• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neva-Ilgn Olut

Ankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
640
2
96
Ankara
mrb arkadaşlar bu kitabı bi kaç arkdşm okudu çok beendini söyledi araştrdm brz sevilen bi kitap hep güzel yorumlar yapılmış bugün aldım bnde okucam okuyan varmı aranızda düşüncelerniz??

ben okudum güzel bir kitap ..bu kitap hakkında cok seyler yazıldı cizildi zamanında ben begendim amafazla müstehcen ifadeler var ..birde ılgın olutun ke gereginden ndini arayan adam diye bir kitabı var o daha da güzeldi ama dedigim gibi onda da müstehcen sahneler cok ben 5 sayfa birden atladıgımı bilirim...okumanızı tavsiye ederim yinede...

ben okudum güzel bir kitap ..bu kitap hakkında cok seyler yazıldı cizildi zamanında ben begendim amafazla müstehcen ifadeler var ..birde ılgın olutun ke gereginden ndini arayan adam diye bir kitabı var o daha da güzeldi ama dedigim gibi onda da müstehcen sahneler cok ben 5 sayfa birden atladıgımı bilirim...okumanızı tavsiye ederim yinede...

okuyorum şuan yarısına geldm nerdeyse ama bazı geçişlerden hoşlanmadım yani durup dururken bi açıklması yapılmadan farklı bi ortama geçio açıkçası sürekli olayın can alıcı kısmı ha geldi ha gelecek die okuyorum şuana kdr pek beendiğim söylenemez ama kitabı btrdğimde düşünclerm ne olur bilemiorum o zmn yazarım :)

çok beğendiğim söylenemez açıkcası yani okusakta olur okumasakta dedirten bir kitap

bence de abartıldığı kadar bir kitap değil.
Ben de hakkında yapılan iyi yorumlardan dolayı alıp okumuştum.
Ama sadece 'evet ben de okudum Neva'yı' dedirtecek bir kitap.
Dili,kurgusu, geçişleri çok basit.Okunsa da olur, okunmasa da.

şu anda okumak istediğim kitapların başında geliyor. En yakın zamanda alıp okuyacağım merak ediyorum gerçekten.
Kapak tasarımı da beni çok etkiledi.

şu anda okumak istediğim kitapların başında geliyor. En yakın zamanda alıp okuyacağım merak ediyorum gerçekten.
Kapak tasarımı da beni çok etkiledi.

açıkçası bna göre sıradan bi kitap hatta çoğu yerinde sıkıldım umarım beklentilerni karşılar

Başları çok sıkıcı olduğundan bırakayım dedim ama,kitap yarıda bırakmak hiç adetim değildir.Sonuna kadar atlaya atlaya okudum,bana göre çok saçma sapan bir kitaptı,isimden çok lakap var kitapta,kimin kim olduğunu anlayamadan kitap bitiyor zaten :sinifsinif:

Ben okudum, yorumlara aldanıp. dedim etrafımdaki insanlar bu kitabı mı övüyolarmış.
Benim tarzım değil gene de kendin oku, kendi yorumun olur, iyi yada kötü.
Çok farklı bi anlatım tarzı ya da konu beklentisi içerisine girdiğim için sanırım sevmedim.
Kadın kulübü forumunda daha yankı uyandıracak konular var :)
Ne biliyim ya sevmedim işte. Beni etkilemedi. Umarım beğenirsin ama.

Başları çok sıkıcı olduğundan bırakayım dedim ama,kitap yarıda bırakmak hiç adetim değildir.Sonuna kadar atlaya atlaya okudum,bana göre çok saçma sapan bir kitaptı,isimden çok lakap var kitapta,kimin kim olduğunu anlayamadan kitap bitiyor zaten :sinifsinif:

evet boşa övülen bence parayla tanıtımı fazla yapılanlardan..

bence bu kitabı önemli kılan tek önemli özellik yaşanmış olduğu söylentileri.
bilmiyorum tiraj içinmi yoksa gerçekmi bu söylentiler.

söylenenlere göre neva gerçekte yazarın hayatıymış yaşanmış,kız ölmemiş sakat kalmış felan.
kızın ismi başkaymış.bilmiyorum doğrumu ama böyle söylentiler vardı ben kitabı okuğum zamanlarda.

aaa hayallerim yıkıldı şimdi kimse beğenmemiş :1shok:
çok merak ediyordum ya
en iyisi D&R a gidip almadan 20-25 sayfa okusam daha iyi olacak heralde :uhm:

Ben de yazılanlara bakıp bir ümitle almıştım bu kitabı...Eğer okumadıysan kesinlikle bişey kaybetmezsin gereksiz,insana bişey katmayan,aklımda bir cümlesinin bile kalmadığı basit bir kitaptı.....

Back