Nevsehir///50

yazmaz olurmuyuz canim ya bende bakiyorum ediyorum sempatikten ve benden baska yzan yoktu bir ara iyidi bu topik ama sonra ne olduysa bole oldu memleketimizin sayfasini bos birakmayin hanimlar bizim topikte tavan yapsin yaw alla alla baska topikler ucmus yani haberiniz ola optum hepinizi hemserilerim benim

kızlar çömlekkuru fasülye pişirirlerdi bilen varmı ne lezizi dir yerdim küçükken köye gittimizde üffff bende nevşehirliyım söylemiştim ama çokkkkk gerşde kalmıştır

olsun gerilerde kalması önemli diil.
önemli olan şimdi burda olman :KK66:

bende geldim bende geldim:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
memleketten en sicak haberler bendehihoyyyt
ben iki haftadir nevsehirdeydim ,allahim nasil ozlemisim anlatamam 2.5 senedir gitmiyodum iki hafta azdi ama yinede degdi gittigilme:lepi:
evet arkadaslar cok yavas isliyo nevsehir bolumunu
bende arada girip bakiyyodum ama bu aralar fazla giremedim
hepinize slm tek tek isminizi yazmayim nasilsiniz hepiniz
optuù calari gorusuruzzzzzŞenizŞeniz

sicak haberler senden fistik yedigin ictigin orda kalsin gorduklerini anlat seppisim hadi kiz

ne var ne yok nevşehirde,
kısmetse bende bayramda gidicem :KK66:

valla bende allah nasip ederse 2009 yaza dusuom memleketimi cok ozledim be hele simdi bu mevsimde birde kar yagmissa oh demeyin keyfime bayilirim kar havasina kar yagan gecelerde gokyuzunun turuncu rengine vurgunum nevsehire ah vah gurbet ettin bizi baba ocagindanda memlekettende gozun ciksin emi gurbet

burdayızzz, haftasonu kışlık temizlik vardı giremedim nete falan.
nabersiniz nevşeerliler :))
princess kıs dertlenme, naparsın işte hayat böyle.

teşekkürler, hoşbulduk :dance:
sende tekrardan hoşgeldin ama bizim memleketten pek yazan yok :1no2:
arada sırada bakıyorum ne yazan var ne bişey, diğer şehirdekiler harıl gürül yazıyo sırnaşık şey nevşehirliler ya üşengeç yada birbirine bağlı değil yada nete girmiyo şakkıdı
HoşbuldukhihoyyytYeniden KK da olmak memleketimin sayfasında olmak çok güzel gerçekten...Evet bizim sayfa biraz ağır işliyor aslında her girmemizde bir de buraya uğrasak böyle olmaz hakkaten milletin topiği almış başını gitmiş bizimkini bazen 3. 4. sayfalardan buluyorum:bbo:Sevgili hemşehrilerim kaydirigubbakcemile3bundan sonra saydfamızı her KKK ya girdiğimizde ziyaret edelim,sahip çıkalım...:1hug:

dimi ama a.s
bundan böyle nevşehir topiği hep birinci sayfada olacak, öyle arka sayfalardan aramak yok kötükedihüso

arkadaslar hepicinize selam olsun nasilsiniz bakalim insallah iyisinizdir iyi olmanizi canabi allahtan dilerimkaydirigubbakcemile3
yeni rkadaslarda hosgelmissiniz memleketimizin bolmune:lepi:
bende yazi beklemisinizde benim isler baya yogun memleketten geldikten sonra ancak ordan oraya kos ,bide zayiflama bolumundeyim ,anam su kilolari vermem gerekli kendimi patlicak bomba gibi hissediyorumlaelaelaelaelae

nereleri gezdim anlatim tabi insallah okursaniz aya uzun olabilir
pazar aksam vardik dayimin kizi mersunda memurluk yapiyo adanada okuyo ,evi falan var iste yengem yanindaymis ,dayim dedi yarin mersine gidiyorum bi gun kalip geliriz dedi bende gitmek istedim dayi kizini evini falangormek icin , neyse pazartesi gunu , bi pazara gittimhihoyyyfazla gezemedim ama ,sonrasinda geldim daha valizleri falan hic acmadan mersina yola ciktik , neyse bigun orda kaliyodukki bi akrabamiz yarin illeki bize yemege gelin dedi ,oyuzden iki gun kalmak zorunda kaldik,
sonra geldim abimi daha gormemistim onlara gittik, ertesi gunde esimin annenes olmustu bir ay oncesinde koye gittik ziyaret icin, sonrada dediler yarin yemek vercez tekrar gelin diye ,tekrar ertesi gun koye gittik ,yani ilk haftayi boyle bitirdim
gelelim ikinci haftaya
pazartesi gunu liseden arkadasim vardi ona gittim oturmaya
sali gunu kayseriye gittim gezmek icin
carsamba gunu ayagimda nasir olustu kapadokya hastanesine gittim ,ordada son aga dizisini cekiyolardi ona baktik birazhihoyyyt
tabi bu arada hepcarsidaydm hastaneden sonra okuluma gittim ogretmenim yokmus yarin gel dediler persembe sabah okuluma gittim ogretmenim cok sevindi okulda mesur olmusum coktan ,okulun sitesine mail attim herkes beni taniyomus bile:ecrin_bebek:
ogleden sonra yine bi lise arkadasima gittim oturmaya yeni bebegi olmus ziyarete
cuma gunu evdeydim disari cikmadim daha evle falan temizlememistimgamyoncuiremsu onu yaptim az
sonra alt kat dayimlara gittim bugunde boyle bitti
cumartesi gunu sabah yine doktora gittim agagimdaki nasiri aldi,ah bi gorun kesti dikisli falan uyusturdu ama ben oldum agridan igneyi topugumda oraya buraya soktu valla ,esim bayiliyodu nredeyse
neyse dikis atti artik dogru durustte gezemiyodum , carsida cok az isimi hallettim eve gittm
pazar gunde dayim pansuman yaptiralim dedi saglik ocagina gittik hemsire bakti senin iki dikis acilmis dedi keske doktora gitseydin dedi gidemezdim cunku pazartesi yola cikiyodum
ozan ikkat et iltihap kapabilir dedi
ogleden sonra yengemin misafiri vardi onlardaydim birsuru kadinlar falan
oldu son gun ,valizleri falan hairla derken ogle oldu abimlerin yanina gittim modern carsiya ugradim is yerlerimize falan boylece topal topal izinimi bitirdim
baya uzun oldu insallah okursunuz bak usenirseniz okumaya biraz ozetlerimde hani:roflol::roflol
hepicinizi optum

kıs şu özet bölümünü en baştan yazsan olmazmıydı, okudum artıkın gerek kalmadı özete yerimseniben şaka bi yana niye okumayalım ayol, sende yazmasan bizim bölümde uzun yazı yok zaten
bu arada senle daha önceden tanışsaydık mersine gelmişken 1 gününüde ben alırdım kaydirigubbakcemile2
dolu dolu bi memleket ziyareti geçirmişsin, hatta anladığıma göre yetmemiş bile :1no2: ayrıca ayağın içinde geçmiş olsun canım.

X