- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
Bende haşlayınca daha iyi olur diye duymuştum ama bizim yörede kızartılmazOndan bu konuda çok cahilim
herkesin bir yöntemı var işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende haşlayınca daha iyi olur diye duymuştum ama bizim yörede kızartılmazOndan bu konuda çok cahilim
valla canım çiğ bişi olmuştu ve bırazda yanmıştı.aslında daha sonra onları haşlasaydık bıle olurdu heralde
Bak bilmiyorsan bilene sorÖyle mi diyorsun iki türlü de olur yani
Eki Görüntüle 616584 Eki Görüntüle 616585 Eki Görüntüle 616586 Eki Görüntüle 616587 Eki Görüntüle 616588
Daha önce yaptığım içli köftelerin pişmiş halini ekleyememiştim buyrun sıcak sıcak
Evet öyle canımherkesin bir yöntemı var işte
Canım sor bilgilendir bizi olur muValla annem sürekli yapar buzluğa atarBelki yanlış hatırlıyorumdur haşlayıp kızartıyorda olabilir:26:Bana hep kızarmış şekilde getiriyorYarın sorim bi
her gün güzel bişeyler yapmak zorundamısın Allah aşkına
canımı çektirdin yine
yerim ben sizi
Valla annem sürekli yapar buzluğa atarBelki yanlış hatırlıyorumdur haşlayıp kızartıyorda olabilir:26:Bana hep kızarmış şekilde getiriyorYarın sorim bi
Evet öyle canım
Canım sor bilgilendir bizi olur mu
Hoşgeldin canım afiyet olsun
işte afiyet olamıyor canım
senin kadar yetenekli olmadığım için bunları beceremiyorum
o yüzden afiyet olmaadı daha hiç
Canım denemeni tavsiye ederim denemden bilemezsin belki daha güzellerini yaparsın
denemeye niyetlendim zaten canım senin tariften
ellerine sağlık
Offfff canım çektii...Hemen yarın kuru fasülye yapmalıyım...
Ellerine sağlık canım...
aaaaa gözde corba yapmis
Sağol ablacığım, demekki bende ışık gördün senGözdoşum çorba yapmış ellerine sağlıkkkkk kuzummmm ne güzel olmuş öyleeee
Seda sen bir harikasın, dalga geçiyorlar benimle ama görür onlar azim edip başaracağımGözdoşş bu nee kız maşallahhh senin topikte uyduruktan çorba yapıcam dediiğin bu muydu kızım aferin sana yaa çok güzel gözüküyor yarışmaya katılsaydın keşkeee
Kızım o kendini aştı bilmiyor musun sen dün akşam izmir köfte yapacaktı gelişmeler var umutluyum bennn bak ağabeyinin bile görüşlerini değiştirecek bu azşm varrr
o kadar yaniii ilk yapışın böyleyse sonrakiler düşünemiyorum içindeki cevheri çıkar Gözdoşumm hazı evdeylen geliştir bu konuda kendini damat adayımız görsün marifetlerini
sen aklına koydun mu herşeyi yaparsın kızım korkulur sendenn solalr geçersin valla.
Rica ederim, dalga tayfasına uyma sen nevoşum onlar benimle bu konuda uğraşmayı severler bilirsinEllerine sağlık canım
Bu tarif çok güzel canım defalarca yaptım
Evet haklısın annene en güzellerini yap
Ellerine sağlık çok ama çok memnun oldum
Canım ellerine sağlık devamını bekliyorum
Topiği kapatacağım
Canımsın
ilk defa gördüm icin sasirdimda ödevlerden firsat bulursam eklerim
nevresre topiği kapatıcam demişsin nedenini öğrene bilirmiyim:26:
ben kendi adıma konuşayım kapatmandan yana değilim daha yeni başlamıştın güzelde bir topik oldu lütfen kapatma
heheee keklendim desene:86::86::86::86::86::86::86:Çok sağol canım senden de paylaşım bekliyorum
Canım
Canım şaka yapıyorumÇorba ekleyen arkadaş tarih yazmış aramızda şakalaşıyoruz
Daha çok ekleyeceklerim var
Canım yaprak tuzlu oldu demişsin ya ben akşamdan suya koyuyorum birkaçkez suyu değiştiriyorum ozaman tuzu bayağı gidiyor
Benim hamaratlığım karşısında dayanamadı
Sağol ablacığım, demekki bende ışık gördün sen
Seda sen bir harikasın, dalga geçiyorlar benimle ama görür onlar azim edip başaracağım
Rica ederim, dalga tayfasına uyma sen nevoşum onlar benimle bu konuda uğraşmayı severler bilirsin
Eki Görüntüle 616584 Eki Görüntüle 616585 Eki Görüntüle 616586 Eki Görüntüle 616587 Eki Görüntüle 616588
Daha önce yaptığım içli köftelerin pişmiş halini ekleyememiştim buyrun sıcak sıcak