Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımnevreste bak bunu biliyorum ve yapıyorum
çok ezzetli oluyor benimde en sevdiğim yemeklerden biri
ellerine sağlık
Teşekkürler canımdaha yeni kalktım sofradan ama sen bana naptın nevreste hepsi nefis görünüyo
Teşekkürler canımEline sağlık canım
Tamam canım,ben zaten nerdeyse baştan beri bakıyorum o güzel yemeklerine Şimdi ilk sayfadaki tariflere göre tekrar bakıyım linklere...Verdiğin linkede bakayım...Börekte aklımda zaten,yapacaklarım arasında el açması börek var,senin tarife de bakayım...Sağolasın canım
Ayrıca yaprağı bu sene öyle deniyim bende
Ay canım uğraşmışsın benim için,çok teşekkür ederim
Az kaldı ya stres yaptım ne yapsam diye,aklımda birkaç çeşit var kesin yapacaklarım arasında...Bigüne sıkışırmak istemiyorum hepsini, iki gün önceden pastanın kekini yapsamda buzluğa atsam bişey olmaz dimi,bigün önce de çıkartıp,süslemesini yaparım
Umarım güzel olur hepsi
Yok canım olur mu ne yaptım
Olur canımEminim çok güzel olurlarPaylaşırsan yaptıklarını sevinirim
Bak canım milföylede bir şeyler yapabilirsinTalı olarakta elmalı milföy yapabilirsin.İnşaallah güzel olurlar canım,tabiki paylaşırım,nasipse Cumartesi eklerim buraya,tekrar teşekkürler
Bak canım milföylede bir şeyler yapabilirsinTalı olarakta elmalı milföy yapabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/gurme-oneriyor/615626-farkli-mutfak-sunumlari-13.html bu linkteki tariflere bakmanı tavsiye ederim
Harika şeyler canım,özellikle farklı şekil ile kek yapma varya onu çok sık görüyorum ve denemek istiyorum,aklımdaydı ne zamandır...Onu bi evde deniyim ben,olursa eğer buzluğa atarım,ogün kremayla süslerim,beceremezsem de biz yeriz eşimle Diğerlerine de bakayım,sağol canım
Canım ellerin dert görmesin mutfakta neler yapmışsın böyle.Mmmmhhhh
Eki Görüntüle 723949 Eki Görüntüle 723948 Milföy ile bunlarıda tavsiye ederim..Topicte var ama bulamadım
acıktımmm ama bennnnnnnnnnnnnnnnn
Gece gece yemeklere bakmak olmuyor
bi yerım sısersee sorumlusu sensın
ahhaaaaaaaaaaaa vala şişti
Ne yapsak bilemedim kızlarBenimde şişecek Nevoşum
Ben şu şu yaptığın büüürek varya ondan istiyom gece gece karnım zil çalıyor.
Hem bak uslu uslu duruyorum proferolde alabilirmiyim kine aaan aaaan düüüüt(oğlumun repliği)ay bir ses daha var ama harfler kelimeye dönüşmedi lügatımda
Bende acıktım ama birşey yemiyeceğimGel en iyisi biz kaçalım sonra birşeyler yiyeceğiz