- 8 Aralık 2011
- 44.018
- 153.560
Bu nasıl tarhana böyle toz toz olmuyomuydu bunlarben hiç sevmem
Canım yöreden yöreye değişiyor aşurelik buğdaydanda yapılır onunun tadı un tarhanasından farklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl tarhana böyle toz toz olmuyomuydu bunlarben hiç sevmem
TARHANA
Tarhana akşam ıslatılır..Islandıktan sonra ocağa alınır iyice pişirilir..Sonra üzerine 2 kase yoğurt eklenir ve kaynayınca ayrı bir kapta yağ,nane,pul biber eritilip çorbanın üzerine eklenir...Kaynayınca kapatılır:)Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 628748 Eki Görüntüle 628749 Eki Görüntüle 628750 Eki Görüntüle 628751 Eki Görüntüle 628752 Eki Görüntüle 628753 Eki Görüntüle 628756 Eki Görüntüle 628754 Eki Görüntüle 628755
kizlar lahmacun yaptim artan kala hamurlada sacda peynirli börek yaptim
simdi gidip yicegim
kiz,bu bizim yörenin corbasi ayda 2,3 defa mutlaka yaparim
ellerine saglik canim coook sevdim corba
Ellerine sağlıkSüper görünüyorlar
canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor gece gecekizlar lahmacun yaptim artan kala hamurlada sacda peynirli börek yaptim
simdi gidip yicegim
canım şu senin topik 10 numara hatta ben konuya abone oldum yemekleri kaçırmayım diye
ama hangi yemek nerde bulmak için çok zorlanıyorum
şu topiğin ilk sayfasına güzel bi içindekiler yapsan olmazmı
elossa nın mutfağınıda takp ediyorm ama onu bulmak kolay başında yazıyor ne nerdeyse
akıl vermiş gibi olmayımda canım
tarif arayanlar için kolay olur
Canım bunun bende farkındayım bende bazen aradığı mı bulamıyorumİlk sayfaya yazacağım ama firsat bulamadım en kısa zamanda uygulayacağım canımTeşekkürler
Ooooooooo hemşommmmmmm çok canım çekti banada yollar insanEllerine sağlıkkizlar lahmacun yaptim artan kala hamurlada sacda peynirli börek yaptim
simdi gidip yicegim
TARHANA
Tarhana akşam ıslatılır..Islandıktan sonra ocağa alınır iyice pişirilir..Sonra üzerine 2 kase yoğurt eklenir ve kaynayınca ayrı bir kapta yağ,nane,pul biber eritilip çorbanın üzerine eklenir...Kaynayınca kapatılır:)Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 628754 Eki Görüntüle 628755
kiz,bu bizim yörenin corbasi ayda 2,3 defa mutlaka yaparim
ellerine saglik canim coook sevdim corba
Ooooooooo hemşommmmmmm çok canım çekti banada yollar insanEllerine sağlık
Hmmmm bende çok severim bayılırımGelirken getircektim ama unutmuşum
Yok abla burdakiler toz kullanıyorBen tarhanayı kıtır kıtır yemeyide çok severimAnnem getirtmişti benim için maraştan:26:Ama unuttum çorbalığıda onudaSağlık olsunTüh bulunduğun şehirde belki bulabilirsin
Yok abla burdakiler toz kullanıyorBen tarhanayı kıtır kıtır yemeyide çok severimAnnem getirtmişti benim için maraştan:26:Ama unuttum çorbalığıda onudaSağlık olsun
İlk sayfa öyle çok iyi olmuş nevoş
cumartesi yaptığımız saç böreğini sizinle paylaşmak istiyorum
Eki Görüntüle 629230
teşekkür ederim sağolun her zaman yapmıyorum yaptıkça eklemeye çalışırımEllerinize sağlıkÇok güzel görünüyorOlsa da yesek Paylaşım için teşekkürler herzaman beklerim