- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Hiçte kilolu değilsin bencee gayet fit bir bayansın arada kaçamak lazımm ye gitsinn
Sağol canımsınO eklediğim resimden sonra 4 kilo verdim 2 daha versem iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçte kilolu değilsin bencee gayet fit bir bayansın arada kaçamak lazımm ye gitsinn
Sağol canımsınO eklediğim resimden sonra 4 kilo verdim 2 daha versem iyi olacak
3 ün 5 in hesabı olmazz o resimden 4 kilo daha eksiltirsek ne kaldı ki geriyee
Ablacımm Ellerine sağlık Harikasın yineee tek kelimeyle...
O marifetli Ellerini yerim senin ben... <3
Acıktım sabah sabah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim çok teşekkür ederim
Nasılsın
Ablacım valla uzun zamandır moral olarak iyi değilim.. Ama Allaha şükür atlatmaya çalışıyorum seni görünce yazayım dedim.. Kk ile de ilgilenemedim :)
Tatlı yarışmasına katılırım belki sen nasılsın bakalım Güzellik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nevoş bu pasta benim de dikkatimi çekiyordu.Sen de çok güzel yapmışsın.Patlıcanlı çorba da hiç duymamıştım.Eminim o da nefistir.Eline sağlık canım.
Sağol canım delikleri biraz daha küçük ve sık yapsam daha iyi olacak
Patlıcanlı köfte canım Malatya yöresine ait tavsiye ederim
Olsun tecrübe olmuş sana.
Ben onu çorba sandım.Başlıbaşına bir yemek dimi o.
Evet tecrübe oldu 2. veya 3. kez daha iyi olur
Evet canım başlı başına bir yemek
Sebzeli sulu bulgur köftesi
Biz bu köfteyi yazın patlıcan ve yeşil fasulye ile yaparızKışını ıspanak ve beyaz lahana ile yaparız
Çok paydalı ve lezzetli bir yemek
İlginç bir yemekmiş.Doğu mutfağı bana çok hitap ediyor:)Ama bir şey itiraf edeyim.Ben köfteye köfte demem içinde kıyma olmadıktan sonra.
Evet mutfaklarımız güzeldir
Alışkanlık canım bizim yörede köfte dedin mi akla bulgur köftesi gelirBazılarının içinde ette olur ama genel olarak bulgurdur...Baksana bu köftenin bile benim bildiğim 4 versiyonu var72 çeşit bulgur köftemiz varO yüzden köfte denildi mi akla bulgur geliyor..
Alışkanlıklar her zaman değişik oluyor Ama sizin mutfağınızıda ben çok beğeniyorum tam bize hitap ediyor
Bulgur bedava mı yoksa orada.Ben bulguru pek sevmem aslında.Mesela kısıra herkes bayılır ben kırk yıl yemesem aramam.Ama içine et girerse bayıla bayıla yerim.Bizim mutfağımız çok geniş değil aslında.Mısır çorbası,turşu kavurması,lahana çorbası en bilinenler:)
nevoşum marifetli hatun bukadar yemekler tatlılar yapmasına rağmen boğazını tutmayı başaran hatun
hem yemeğimi yaparım hemde kiloma dikkat ederim diyen hatun yedirmeyi seven ama kendi yemeyen hatun
azıcık o marifetinden ve iradendenden bana bir miktar göndersene
Vallahi onu bilmiyorum ama evde bulgur eksik olmaz ve tek çeşit değildir en az 4 çeşit bulgur vardır evimizde
Mesela ben bu bulgur köftesini normal bulgurla çok nadir yaparım bizim yörenin özel bulguru var.Kaynatılmamış bulgur çekilerek hafif unlu bir bulgur yapılır biz onunla bu bulgur köftelerini yaparız..Burdaki arkadaşlarım benim bulgur köftelerinin tadını kıvamını çok beğenir sebebi bulgur değişikliği
Etli köftelerimizde var mesela Analı kızlı köfte en az 2-3 kilo et ile yapılır..Özellikle misafire ,düğünlerde,bayramlarda yapılır herkes bayıla bayıla yerTabi alışkanlık belki başka bir yöreden alışkın olmayanlar bu köfteyi beğenmezler
Sizin derken senin ev mutfağını kasdediyorum çok güzel ve tam benim damak tadıma uygun şeyler hazırlıyorsunu,hazırlıyorsunuz