- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Lavaşını bile kendisi yapmış,ama insan bu kadar da çalışkan olmaz ki,hiç te canım istemedi,yanında da ayran içtiniz mi bari buz gibi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lavaşını bile kendisi yapmış,ama insan bu kadar da çalışkan olmaz ki,hiç te canım istemedi,yanında da ayran içtiniz mi bari buz gibi?
Oğlumun canı dürüm istedi bayağıdır yapmıyordum.Canım fırına gitmek istemedi bende lavaşı kendim yaptımLavaşını bile kendisi yapmış,ama insan bu kadar da çalışkan olmaz ki,hiç te canım istemedi,yanında da ayran içtiniz mi bari buz gibi?
Sizin fırın 2 saatlik uzaklıkta herhalde,hamuru yoğurup ,açıp ,pişirmek daha kolay geldiğine göre,tamam zor olanı seviyorsun da ,sizi gördükçe ben kendimi iyice tembel hissediyorumOğlumun canı dürüm istedi bayağıdır yapmıyordum.Canım fırına gitmek istemedi bende lavaşı kendim yaptım
Tabi canım ayransız olmazEv yapımı yoğurt ile buz gibi ayran
Yok canım karşı caddedeAma bir sefer markete gittim ikinci kez üzerimi değiştirmek zor geldiSizin fırın 2 saatlik uzaklıkta herhalde,hamuru yoğurup ,açıp ,pişirmek daha kolay geldiğine göre,tamam zor olanı seviyorsun da ,sizi gördükçe ben kendimi iyice tembel hissediyorum
ellerine saglik nevosum
Sağol canımellerine saglik nevosum
Gülüm merhaba nasılsınBebiş nasıl
İyiyim ablacım sen nasılsın özledim seni :)Gülüm merhaba nasılsınBebiş nasıl
Maşaallah kocaman olmuşİyiyim ablacım sen nasılsın özledim seni :)
O da iyi 1 yaşına girdi yaramazlık peşinde :)
Maşaallah hamarat arkadaşımNevreste Hamaratım tatlımı atayım mı ?
Maşaallah hamarat arkadaşım
Hadi at bakalım
Resmi biraz küçült o zaman belki eklenirSenin yanında hiç bile. .
Tamam yüklüyorum canımm..
Yüklenmiyo ağlamak istiyorum
Resmi biraz küçült o zaman belki eklenir
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Kadayıf en sevdiğim
Afiyet ile yersiniz inşaallah