ben cok ozledim memeleketimi ,cok gitmek istiyorumm:çok üzgünüm:bakalim esimin ailesi gelince belki bizde bir hafta 10 gun falan gitmek istiyoruz, ozellikle okullar acik olsun istiyorum ,turkiyedeki ogretmenlerimin yanina gitcem oyuzden cok istiyorum ,
siz nevsehirdenmi dusunuyosunuz ev almayi ,insallah alirsiniz canim ,optum seni gorusuruzzzz a.s.

canim ben hic giitmedim kozakliya ama cok guzel yermis ,termal sulari oldugundan dolayi cok geleni oluyo ,ve gittikce guzellesiyo ve gelisiyomus ,insallah seneye izine gidersem orayada gitcem ,bence guzel bi yer

canim ben hic giitmedim kozakliya ama cok guzel yermis ,termal sulari oldugundan dolayi cok geleni oluyo ,ve gittikce guzellesiyo ve gelisiyomus ,insallah seneye izine gidersem orayada gitcem ,bence guzel bi yer

ben kozaklıya 2001 de gittim otelde 1 hafta kalmıştık güzel ve turistik bir yer ama gezmeye gittmekle orada oturmak çok farklı o yüzden bilgi sahibi olmak istiyorum ama ilgin için sağol canım

valla hic bos kalamiyorum ama bu siteyi buldugumdan beri biraz netinn basinda cakilip kaliyorum canim sporu hergun yapmaya calisiyorum tabi bi isim cikmazsa yapamasamda aksam yemk sonrasi yuruyuse cikiyoruz esimle tavsiye ederim cok iyi geliyor ayrica inceltici yada selulit kremlerinde varsa yuruyusten yada spordan once sur cok faydasi oluyor benden solemesi geldigim zamanlar cok evde kaldim hic bir yeri bilmedigim icin yedim yedim sistim senağlamasekerim ama simdi veriyorum bakallim ne kadar verebilcem.kiralar cok pahali canim ya kiyafetlerde cok pahali bnce tr daha ucuz kiyafette ben burada bi kac magazadan alabiliyorum ucuz onuda kendime gore zor kiyafet buluyorum kapali bir bayanim cunku gelirken trden ne var ne yok herseyimi getirdim oh iyi yapmissim cesit cesit giyorum giyime duskun bir insanim bizim kira ytlye vurursamn 1.500 yapiyor yani tatlicadiarzusiz ucuza oturuyorsunuz oda sayiniz fazla esyalimi tuttunuz yoksa bosmu benimki esyali ama nasil sadece 1 koltuk vardi:bbo:anla sen iste hayat cok pahali buradananiknaniknaniknanikbende gitmek istiyordum ama izin cok az kayinbabamlar agustosun 1de cikicak yola arabayla gidiyorlar cok isterdim gitmeyi ama olmadi neyse seneye artik hem biraz daha paramiz olurdoya doya yapariz tatili tatil koyune gitmek istom cunku:CüvCüv:sonrada memleketime guzel yarime ah ah bende cooooooooooooooooook ozledim bende:a015:
ewet memleketten almayi dusunuyorum izine gittigimde kendi avimde olmak istiyorum biz izine gidince kayinbabamin babasinin evine yani dedemizin evine gideriz eh birazda kalabalik oluyoruz hollandadakilerde geliyor gunumuz hep mutfakta geciyor bi yandan cok guzel oluyo diyer yandan hic bir yere gidemiyorsun en iyisi kendi evin insallah alabiliriz bakalim hayirlisi gorusuruz canim optumŞeniz

bende bu siteye uye olali sene olcak ozamandan beri hic biyere girmem bilgisayari acarim msn ve bura ,bu siteyi billmeden once gezerdim canim SIKILINCA hemen kapatirdim ,simdi buraya doyamiyorum ,bak sende iyiki uye olmusun zaten hep gelen arkadaslara diyorum hic pisman olmazsiniz diye ,ozellikle avrupadakiler icin cok guzel sadec kadinlarin sitesi ,gerci site icerisinde hic erkek varmi dersen bilmeiyorum ,kac bin uye kadin var ,buranin uyesi oldugumuzdan dolayi sansliyiz
ben bu aralar okadar taktimki kilolara ama gercekten kiloluyum ,sen gunluk spor yapiyomusun ,zayiflaman gerek yada yiyomusun ,bilmiyorum ,az kilo vermisin gibi geldi bana ,gerci sanki kilo vermekte kolayda:roflol: bende ugrasiyorum bisey yemiyorum azda olsa gunluk spor yapiyorum aksam esimle yurumeye desen o cikmaz zaten 8 de geliyoruz eve , yemek falan derken 9 oluyo imkansiz onu yerinden kaldiramam zaten aksama kadar birbirimizi gore gore bikiyoruz:roflol:
ya izine gidince kabalik olmak bazen iyi oluyo bazende olmuyo ben buraya tatile geldim falan diye ,ama burda kimseyi gormeyince, okadr insan icindede mutlu olunuyo, canim burdan ev almak cok zor ,sz insallah bi turkiyeden alirsaniz ,yvas yavas olur hersey daha yolun basindayiz bende diyorum kayinvalide ,kayinpeder turkiyede onlar gelince 1 hafta 10 gu gidelim diye umutlanmakta istemiyorum belki diyoruz valla ,artik burda turkiyeyeyi konustukca ozluyorum , optum canim gorusuruz
ya ben niye bukadar cok yaziyorum ,:roflol:[/I]
a.s.

selam bütün nevşehirli hemşerilerime :) ben baba tarafından nevşehirliyimm ve en son 6 yaşında uğrayabildim nevşehire,daha sonra babamı kaybettim uğrama şansım falan olmadı.ya ben size bişi sorcam kafama takıldı sabah sabah..bizim ailenin nevşehir kökeni 1800lere dayanıyor fakat bir bilginiz war mı o zamanlarda nerelerden göç aldığına dair nevehirin..soy ağacı merakı da fena bir merak :uhm::1no2:a.s.

selam kızlar ya uzun zamandır girmedim nevşehir sayfasına şimdi bakayım dedim kimler var nevşehirden acep:1rolleyes:.bende nevşehirdeyim doğma büyüme buralı:teytey:..symphatuqe cnmm nasılsın ya?a.s.angel'ım senden naber?a.s.karbeyazım sen nasılsın cnmm?a.s.ve herkese bol bol selam grşrz kızlara.s.a.s.:enbuyukkk:..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…