• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevreste'nin Mutfağı

Canım domates salçasıyla karışık koyuyorum çok hafif acı oluyor:56:
Üzerine tekrar yoğurt ekleyecek misin canım:34:

Eklemem gerekiyo dimi böyle çirkin duruyo:9: üzerine biraz daha sarımsaklı yoğurt ve havuç, patlıcan közlemesi, kırmızı biber, salatalık turşusu yeter dimi:56:

Eklemem gerekiyo dimi böyle çirkin duruyo:9: üzerine biraz daha sarımsaklı yoğurt ve havuç, patlıcan közlemesi, kırmızı biber, salatalık turşusu yeter dimi:56:

Ekle canım daha güzel olur:56:Evet onlar yeter:56:Dilediğin herşeyi ekleyebilirsin:56:Resimde isterim:17:

topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128::16:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:

topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128::16:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:

Canım çok teşekkür ederim:17:Tabi ki başladık arkası gelecek inşaallah allahın izni ile:16:

nevosum sen naptin kiz :52::52: manti,sarma,börekler,icli köfte icim gitti valla :52: pcye yapisdim resmen:9:

topicin hayirli ugurlu olsun :nazar::nazar: marifetli kankam :38::38:

Canım beğendin mi:52::52:Çok sağol canım:38:Herzaman gel beklerim ama sen şimdi daha çok acıkırsın:52::52:

Back