Nevreste'nin Mutfağı

Sağol canım tamam ben yapayım sen ye
Ama bak denemekte yarar var bilmiyorum demeyelim inan denedikçe herşey oluyor

aslında denemek istiyorum ev baklavasını ama şu merdaneyle açılandan oklavayla açılanı açamam belki
hem senin ki hazır baklava gibi duruyor çok ince açmışsın ben öyle açamam ki

Hayırlı olsun. Ne güzel tarifler bunlar yaaaa. Zaten açım eşim daha gelmedi ki akşam yemeği yemedim
Mahvettin beni karnım gurulduyor

Tamam bende denerim sumaklaBende çok severim:)Sevilmez miFantazi süper

Evet canım MalatyalıyımÇok severim bende hatta içli köfte olarak en çok bunu sever bunu yaparım

Canım arkadaşım beğendin miBen hazır nadir kullanırım açma taraftarıyımPoğaça yapmaktansa yufka açmayı tercih ederimTabi ki ekle ne güzel olur

aslında denemek istiyorum ev baklavasını ama şu merdaneyle açılandan oklavayla açılanı açamam belki
hem senin ki hazır baklava gibi duruyor çok ince açmışsın ben öyle açamam ki

Canım ben tek tek açmıyorum küçük servis tabağı kadar açıyorum aralarında nişastayla sonra 10-12 tane üst üste koyup merdaneyle büyütüyorum şekli önemli değil tepsi boyutundan az fazla açıp kesersin kenarlarını

cnm topiğin çok güzel hayırlıolsun ama tam dıyete gırecekken bu topik oldumu :)) aslında ben bu tarıflerın hiç birini beceremem bakmakla yetineyımm

Allahımmmmm sana geliyorummm offffffffffffffff

harıkasın cnmyaa
acele mantıya bak ben bunu 3 günde yapamam

ayy yapabilir miyim ki acba kız heveslendirdin ha bir gün deneyeeyim bari
aslında ben mutfakta çok iyiyimdir yemeklerde,pasta börekler poğaçalarda falan başarılıyım çok şükür nazar değmesinama hamur açamıyorum yani ondan dedim

SODALI KEK
Malzememiz:

4 yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
1 şişe soda
1 paket vanilya
2 kaşık kakao

Yapılışı:Kakao hariç bütün malzememiz güzelce karıştırılır. Hamurumuzun yarısını kek kalıbımıza dökeriz ,diğer yarısını da kakao ile karıştırıp onu da diğer hamurun üzerine dökeriz.Kekimizi fırına sürüp 180 derece de pişiririz. Fırından çıktıktan sonra soğumaya bırakılırÜzerine beyaz çikolata pişirilir dökülür veyahut istenilen bir krema ve hindistan ceviziAfiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…