- 28 Haziran 2011
- 7.977
- 102
Bilmezmiyim yapmazsın
Canım ben biraz çıkıyorum görüşürüz
görüşürüz nevoşumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmezmiyim yapmazsın
Canım ben biraz çıkıyorum görüşürüz
Olur mu canım kolay gelsin ben böyle yapıyorum istersen taneli kalsın istersen sonra rondo ile falan ezebilirsin tercihe kalmış
Hemde ekmek eşliğindeAfiyet olsuneveeeeeeettttt 2 koca tabak bol limonlu pırsamı bol ekmek eşliğinde mideme indirmiş bulunmaktan mutluluk duyuyorum
Ellerine sağlık canım yarasın kızımıza şifa olur inaşaallahCanım arkadaşım çok iyisin üzerine koydum pişmek üzere kızımada dedim nevoşa dua et diye fotasunu eklerim
Olabilir canımHoşgeldinkusura bakmayin,yalnis topige yzamisim :)
Hemde ekmek eşliğindeAfiyet olsun
Ellerine sağlık canım yarasın kızımıza şifa olur inaşaallah
Olabilir canımHoşgeldin
Ellerine sağlık canımMutlaka deneyeceğim Tabi diyetten sonraHarika,pratik bir cikolatali tarif verecegim.Benki tatli,sekerli,cikolatali seylerle aram yoktur ama 5 cayinda bundan bir dilim yemeye bayiliyorum bide sicak sicak seviyorum(ama diyet yapmiyorken).Tavsiyem sizde sicak yiyintoplam hazirlanmasi,pismesi 20 dakika.Bir arkadasim bu kadar yagi bana katsan benimde tadimdan yenmez diye dalga gecer ama
deneyin gorun harika olacak..
Malzemeler:
-250 gr pastalik cikolata
-200 gr tereyagi
-4 yumurta
-4 yemek kasigi pudra sekeri
-5 yemek kasigi un
Genis bir salata kasesine cikolatayi kucuk parcalar halinde kirip yag ile birlikte mikrodalgada 2-3 dakika eritiyoruz.Sonra
icerisine 4 yumurta,pudra sekeri ve unu ekleyip iyice karistiryoruz ve yaglanmis 25-28 cm lik kalibimiza dokuyoruz.170
derecede onceden isitilmis firinda eger icinin daha sivi olmasini isterseniz 12 dakika ,daha iyi pissin isterseniz 15 dakika
pisiriyoruz.Sicak sicak servis yapiyoruz
Not:Eger pudra sekeri dokmek isterseniz uzerine o zaman biraz sogumasini bekleyiniz sicagin etkisiyle seker erimesin uzerinde..)
AFIYET OLSUN!!!!!!!!
Eki Görüntüle 687436 Eki Görüntüle 687437 Eki Görüntüle 687438 Eki Görüntüle 687439
Afiyet olsunevet nevo çok güzeldi
Ellerine sağlık canımMutlaka deneyeceğim Tabi diyetten sonra
Rica ederim hemsocanimKesinlikle diyetten sonraozellikle bak cocuklar bayilacak bir dene.Gerci seninkiler Kardelen misali pek bir istahsizlar ya yinede dene bakalim
Harika,pratik bir cikolatali tarif verecegim.Benki tatli,sekerli,cikolatali seylerle aram yoktur ama 5 cayinda bundan bir dilim yemeye bayiliyorum bide sicak sicak seviyorum(ama diyet yapmiyorken).Tavsiyem sizde sicak yiyintoplam hazirlanmasi,pismesi 20 dakika.Bir arkadasim bu kadar yagi bana katsan benimde tadimdan yenmez diye dalga gecer ama
Malzemeler:
-200 gr tereyagi
-4 yumurta
-5 yemek kasigi un
Genis bir salata kasesine cikolatayi kucuk parcalar halinde kirip yag ile birlikte mikrodalgada 2-3 dakika eritiyoruz.Sonra
icerisine 4 yumurta,pudra sekeri ve unu ekleyip iyice karistiryoruz ve yaglanmis 25-28 cm lik kalibimiza dokuyoruz.170
derecede onceden isitilmis firinda eger icinin daha sivi olmasini isterseniz 12 dakika ,daha iyi pissin isterseniz 15 dakika
Not:Eger pudra sekeri dokmek isterseniz uzerine o zaman biraz sogumasini bekleyiniz sicagin etkisiyle seker erimesin uzerinde..)
AFIYET OLSUN!!!!!!!!
Eki Görüntüle 687436 Eki Görüntüle 687437 Eki Görüntüle 687438 Eki Görüntüle 687439
lisebelllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:
sen neekadarr beceriksizsin yeaaaa :95::95::95:
olmamışş işteeee olmamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
resimleri görürü görmez bu lisebellanındır dedimm yanılmamışım
hiç canım istemediki benimm
Ellerine saglik canim,ben zaten bugun tum gun corba sayikliyorumEki Görüntüle 687455
Tekrar sağol canım
ben kaçıyorum bananeee zaten kayınvalidede mercimek köfte yapmışş
hiç kimse dost değilki bana hepsi düşman
Ellerine saglik canim,ben zaten bugun tum gun corba sayikliyorum
olurmu hepimiz dostuz canim arkadasim
Oyyyy bu ne güzel sey artık deniyecem deniyecem diye diye böyle oluyorum:111:diyetten önçe denesem iyi olacakHarika,pratik bir cikolatali tarif verecegim.Benki tatli,sekerli,cikolatali seylerle aram yoktur ama 5 cayinda bundan bir dilim yemeye bayiliyorum bide sicak sicak seviyorum(ama diyet yapmiyorken).Tavsiyem sizde sicak yiyintoplam hazirlanmasi,pismesi 20 dakika.Bir arkadasim bu kadar yagi bana katsan benimde tadimdan yenmez diye dalga gecer ama
Malzemeler:
-200 gr tereyagi
-4 yumurta
-5 yemek kasigi un
AFIYET OLSUN!!!!!!!!
Eki Görüntüle 687455
Tekrar sağol canım