- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
Kart okuyucu çalışmıyor şimdi atacaktım olmadı
Tamam canım nezaman uygun olursan oluyor öyle aksilikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kart okuyucu çalışmıyor şimdi atacaktım olmadı
Tamam canım nezaman uygun olursan oluyor öyle aksilikler
Foto çektim telimde kart okuyucu alıp atarım daha sonra
Tamam canım
Ben şimdi çıkıyorum iyi geceler
Sağol canım Çok pratik oluyor Tadı da çok güzel oldu şiddetle tavsiye ederim
Çok severim cnm çok güzel yapmışsın ben sütsüz yapıyordum bir de böyle yapayım daha güzel olur of
Bu arada mantını gördüm gece gece mahvoldum. Ben de üçgen severim ve uçlarını birleştîrip şapka şeklinde de yaparım onu da çok seviyorum, Kayseri mantısını küçük ve bohça diye çok sevmem mantı dediğin biraz ağza gelecek of canım istedi yapayım bu ara
Evet canım sütle çok lezzetli oldu
Sağol canımSeninde ellerine sağlık yaparsan beklerimSenin de puf böreğin şahane
Ay cnm sağol eklerim tabi. Senin gibi muhteşem bir mutfak Sultan'ından ne güzel bir iltifat doğrusu
İnşallah dha yeni evliyim zaman geçtikçe ben de senin kadar marifetli olurum inşallahh
her yemeğine bitiyorum maşallah maşallah ya hepsi benîm diyenin yapamayacağı zor şeyler.
Canım sen çok sağol asıl çok güzel iltifatlar bunlarAma sende maşaallah çok iyisin yemek konusundaÇorba da rakibim olmasanEn çok senin çorbanı beğenmiştim..Şimdi ki yarışma da maşaallah bütün hanımlar çok güzel yemekler paylaştılar ama sende yeni evliyim diyorsun maşaallahın var
Teşekkürler canım yaparsan bekliyorum
Senden seviyorumu duymak çok güzel
ımmhhhhhhh elerine sağlık nevresteeebende peynirli irmik helvası yapmıştım geçen fotoğrafladım ama bitürlü buraya atmak nasip olmadıUN HELVASI
1su bardağı un
125 gr margarin ,tereyağı karışık
1.5 subardağı süt
1 su bardağı şeker
Öncelikle tavaya yağ eklenir.Eriyince un konup kavrulur.Şeker ve süt ayrı bir kapta kaynamaya bırakılır...Un kavrulunca süt üzerine eklenip iyice karıştırılır...Sonra şekil verilerek servis edilir..İsteğe bağlı içine ceviz,fındık,fıstık eklenebilir..
Eki Görüntüle 627180 Eki Görüntüle 627179 Eki Görüntüle 627182 Eki Görüntüle 627183 Eki Görüntüle 627185 Eki Görüntüle 627187
harikaaaaaaaaaaaaaaellerine sağlıkk canımm valla hamarat kadının hali bir başka oluyoo beeeeÜÇGEN MANTI
MALZEMELERİ
3 yumurta
3 çay bardağı su
tuz
Aldığı kadar un
250gr kıyma
1 adet kurusoğan
Maydanoz
Pulbiber
Hamuru nekadar yumuşak olsa okadar kolay açılır ve katlama sırasında çabuk kurumaz.....Hamur yoğrulur ve bezeler alınır.Teker teker açılıp ,küçük kareler halinde kesilir...
İç malzeme :kıyma, doğranmış soğan,maydanoz ve tuz ,baharat eklenip karıştırılır...Üzerine hazırlanmış harç konup üçgen kapatılır...
Tencere de su kaynatılır kaynayan suya mantılar eklenir ve kaynayıp mantılar suyun üstüne çıkınca süzülür...Biraz soğuyunca üzerine sarmısaklı yoğurt eklenir..Ve tabaklara alınıp üzerine istenilen sos dökülür...
Eki Görüntüle 627094 Eki Görüntüle 627099 Eki Görüntüle 627098 Eki Görüntüle 627097 Eki Görüntüle 627096 Eki Görüntüle 627095 Eki Görüntüle 627093 Eki Görüntüle 627092 Eki Görüntüle 627091 Eki Görüntüle 627090 Eki Görüntüle 627100
ÜÇGEN MANTI
MALZEMELERİ
3 yumurta
3 çay bardağı su
tuz
Aldığı kadar un
250gr kıyma
1 adet kurusoğan
Maydanoz
Pulbiber
Hamuru nekadar yumuşak olsa okadar kolay açılır ve katlama sırasında çabuk kurumaz.....Hamur yoğrulur ve bezeler alınır.Teker teker açılıp ,küçük kareler halinde kesilir...
İç malzeme :kıyma, doğranmış soğan,maydanoz ve tuz ,baharat eklenip karıştırılır...Üzerine hazırlanmış harç konup üçgen kapatılır...
Tencere de su kaynatılır kaynayan suya mantılar eklenir ve kaynayıp mantılar suyun üstüne çıkınca süzülür...Biraz soğuyunca üzerine sarmısaklı yoğurt eklenir..Ve tabaklara alınıp üzerine istenilen sos dökülür...
Eki Görüntüle 627094 Eki Görüntüle 627099 Eki Görüntüle 627098 Eki Görüntüle 627097 Eki Görüntüle 627096 Eki Görüntüle 627095 Eki Görüntüle 627093 Eki Görüntüle 627092 Eki Görüntüle 627091 Eki Görüntüle 627090 Eki Görüntüle 627100
Çok sağol canımİltifat değil hakikat teşekkür ederim ne kadar mutlu oldum ayy evlenmeden tencere yemeklerini yapardım ama ananem sağolsun ne hamura dokundurdu ne oklavaya. Evlenir evlenmez elime aldım oklavayı hevesten kör topal yapıyorum bir şeyler
Evet çok sevmezsin zaten bilirim
Seviyorum derken diğer sevmediğim şeylere göre daha iyi tabi
Tamam fırsat bulunca ekle bekliyorum ,tarifte isterim amaımmhhhhhhh elerine sağlık nevresteeebende peynirli irmik helvası yapmıştım geçen fotoğrafladım ama bitürlü buraya atmak nasip olmadı
harikaaaaaaaaaaaaaaellerine sağlıkk canımm valla hamarat kadının hali bir başka oluyoo beeee
süper olmuş eline sağlık hamurişlerinin sultanı
nevreste bayılıyorum yemeklerine yaa
keşke komşum olsan
nevreste bayılıyorum yemeklerine yaa
keşke komşum olsan
Kızcağız bizde yapabilelim diye tarif veriyo sevo.
Oturda yap bi zahmett.
beleşçi
nevreste haline şükerdiyodur şu anda
yok benim fikrim daha güzel
komşuda pişer bize de düşer lafını boşuna mı söylemişler
neden öyle diyorsun benim gibi komşuyu nerden bulacak
Çok teşekkürler canımnevreste bayılıyorum yemeklerine yaa
keşke komşum olsan
Kızcağız bizde yapabilelim diye tarif veriyo sevo.
Oturda yap bi zahmett.
beleşçi
nevreste haline şükerdiyodur şu anda
Oda doğru komşu da pişer bize de düşeryok benim fikrim daha güzel
komşuda pişer bize de düşer lafını boşuna mı söylemişler
neden öyle diyorsun benim gibi komşuyu nerden bulacak
Nevrestenin verilmiş sadakası varmış bence
Senle komşu olsa sen bebek mamasını bile ona yaptırırdın.