Nevsehir///50

selam arkadaşlar ben nevşehirli değilim ama liseyi nevşehirde okudum. oraları çok seviyorum orda bulunanlar havasından benim içinde bol bol solusunlar...

selam arkadaşlar ben nevşehirli değilim ama liseyi nevşehirde okudum. oraları çok seviyorum orda bulunanlar havasından benim içinde bol bol solusunlar...

slm cnm ne zaman hangi liseyi burda okudun cnmyerimseniben.ve buraların havasını seve seve solurum istersen sana da biraz gönderebilirim:1rolleyes:.grşrz cnma.s.

kızlar biz ecelgözlümle akraba çıktık bile gülşehirden varmı başka akraba kalkıyor kalkıyor gemi

bende bu siteye uye olali sene olcak ozamandan beri hic biyere girmem bilgisayari acarim msn ve bura ,bu siteyi billmeden once gezerdim canim SIKILINCA hemen kapatirdim ,simdi buraya doyamiyorum ,bak sende iyiki uye olmusun zaten hep gelen arkadaslara diyorum hic pisman olmazsiniz diye ,ozellikle avrupadakiler icin cok guzel sadec kadinlarin sitesi ,gerci site icerisinde hic erkek varmi dersen bilmeiyorum ,kac bin uye kadin var ,buranin uyesi oldugumuzdan dolayi sansliyiz
ben bu aralar okadar taktimki kilolara ama gercekten kiloluyum ,sen gunluk spor yapiyomusun ,zayiflaman gerek yada yiyomusun ,bilmiyorum ,az kilo vermisin gibi geldi bana ,gerci sanki kilo vermekte kolayda:roflol: bende ugrasiyorum bisey yemiyorum azda olsa gunluk spor yapiyorum aksam esimle yurumeye desen o cikmaz zaten 8 de geliyoruz eve , yemek falan derken 9 oluyo imkansiz onu yerinden kaldiramam zaten aksama kadar birbirimizi gore gore bikiyoruz:roflol:
ya izine gidince kabalik olmak bazen iyi oluyo bazende olmuyo ben buraya tatile geldim falan diye ,ama burda kimseyi gormeyince, okadr insan icindede mutlu olunuyo, canim burdan ev almak cok zor ,sz insallah bi turkiyeden alirsaniz ,yvas yavas olur hersey daha yolun basindayiz bende diyorum kayinvalide ,kayinpeder turkiyede onlar gelince 1 hafta 10 gu gidelim diye umutlanmakta istemiyorum belki diyoruz valla ,artik burda turkiyeyeyi konustukca ozluyorum , optum canim gorusuruz
ya ben niye bukadar cok yaziyorum ,:roflol:[/I]a.s.

selam canim ya ben az yemege gayret ediyorum ama zaten yemegi azaltinca kilolar kendiliginden gidiyor takma o kadar be verirsin kilo merak etme :teytey:ben 4 kilo verdim :lepi:simdilik devami gelir insallahlaelaelaelaelaeoptum seni bye

selam kızlar ya uzun zamandır girmedim nevşehir sayfasına şimdi bakayım dedim kimler var nevşehirden acep:1rolleyes:.bende nevşehirdeyim doğma büyüme buralı:teytey:..symphatuqe cnmm nasılsın ya?a.s.angel'ım senden naber?a.s.karbeyazım sen nasılsın cnmm?a.s.ve herkese bol bol selam grşrz kızlara.s.a.s.:enbuyukkk:..

iyim prensesim benim sen nasilsin bakim ,biz baya cogaldik sen ugramiyosun buralara ,gelde gor bakim neler kaciriyosun:roflol:

selam canim ya ben az yemege gayret ediyorum ama zaten yemegi azaltinca kilolar kendiliginden gidiyor takma o kadar be verirsin kilo merak etme :teytey:ben 4 kilo verdim :lepi:simdilik devami gelir insallahlaelaelaelaelaeoptum seni bye

insallah canimya takmadanda olmuyoki ne giysem yakismiyo ister istemez takiyorum ,sen ne guzel vermisin darisi bana ,sporda yapamiyorum cok yogun gectiginden vaktim olmuyo , sen spor yaptigindan vermisindir daha cok a.s.a.s.a.s.

iyim prensesim benim sen nasilsin bakim ,biz baya cogaldik sen ugramiyosun buralara ,gelde gor bakim neler kaciriyosun:roflol:

cnmmmmmmm ben geldimmmm valla çok şey kaçırıyorum ya ne çok kişi varmış burda:1shok: ee nasılsın cnm bnm?a.s.

insallah canimya takmadanda olmuyoki ne giysem yakismiyo ister istemez takiyorum ,sen ne guzel vermisin darisi bana ,sporda yapamiyorum cok yogun gectiginden vaktim olmuyo , sen spor yaptigindan vermisindir daha cok a.s.a.s.a.s.

selam canim uzulme be anam verirsin resimlerinde cok hossun fazla kilolu deilsin yani boyunda iyi gibi kac boyun benimki 1.65 bende verdim ama fazla deil daha vermeyi dusunuyorum canim en iyisi bol bol su ic faydasini gorursun ben bilakis wcden cikamiyorum:roflol:dene bence optum gorusuruz sonra:1hug:

selam canim uzulme be anam verirsin resimlerinde cok hossun fazla kilolu deilsin yani boyunda iyi gibi kac boyun benimki 1.65 bende verdim ama fazla deil daha vermeyi dusunuyorum canim en iyisi bol bol su ic faydasini gorursun ben bilakis wcden cikamiyorum:roflol:dene bence optum gorusuruz sonra:1hug:

o resimlerde oyle ,makina oyle cekmis ben oyle degilim aslinda :roflol::roflol:
iste buyuk sikayetim boyum ,boy kisa 157 falan normal kilom 56-57 falandi simdi 60 oldum dusun herseyim cikti ne giysem yakismiyo ,su icme aliskanligim hic yok hep unutuyorum aklima geldikce iciyorum ama ,faydasi oluyomuda bilmiyorum ,ic sonra tuvalet ,:roflol:, neyse az cok devam ediyorum bakalim verrim heralde umdm yo, pek ya

ya iste sen gelene kadar burda biz birsuru kisi olduk ,ben iyim canim seni gordum hatta daha iyi oldummm , nasil geciyo gunler bakima.s.a.s.a.s.a.s.

saol cnmm bende seni grdüm daha iyi oldumyerimseniben..ne yapayım işte tercihleri gnderdim şimdi sürücü kursunun derslerine çalışıyorum bakalım.ayın 23 ünde sınavım var umarım geçerim:hooray:..sen nasılsın cnm nasıl gidiyo:1hug:a.s.a.s.a.s.

slm cnm ne zaman hangi liseyi burda okudun cnmyerimseniben.ve buraların havasını seve seve solurum istersen sana da biraz gönderebilirim:1rolleyes:.grşrz cnma.s.

kusura bakmayın kayınvalidemlerdeydim cevap veremedim anadolu öğretmen lisesi mezunuyum

gunaydinlar millet niye kismeler yok burda anlamadim kac zamandir kimse bisey yazmiyor merak ettim hepinizi iyimisiniz kizlar

saol cnmm bende seni grdüm daha iyi oldumyerimseniben..ne yapayım işte tercihleri gnderdim şimdi sürücü kursunun derslerine çalışıyorum bakalım.ayın 23 ünde sınavım var umarım geçerim:hooray:..sen nasılsın cnm nasıl gidiyo

gonderdinmi tercihini, nereleri yazdin bakim ,kendinmi yoksa babanlami doldurdun :roflol:,insallah guzel bi yerler cikar canim benim:Saruboceq:
ehliyet icin dersen ben burda calisip aldim yani yazili diyosunuz onu aldimda sen haydi haydi alirsin canim ,hatta nevsehire gelince gezdirirsin artik beni ,takariz soyle gozlukleride gozumuze hava atariz:smiley-cool::smiley-cool::dance:
insallah diger sinavinda guzel gecer iyi calis:Saruboceq:
optum prensesim seni gorusuruz yine:1hug:a.s.

X