Nevreste'nin Mutfağı

Burda değilken kilo vermiştim ne güzel bak şimdi direk senin konun gözüme çarptı abla...

Oy ellerine sağlık yyaaaağğğ tatlı tatlı ağzım sulandı :-)

Canım domates salçasıyla karışık koyuyorum çok hafif acı oluyor:KK56:
Üzerine tekrar yoğurt ekleyecek misin canım:KK34:

Eklemem gerekiyo dimi böyle çirkin duruyo:KK9: üzerine biraz daha sarımsaklı yoğurt ve havuç, patlıcan közlemesi, kırmızı biber, salatalık turşusu yeter dimi:KK56:

Canım arkadaşım beğendin mi:KK52:Ben hazır nadir kullanırım açma taraftarıyım:KK17:Poğaça yapmaktansa yufka açmayı tercih ederim:KK34:Tabi ki ekle ne güzel olur:KK52:

Çok beğendim canım benim, beğenmezmiyim, sen bol bol ekle, ben evlenirsem hep senden kopya çekeceğim :KK19:

topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128::KK16:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:

topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128::KK16:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:

Canım çok teşekkür ederim:KK17:Tabi ki başladık arkası gelecek inşaallah allahın izni ile:KK16:

Selamlar herkese düşündün taşındım neden benimde bir yemek topiğim olmasın dedim:KK52::KK52::KK52:
Herkesi bekliyorum:KK42:Dostlar beni yalnız bırakmayın :KK16::KK16::KK16::KK16: :KK56::KK56::KK56::KK56:

nevosum sen naptin kiz :KK52::KK52: manti,sarma,börekler,icli köfte icim gitti valla :KK52: pcye yapisdim resmen:KK9:

topicin hayirli ugurlu olsun :nazar::nazar: marifetli kankam :KK19::KK19:

ayyy maşallah yaaa ne kadar beceriklisiniz maşallah
tariflere bayıldım hepsi birbirinden güzel

X