- 8 Aralık 2011
- 44.023
- 153.592
Bayramdan sonra 4. kez yapışımOyyyy oyyy baklava gelmişHemşom sen baklava yapmaya doymuyorsun kıskanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayramdan sonra 4. kez yapışımOyyyy oyyy baklava gelmişHemşom sen baklava yapmaya doymuyorsun kıskanıyorum
Sağol canımGercekten rahatlık. Hem kısın domatesin tadı olmuyor. Bereketli olsun. Sağlıkla yiyin
Maşaallah maşaallahBayramdan sonra 4. kez yapışım
Yok yiyenler heseferinde daha güzel oluyor diyorlarMaşaallah maşaallah
Peki tadını biliyor musun
Ellerine sağlıkYok yiyenler heseferinde daha güzel oluyor diyorlar
Merhaba,
Teşekkür ederim canımMerhaba,
elinize sağlık çok güzel görünüyor, eminim tadıda mükemmeldir, bunun tarifini alabilirmiyim
daha önceden yazmış iseniz link le o sayfaya yönlendirirseniz sevinirim
çok teşekür ederim, haftaya annemin iş arkadaşları gelicek eve onlara yaparızTeşekkür ederim canım
Tarif burda Puding Dolgulu Kek
Rica ederim..Kolay gelsinçok teşekür ederim, haftaya annemin iş arkadaşları gelicek eve onlara yaparız
İyiyim canım çok şükürHamilesin galibaGözünaydınCanım nevoşum bende çok özledim seni nasılsın bakalım hamarat kadın
Evet canım sürpriz bebek geliyor tamda artık herşeyı bırakmışken doktor tüp bebek önermişti fakat Rabbim bir melek gönderdi inşallah sağlıkla kucağımada alırım ben ve tüm isteyenlerİyiyim canım çok şükürHamilesin galibaGözünaydın
Vakti zamanı gelmişEvet canım sürpriz bebek geliyor tamda artık herşeyı bırakmışken doktor tüp bebek önermişti fakat Rabbim bir melek gönderdi inşallah sağlıkla kucağımada alırım ben ve tüm isteyenler
sayfanızı ilgiyle takip ediyorum çok güzel tarifleriniz var ellerinize sağlık:)) bu sosu yapmayı istiyorum siz baya tecrübelisiniz bu konuda bu turşuyuda nişanlımda bende çok severiz sizden detaylı bi şekilde anlatmanızı rica etsem mümkünmü acaba:))çünkü evlenince yapmayı istiyorum hiç turşu yapmadım üç kavonozu afarklımı yaptınız anlamadım o kısmı pek:))Merhaba
Bugün domates sos ve pişirilerek yapılan domates biber turşusu yaptım
4 kg domates
500gr süs biberi
1/2 çay bardağı sıvı yağ
1/2 çay bardağı sirke
2 baş sarmısak(isteğe bağlı azaltılabilir...
1 tatlı kaşığı limon tuzu
1 yemek kaşığı kaya tuzu
Kavanoz
Yeni kapak
Öncelikle domates sosu için küp küp doğradığım domateslere tuz ve 1 yemek kaşığı yağ ekleyerek domatesleri pişirdim ama fazla pişmeyecek ve daha sonra sıcak sıcak kavanozlara koyarak yeni aldığım kapaklarla sımsıkı kapatıp ters çevirdim.3 Kavanoz koydum.24 saat bu şekil bekleyecek
Eki Görüntüle 817561 Eki Görüntüle 817562 Eki Görüntüle 817563 Eki Görüntüle 817564
Sonra kalan domateslerin üzerine sirke,limon tuzu,yağ ,saplarını kopardığımız biberleri,sarmısağı ekleyerek bir taşım kaynatıp sıcak sıcak kavanozlara koyup kapaklarını sımsıkı kapatıp ,ters çevirdim..24Saat bekleyecekKışın çok güzel oluyor tavsiye ederim
Eki Görüntüle 817561 Eki Görüntüle 817565 Eki Görüntüle 817566 Eki Görüntüle 817567 Eki Görüntüle 817568 Eki Görüntüle 817569 Eki Görüntüle 817570 Eki Görüntüle 817562 Eki Görüntüle 817563 Eki Görüntüle 817571 Eki Görüntüle 817572
Canım merhaba çok teşekkür ederim.sayfanızı ilgiyle takip ediyorum çok güzel tarifleriniz var ellerinize sağlık:)) bu sosu yapmayı istiyorum siz baya tecrübelisiniz bu konuda bu turşuyuda nişanlımda bende çok severiz sizden detaylı bi şekilde anlatmanızı rica etsem mümkünmü acaba:))çünkü evlenince yapmayı istiyorum hiç turşu yapmadım üç kavonozu afarklımı yaptınız anlamadım o kısmı pek:))
çok teşekkür ederim tarif için defterime yazıyorum tarifinizi mutlaka deneyip sonucu bildircemm :))Canım merhaba çok teşekkür ederim.
Orda hem yemeklerde kullanmak için domates sosu ve turşu ekledim.
4 kg domates
500gr süs biberi
1/2 çay bardağı sıvı yağ
1/2 çay bardağı sirke
2 baş sarmısak(isteğe bağlı azaltılabilir...
1 tatlı kaşığı limon tuzu
1 yemek kaşığı kaya tuzu
Kavanoz
Yeni kapak
Öncelikle domates sosu için küp küp doğradığım domateslere tuz ve 1 yemek kaşığı yağ ekleyerek domatesleri pişirdim.
Domateslerin üzerine sirke,limon tuzu,yağ ,saplarını kopardığımız biberleri,sarmısağı ekleyerek bir taşım kaynatıp sıcak sıcak kavanozlara koyup kapaklarını sımsıkı kapatıp ,ters çevirilip bekletilecek.Üzerine bir örtü örtülüp 24Saat bekleyecek.Daha sonra ters olarak kaldıracaksınız.İstediğiniz zaman açıp kullanabilirsiniz.
Kapağı açtıktan sonra buzdolabında muhafaza edin...
Rica ederim.çok teşekkür ederim tarif için defterime yazıyorum tarifinizi mutlaka deneyip sonucu bildircemm :))