Nevreste'nin Mutfağı

Burda değilken kilo vermiştim ne güzel bak şimdi direk senin konun gözüme çarptı abla...

Oy ellerine sağlık yyaaaağğğ tatlı tatlı ağzım sulandı (:

Canım domates salçasıyla karışık koyuyorum çok hafif acı oluyor:56:
Üzerine tekrar yoğurt ekleyecek misin canım:34:

Eklemem gerekiyo dimi böyle çirkin duruyo:9: üzerine biraz daha sarımsaklı yoğurt ve havuç, patlıcan közlemesi, kırmızı biber, salatalık turşusu yeter dimi:56:

Canım arkadaşım beğendin mi:52:Ben hazır nadir kullanırım açma taraftarıyım:17:Poğaça yapmaktansa yufka açmayı tercih ederim:34:Tabi ki ekle ne güzel olur:52:

Çok beğendim canım benim, beğenmezmiyim, sen bol bol ekle, ben evlenirsem hep senden kopya çekeceğim :38:

topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128::16:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:

topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128::16:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:

Canım çok teşekkür ederim:17:Tabi ki başladık arkası gelecek inşaallah allahın izni ile:16:

Selamlar herkese düşündün taşındım neden benimde bir yemek topiğim olmasın dedim:52::52::52:
Herkesi bekliyorum:42:Dostlar beni yalnız bırakmayın :16::16::16::16: :56::56::56::56:

nevosum sen naptin kiz :52::52: manti,sarma,börekler,icli köfte icim gitti valla :52: pcye yapisdim resmen:9:

topicin hayirli ugurlu olsun :nazar::nazar: marifetli kankam :38::38:

ayyy maşallah yaaa ne kadar beceriklisiniz maşallah
tariflere bayıldım hepsi birbirinden güzel

baklavana analı kızlına burma baklavana hayran kaldım

Back
X