nereleri gezdim anlatim tabi insallah okursaniz aya uzun olabilir
pazar aksam vardik dayimin kizi mersunda memurluk yapiyo adanada okuyo ,evi falan var iste yengem yanindaymis ,dayim dedi yarin mersine gidiyorum bi gun kalip geliriz dedi bende gitmek istedim dayi kizini evini falangormek icin , neyse pazartesi gunu , bi pazara gittimhihoyyyfazla gezemedim ama ,sonrasinda geldim daha valizleri falan hic acmadan mersina yola ciktik , neyse bigun orda kaliyodukki bi akrabamiz yarin illeki bize yemege gelin dedi ,oyuzden iki gun kalmak zorunda kaldik,
sonra geldim abimi daha gormemistim onlara gittik, ertesi gunde esimin annenes olmustu bir ay oncesinde koye gittik ziyaret icin, sonrada dediler yarin yemek vercez tekrar gelin diye ,tekrar ertesi gun koye gittik ,yani ilk haftayi boyle bitirdim
gelelim ikinci haftaya
pazartesi gunu liseden arkadasim vardi ona gittim oturmaya
sali gunu kayseriye gittim gezmek icin
carsamba gunu ayagimda nasir olustu kapadokya hastanesine gittim ,ordada son aga dizisini cekiyolardi ona baktik birazhihoyyyt
tabi bu arada hepcarsidaydm hastaneden sonra okuluma gittim ogretmenim yokmus yarin gel dediler persembe sabah okuluma gittim ogretmenim cok sevindi okulda mesur olmusum coktan ,okulun sitesine mail attim herkes beni taniyomus bile:ecrin_bebek:
ogleden sonra yine bi lise arkadasima gittim oturmaya yeni bebegi olmus ziyarete
cuma gunu evdeydim disari cikmadim daha evle falan temizlememistimgamyoncuiremsu onu yaptim az
sonra alt kat dayimlara gittim bugunde boyle bitti
cumartesi gunu sabah yine doktora gittim agagimdaki nasiri aldi,ah bi gorun kesti dikisli falan uyusturdu ama ben oldum agridan igneyi topugumda oraya buraya soktu valla ,esim bayiliyodu nredeyse
neyse dikis atti artik dogru durustte gezemiyodum , carsida cok az isimi hallettim eve gittm
pazar gunde dayim pansuman yaptiralim dedi saglik ocagina gittik hemsire bakti senin iki dikis acilmis dedi keske doktora gitseydin dedi gidemezdim cunku pazartesi yola cikiyodum
ozan ikkat et iltihap kapabilir dedi
ogleden sonra yengemin misafiri vardi onlardaydim birsuru kadinlar falan
oldu son gun ,valizleri falan hairla derken ogle oldu abimlerin yanina gittim modern carsiya ugradim is yerlerimize falan boylece topal topal izinimi bitirdim
baya uzun oldu insallah okursunuz bak usenirseniz okumaya biraz ozetlerimde hani:roflol::roflol
hepicinizi optum