Ay ne güzel olurdu ama ben sana zorla yedirirdim
Hııım yapınca ekleyin şekli merak ettim nasıl oluyor
Canım sütle şahane oldu tavsiye ederim
Evet canım mantı olsunda şekli önemli değil yemesi çok hoş oluyor
Sağol canım
60 kilo olurdum sonra beraber diyet yapardık
Lazanya
(ama hamırı hazır lazanya hamırı)
Çok leziz gözüküyoEline sağlık
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Tarifte alsak aslında
Teşekkürler
Teşekkürler ikizgilim
Tarife ne gerek var..
Hazır lazanya hamırı işte :86:
Borcamın en altına kıymalı sos,üzerine lazanya yapraklarını diz,sonra gene kıymalı sos,gene lazanya hamırı,gene.... Bu şekilde..
Ama müthiş leziz oldu gerçekten..
Ellerine sağlık canım hiç yapmadım desemKıymalı sos içinde domates,biber,soğan var mı yoksa
Yok ikizimgilim.. Aslında konsa konur da ben bu şekilde soğan+kıyma+salça sosuyla daha çok seviyorum..
Barillanın da vardı,ama bu favori marka lazanya hamırı..
Tavsiye ederim..Çok pratik.. Ve çok doyurucu..
Tamam canım çok teşekkürlerÇocuklarda severler
TARHANA
Tarhana akşam ıslatılır..Islandıktan sonra ocağa alınır iyice pişirilir..Sonra üzerine 2 kase yoğurt eklenir ve kaynayınca ayrı bir kapta yağ,nane,pul biber eritilip çorbanın üzerine eklenir...Kaynayınca kapatılır:)Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 628748 Eki Görüntüle 628749 Eki Görüntüle 628750 Eki Görüntüle 628751 Eki Görüntüle 628752 Eki Görüntüle 628753 Eki Görüntüle 628756 Eki Görüntüle 628754 Eki Görüntüle 628755
Benimde şu anda hastayım diye yaptgım tarhana çorbası var yanlız benimki bunun sebzelisi yazın kedi elimle yapdım canım
Yapılışını değilde pişmiş halini fotosunu çekebilirim
Evet canım acılı bi tarhana içinde çok sebze ve yapraklılı ot türü var kışın baş çorbalarından biri yiyipte sevmedim diyeni duymadım
Eki Görüntüle 628765
TARHANA
Tarhana akşam ıslatılır..Islandıktan sonra ocağa alınır iyice pişirilir..Sonra üzerine 2 kase yoğurt eklenir ve kaynayınca ayrı bir kapta yağ,nane,pul biber eritilip çorbanın üzerine eklenir...Kaynayınca kapatılır:)Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 628748 Eki Görüntüle 628749 Eki Görüntüle 628750 Eki Görüntüle 628751 Eki Görüntüle 628752 Eki Görüntüle 628753 Eki Görüntüle 628756 Eki Görüntüle 628754 Eki Görüntüle 628755
Bu nasıl tarhana böyletoz toz olmuyomuydu bunlar ben hiç sevmem