Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurabiyeye bayılırım(sanki bayılmadığım bir şey var)Sağol canım denerim inşaallah
Rica ederim canım.
Ben de bayılırım, özellikle tatlı olan her şeye...
Ben de öyleyim canım tatlıya dayanamıyorumAma ucunu tutuyorum kaçmasın
Kendime içinde yemek tarifleri olan bir defter hazırladım ama tariflerin çoğunu tatlılar oluşturuyor.
Benim de öyle defterlerim var nerdeyse 12-13 yıllık genelde hep o tariflerden yaparım Evet genelde tatlı
Bana da annem böyle bir defter oluşturmamı söyledi, benim aklıma gelmemişti. İyi de oldu.
Canım çok sağolYok mu senden yeni tarifler
Canım hem netim kapalı hem de ist.dan geldikten sonra sıkıntılı bir süreçden geçtik. Bir kaç güne netim açılacak, o zaman paylaşımlara devam İnşaAllah canım
İnşaallah canım bekliyorumKendine iyi bak,çocukları öp benim için
Evet canım sütlü tatlılarYarışmaya katılmayı düşünür müsünNevoş yeni kategori sütlü tatlılar mı?
Tevafuk ben de ilk olarak tavuk göğsü tarifi ekleyecektim mutfağına
Tamam canım cuma günü net açılacak paylaşıcam İnşâAllah Sen de benim için ikiz prensesleri ve paşanı öp canım
Evet canım sütlü tatlılarYarışmaya katılmayı düşünür müsün
İnşaallah canım tamam öperim çok sağol
Hayırlı olsun o zaman, gelsin tatlılar
Yok tatlım ben artık düşünmüyorum katılmayı, malum kk da arkadaş çevrem pek geniş degil Seyirci olarak devam edicem canım
selam nevreste,senden buzluga koyabilecegim ( hertürkü yemek,tatli börek kurabiye ) tarifler rica ediyorum vede nasil koyacagimi yazarsan cok memnun olurum cigdenmi pismismi,1 ay sonra 3 aylik yogun bir tempoya girecegim Allahin izniyle ins bu yüzden simdiden buzlugumu doldurmak istiyorum
:Bunların dolaptan çıkartınca kendi halinde çözülmesini bekleyip sonra ısıtınca daha iyi oluyor:56
nevoş böreğim çok güzel oldu hafif olmuştu tşk canım süpersin