- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kayserili olarak cok sıkca yaptıgım bir yemek yaglama :) cumartesi iftara misafirim vardı ben yaglama yapmıstım cokta lezzetli olur aldıgım ve vermek için aylardır canla başla mücadele ettigim kilolardan belli olur tadı :)
bizim bu aksamki iftar menümüz
ezogelin corbası
arnavut cigeri
sehriyeli pilav
cacık salata
tulumba tatlısı
üzüm :)
benden giiti canım 30 kiloya yakın :) benim kızım oglumda cok severk yerler afiyet olsun yiyen herkeseAblacım ben de yapıyorum ara araÇok güzel bir yemek Çocuklarım ve eşimde çok seviyorAma işte kilolar başa bela
benden giiti canım 30 kiloya yakın :) benim kızım oglumda cok severk yerler afiyet olsun yiyen herkese
cok teeşkkür ederim ablam :)Maşaallah ablacım harikasın
Ablacım ben de yapıyorum ara araÇok güzel bir yemek Çocuklarım ve eşimde çok seviyorAma işte kilolar başa bela
Nevoş oda aklımda benim bizim tamak zevklerimiz uyuşuyor eşim bu gün halen börekten konuşuyor
Yap canım eminim eşin ve çocukların bunuda çok beğenirlerÖyle mi ne güzelEvet bencede uyuşuyorHemşeriyiz ondan olmasın
10 kilo daha vereyim kesin yapaçağım nevoşumevet canım geçekten güzel börekti çok teşekür ederim tarift için
Bencede
Nevreste hoşgeldin.
Ne güzel resimler onlar öyle.İnsanın oradan hiç çıkası gelmez.Aldığın şeylerle ne güzel yemekler yaparsın sen bu kış.
Selam
3 Haftalık tatil sonunda evime döndüm
Dün memeleketim Malatya'da kayısı pazarındaydım biraz alışveriş yaptıkOrdan sizin için birkaç fotoğraf çektim, bu güzelikleri sizlerde görmelisiniz
Eki Görüntüle 783683 Eki Görüntüle 783684 Eki Görüntüle 783685 Eki Görüntüle 783686 Eki Görüntüle 783687 Eki Görüntüle 783688 Eki Görüntüle 783689 Eki Görüntüle 783690 Eki Görüntüle 783691 Eki Görüntüle 783692 Eki Görüntüle 783693
Ayy çok güzel görünüyor hepsi yaa süperrr
Selam
3 Haftalık tatil sonunda evime döndüm
Dün memeleketim Malatya'da kayısı pazarındaydım biraz alışveriş yaptıkOrdan sizin için birkaç fotoğraf çektim, bu güzelikleri sizlerde görmelisiniz
Eki Görüntüle 783683 Eki Görüntüle 783684 Eki Görüntüle 783685 Eki Görüntüle 783686 Eki Görüntüle 783687 Eki Görüntüle 783688 Eki Görüntüle 783689 Eki Görüntüle 783690 Eki Görüntüle 783691 Eki Görüntüle 783692 Eki Görüntüle 783693
hoşgeldin canım
bende tatilden ailemin yanından yni gldim
ama bizim oralarda yok bu resimdekiler
malatyalı olasım geldi
Canım sen de hoş geldin
Bizim orda bu dükkanlardan çok hepsi de el emeği