- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi EU1
kıs şu özet bölümünü en baştan yazsan olmazmıydı, okudum artıkın gerek kalmadı özete yerimseniben şaka bi yana niye okumayalım ayol, sende yazmasan bizim bölümde uzun yazı yok zaten
bu arada senle daha önceden tanışsaydık mersine gelmişken 1 gününüde ben alırdım kaydirigubbakcemile2
dolu dolu bi memleket ziyareti geçirmişsin, hatta anladığıma göre yetmemiş bile :1no2: ayrıca ayağın içinde geçmiş olsun canım.
kızlar kayınvalıdem gelicek nevşehir den istediğiniiz bişe varsa getırteyım
QUOTE=münevveraydın;4391941]kızlar kayınvalıdem gelicek nevşehir den istediğiniiz bişe varsa getırteyım[/QUOTE
nevsehire konyali oemer ustanin kiymali ekmegi varmis ondan yedim valla bayildim tadi damagimda kaldi ,resjimdeyim ama olsa yine yerim acayip canim istiyo
canim bi zahmet kayinvalidene de de sana getirsin sende bana kargoyla fransaya gonder emiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben burdayim canim ama ben tahinli ekmekte istiyorum
kizlar kusura bakmayi memeleketimizi n bolumunu bos birakmayalim dedik ama ,kac gundur moralim cok kotu ,oyuzden yazamadim
esimin test sonucu belli oldu sperm syisi 0 azcik olsaydi tup bebek yapacakti hic yok ,tekrar test verdi belki bi umut sigarayi birakirda yukselirmis
iste cok kotuyuz, belki omur boyunca bebegimiz olmucak ,
giriyorum am buraya fazla degil ozellikle bu bolumdei arkadaslarla ne yapabilir falan diye konusuyoruz