Nevreste'nin Mutfağı

Canım denemeden göremezsinBen hiç korkmam hep yeni şeyler denerim.1-2-3 olmazsa 4 te mutlaka olur

normalde baklava sevmeme rağmen bu çok hoş görünüyo canııım çekti :2:

Canım denemeden göremezsinBen hiç korkmam hep yeni şeyler denerim.1-2-3 olmazsa 4 te mutlaka olur

ben de denemeye bayılırım öyle olmazsa ikinci denememde olur tabii
hem ben ilk poğaça yaptığım günü hiç unutmuyorum bak aklıma geldi anlatayım bari 15 yaşındaydım heveslendim yoğurmuştum kuzenimle bizde oturup yicektik öyle bi poğaça oldu ki taş gibi duvara atsam duvar delinip geçer ama poğaça sapasağlam kalırdı o derece yani
şuan 25 yaşıma girdim aradan geçti 10 yıla yakın şimdi ki ppoğaçalarım sünger gibi pamuk gibi yumuşacık ne çok yol katetmişim değil mi

Evet canım aynen öyle denemeden bilemeyizYaptıkça güzelleşiyor
Bende 31 yaşındayım

PIRASA
Akşam pırasa yaptım:)
Pırasa ve havuç doğradım.Az yağda salça kavurdum üzerine pırasa ve havuçları ekleyip suyu koydum..Sebzeler pişince pirinç ekledim...10 dakika sonra kapattım..Afiyet olsun:)
Eşim pırasayı 1 kg almış o bize fazla oluyor bende 4 havuç doğrayıp yarısını poşete koyup dolaba koydum..Sıkışık bir zamanda hemen çıkarıp pişiriyorum

Sen salçasız mı yaparsın:26:Ben salçayı çok seviyorum Salçasız yapsam nasıl olur bilemedim:44:
Sen salçalı denedin mi

Ben de seviyorum renkli olcak yemekama pırasayı değil o beyaz güzel oluyo:26:salçalı denedim beğenmedim:26:

Yani salça derken ben şu hazır domates pürelerinden kullanıyorum tuzsuz onlar aynı zamanda salça gibi renk veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…