- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaKurabiyeleri bir türlü güzel yapamıyorum. İlk sayfada tarifler var ama hangisini kolayca tutturabilirim , bugün yapmak istiyorum hangi tarifi önerirsiniz ?
Tesekkur ederim çok güzel gözüküyorlar , bu tarifin özelliği Vita yağ ile yapılıyor olması yazmissiniz , sıvı veya tereyağ ile çok mu kotu olur acabaMerhaba
Un kurabiyesini tavsiye ederim çok kolay ve güzel oluyor
Un Kurabiyesi
Eki Görüntüle 1875649
O zaman bu tarifleri deneyin şekil olarak istediğiniz şekilde yapabilirsinizTesekkur ederim çok güzel gözüküyorlar , bu tarifin özelliği Vita yağ ile yapılıyor olması yazmissiniz , sıvı veya tereyağ ile çok mu kotu olur acaba
Bugün yapamadım yarın bir aksilik çıkmazsa denemeyi düşünüyorum .
Soteliyoruz canım
Patlıcanları nasıl yaptın ?Sote tarzı mı?Köz mü?Çok iştah çekici duruyor.
Sadece patlıcan mı?Soğan ,domates falan da koyuyor musun?Soteliyoruz canım
Minik minik doğruyoruz oyun zarları kadarSonra soteliyoruz...Kısık ateşte az pişiriyoruz
Canım linkte detaylı tarif varSadece patlıcan mı?Soğan ,domates falan da koyuyor musun?
Ben sadece 1 kurabiyede kullanıyorum...Yemeklerimde zeytinyağı ve tereyağı kullanırım: 47817376, member: 226866"]Un Kurabiyesi
Ben de kurabiyelerimde ve pilav da vita kullanıyorum.pilavı sıvıyağla yapsam da bir yemek kaşığı üzerine dinlendirirken bırakırım.
Marketlerde varVita nerede satılıyor acaba ?
100.sayfaya kadar geldim ,gözlerim şaşı olmuşSadece resmi görmüşüm ,linki görmemişim ,teşekkür ederim canımCanım linkte detaylı tarif var
Susuz margarin canımBen hiç rastlamadım katı yağnsanırım bu ben en iyisi araştırayım
Eski günlerimiz çok güzeldi bende okuyorum ara sıra100.sayfaya kadar geldim ,gözlerim şaşı olmuşSadece resmi görmüşüm ,linki görmemişim ,teşekkür ederim canım
Susuz margarin canım
Büyük marketlerde var...
Rica ederimTeşekkur ederım cnm çok saol
Eskiler... vita yağı beni nerelere götürdü. boş tenekesine de çiçek ekilirdi..bende bir süre vita ,tarin bulamadım.şimdi var.uygun marketlerde de var.yalnız katısı kurabiyeye,belki sıvısı vardır bilemem.Eski günleriyarın ok güzeldi bende okuyorum ara sıra
Kimler geldi, kim ica ederim latım daha iyi oluyor o sebeple konuya bakman daha iyi olur