Nevsehir///50

Selam olsun tüm hemşerilerime geç oldu ama idare edin artık ,bende ürgüp lüyüm aslında ama istanbula taşınmak zorunda kaldım:KK43: çoookkk özledim oraları şimdilik bu kadar hepinizi allaha emanet ediyorum

Selam olsun tüm hemşerilerime geç oldu ama idare edin artık ,bende ürgüp lüyüm aslında ama istanbula taşınmak zorunda kaldım:KK43: çoookkk özledim oraları şimdilik bu kadar hepinizi allaha emanet ediyorum

slm hemserim nasilsin hosgeldin aramiza bende senin gibi memleketi ozlemekle geciriyorum gunleri

selam bende nevsehir ürgüplüyüm ama almanyada yasiyorum!
ürgüplü ... ABARI HAAZAR hehe :-)ürgüpün icindenmisin sen

en sonunda cikti bi memleketlim , nasilsin canim cevap yazmana sevindim ,calisiyomusun , heralde ogrencisin nevsehir merkezdesin , kendini tanitirsan ve arkadas olursak vede kabul edersen sevinirim , cevabini bekliyorum canim.

olur kız neden olmasın ama ben de memleketimden uzaktayım şimdi balıkesirdeyim öğrenciyim balım merkezliyiz biz ailem orda geliyonmu arada nevşehiree.özledim yaw şimdi oralarıı

nörüyonuz gi benda nevsehirliyim kozaklida evimiz var ama kirikkaleye gelin gittim ama almanyada yasiyorum ama hemen hemen her sene gelirim topraklarima vay kurban oldugum topram

arkadaşlar slm. kozaklı hakkında detaylı bilgi verebilecek olan varmı içinizde. ben memurum ve oraya tayin istemeyi düşünüyorum. şimdiden teşekkürler

olur kız neden olmasın ama ben de memleketimden uzaktayım şimdi balıkesirdeyim öğrenciyim balım merkezliyiz biz ailem orda geliyonmu arada nevşehiree.özledim yaw şimdi oralarıı

nevsehire gelmeyeli 2 sene oldu bu yaz belki gelcem kesin degil ama ,valla bende cok ozledim ,memleketim gibisi yok
sen ne uzerine okuyosun canim ve kac senedir
optum gorusuruz canima.s.

nörüyonuz gi benda nevsehirliyim kozaklida evimiz var ama kirikkaleye gelin gittim ama almanyada yasiyorum ama hemen hemen her sene gelirim topraklarima vay kurban oldugum topram

norelim gi :roflol: is guc geciyo gunler ,sen norup napiyon
masallah canim sende nevsehirlisinya ordan oraya ordan oraya gelin gitmisin
memleket unutulmaz zaten hele bide nevsehir olursa hic
optum canim gorusuruz
bu arda almanya nerdensin sen

arkadaşlar slm. kozaklı hakkında detaylı bilgi verebilecek olan varmı içinizde. ben memurum ve oraya tayin istemeyi düşünüyorum. şimdiden teşekkürler

canim sen kendinmi ozellikle orayi sectin orami cikti ,ben nevsehir icindenim kozakliyi bilmem fazla ama int arastir veya ustte melos arkadasimiz var ona sor sen
sen nerdensin ,ama memketimin heryeri cok guzel bence git derim kesinlillea.s.

nevsehire gelmeyeli 2 sene oldu bu yaz belki gelcem kesin degil ama ,valla bende cok ozledim ,memleketim gibisi yok
sen ne uzerine okuyosun canim ve kac senedir
optum gorusuruz canima.s.

ben balikesir saglik yüksekokulu hemsirelik bölümünde okuyorum bu 2. senem.daha sömestrda nevsehirdeydim ama insan yinede özlüyo:a015:bende seni öptüm cnm grsrüz

nevsehirimin tüm topraklari güzeldir kozaklisi olsun gülsehiri olsun acigölü olsun....eger gitmeyi istiyosan bi an bile dusunme derim sana bizim oralardan zarar ziyan gelmez lülülülülülü

kız cappadocia ne kaynatıyon buralarda yaww bensiznaniknanik ..arkadaşlar bende nevşehirliyim ve şimdi de nevşehirdeyim:dance:.şehrinizin son durumunu sorabilirsiniz.memleket hasreti çekenlere anlatabilirim.şu an tek söleyebileceğim buzz gibi bir hava var ve kar yağıyor canımcıklarıma.s.kendinize iyi bakınnn...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
X