canim hani derlerya dogdugun degil doydugun yermis ,o misal bizde hep oyleyiz ,,bende hic isinamiyorum buraya , ama dedgin gibi biseyler yuzunden kaliyruz, senin okul suan tabi cok onemli ,meslegini alinca ,nerde almanyadami devam etceksin ,gerci orda okuyosun orda devam edrsin insallah canim sinavlari atladirsin hepimiz bayram ederiz burda
memleketimize gidemiyoruz bari memleketim insaniyla konusak,ben evleneli 1 ay sobra 6 sene olcak cok erken evlendim derdim neyse:roflol:bende buraya hemen gelemedim 1.5 sene turkiyede kaldim ,birsuru konsolosluklara basvurduk vize icin ama hic kabul etmediler en sonunda esimin fransiz vatandasi olduktan sonra geldiml ,sizz hic bilmedigini ulkeye gelmisiniz ,hepten gurbettesiniz ,bi yaniniz hollanda bi yaniniz turkiye ,zorr valla ,bende akraba evliligi yaptim ,oyle olmasa avrupaya gelmezdim heralde ,oh sen rahatmisin kayinvaliden falan yok ,ben birlikte kaliyorum suan turkiyedeler rahatim, ben bebek icin tedavideyim insallah biran once olur bi bebeginiz ,canim sen kac yasindaydin ,
ben nevsehir merkezde yani sanayi bolgesinde ,hani cennet parki falan var bilmem biliyomusun tam orda oturuyorum ,260 evler neresi yaw gulsehire giderkenmi ,nevsehir baya gelisti anam 4 snede baya degismis, dile gelince ,anliyorum cok seyi ama biranda aklima gelipte konusamiyorum, hala ogreniyorrum yani, liseye gittinmi canim merak ettim hangi okuldaydin ,bende cok optum gorusurruz
Sympathique iyim güzelim sen nasilsin? bende bayadir giremiyodum.. bu yaz gitmiyoruz ya iznim abimin izniyle denk gelmiyo o yüzden gidemicez
sen gidiyomusun?
*Ayyıldız* e gelcekler tabi nevsehir gibi sehir mi var ya :))
özloş06 sen nerde yasiyosun yurt disindamisin?
buarada genel bi soru gülsehirden kimse varmi :))[/i]