- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.611
- 43
Hiç sevmem etli zeytinyağlı olcak
Biber salçasını severimde tuzlu işte
Evet sen tuz kullanamıyorsunCanım ben birde acı biber salçası kullanıyorum çok iyi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sevmem etli zeytinyağlı olcak
Biber salçasını severimde tuzlu işte
Evet sen tuz kullanamıyorsunCanım ben birde acı biber salçası kullanıyorum çok iyi oluyor
Acı acı mı oluyo pırasa
Benim etimeklerde yoğurdu çekmiş
Burda değilken kilo vermiştim ne güzel bak şimdi direk senin konun gözüme çarptı abla...
Oy ellerine sağlık yyaaaağğğ tatlı tatlı ağzım sulandı
Canım domates salçasıyla karışık koyuyorum çok hafif acı oluyor
Üzerine tekrar yoğurt ekleyecek misin canım
Eklemem gerekiyo dimi böyle çirkin duruyo üzerine biraz daha sarımsaklı yoğurt ve havuç, patlıcan közlemesi, kırmızı biber, salatalık turşusu yeter dimi
Canım arkadaşım beğendin miBen hazır nadir kullanırım açma taraftarıyımPoğaça yapmaktansa yufka açmayı tercih ederimTabi ki ekle ne güzel olur
Çok beğendim canım benim, beğenmezmiyim, sen bol bol ekle, ben evlenirsem hep senden kopya çekeceğim
Ekle canım daha güzel olurEvet onlar yeterDilediğin herşeyi ekleyebilirsinResimde isterim
Tamam yarın eklerim hem buraya hem benim topiğe
topicin hayırlı olsun canım yemek topiclerin kraliçesi ilan ediyorum seni :128:nevrim döndü nevreste neler yapmışsın öyle bayıldım tariflerin devamı gelsin mümkünse sıkı takipçinim artık:126:
Selamlar herkese düşündün taşındım neden benimde bir yemek topiğim olmasın dedim
Herkesi bekliyorumDostlar beni yalnız bırakmayın
nevosum sen naptin kiz manti,sarma,börekler,icli köfte icim gitti valla pcye yapisdim resmen
topicin hayirli ugurlu olsun marifetli kankam
ayyy maşallah yaaa ne kadar beceriklisiniz maşallah
tariflere bayıldım hepsi birbirinden güzel
baklavana analı kızlına burma baklavana hayran kaldım