- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi EU1
gunaydinlar millet niye kismeler yok burda anlamadim kac zamandir kimse bisey yazmiyor merak ettim hepinizi iyimisiniz kizlar
ay canim benim hosgeldin ,bak sen yoksun ,kimsecikler yazmiyo buraya,:1no2:
ben iyim sen nasilsin bakalim
kayseride izindemisin ,gittinmi bakim memeleketimize ,nasil oralar ,bende ozledim ah ah ,insallah bende gelcem bigun :Saruboceq:
optummmmmŞeniz
Hemşolarmmm nasılsınız?Uzun zamandan beri ilk kez giriyorum...Sizlere Kayseriden sesleniyorumhihoyyyt Neti bulunca hemen KK ya girdim veee tabi ki sizlerin halini hatrını sormamak imkansız yerimseniben Ankaraya dönüğümde daha sık girebilicem inşallah.:lepi:Sympathique,Aşksız prenses,Ecel Gözlüm,Balea,Princess of rain,Turuncu,Angel Tuba ve adını şimdi anımsayamadığım tüm hemşolarım görüşmek üzere kocaman öpücüklen hoşcakalına.s.
slm bende avanosluyum merkezdenmisinhiç gidip görmedim ama baba tarafım nevşehir avanoslu
elbette hoşgeldin nevşehir gelinimerhaba arkadaşlar...ben ankarada yaşıyorum ve ankaralıyım..fakat benim erkek arkadaşım nevşehirli orada doğup büyümüş...ve çok sevdiğim bi arkadaşımda orada yaşıyor şuan.bu yüzden nevşehirlilere kanım çok ısındıa.s. beni de aranıza kabul edersiniz değil mi?
selam bende nevşehir avanosluyum istanbulda dogup büyüdüm ama özlem başkaselam kızlar,bende bayadır üyeyim ama simdi girdim hemşeriler bölümüne.bende nevşehirkiyim d.erinkuyu kazasından.ankara dogumluyum ve 10 yaşından beri muğladayız.ne çok özlemilşim memleketimi beee,tam 3 yıl oldu dile kolay...bu yıl geliyoz sizlerle tanışmak ümidiyle kızlar...
slmm bende ürgüplüyüm ankarada oturuyoruma.s.ümüs bende ürgüplüyüm.istanbulda oturuyorum