Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kanser hs-astaların averılen ıgne cok cok az kullanıtrz cnm 1 sırıngayı 10 a bolurz dıyebılırm bsakent hastenesınde tedavı goruyrm ben baska yerde kullanna var mı bılmıyrm ama dr rahımı guclendırmek ıcın kullanıldırıyrkızlar çok merak ettim bu neupogen dediğiniz kanser hastalarında kullanılan kan iğnesi mi ? Çünkü benim eşim testis kanseri ve muadil iğneleri kullanıyor ve kan değerlerini acayip değiştiriyor, sağlıklı insanlar için tehlikeli değil mi? Hangi dr lar öneriyor ve tam olarak açıklaması ne acaba ?
amin Allah razı olsun canım, kemoterapimiz bitti artık filim çekineceğiz inşallah kurtulmayı nasipeder Rabbim. Bize bile bu iğneleri çok kontrollü veriyorlar, kemik iliğini de fazla uyarabiliyor ve ağrı yapıyor. Bulamayanlar için kanser tedavisi gören tanıdığınız varsa onlar raporlu olduğundan ücretsiz ama muadili çok tabi.esın ıcın de ayrıca cook gecmıs olsun arkadasım ıns tez zaman da saglıgın kavusur
Ankaradan getirttim otobüsle :) Napalım...
Valla canım ben bir taneyi 10 gunde bitecek sekilde goz karari vurdum. Gostermisti hemsire esim ayarladi. Hatta bazen 8 gunde falan bitti. Cok takilma doza.neupogen ignesi icin soracaktim size. Gunde nekadar kullandiniz birde o enjeksiyonlari nasil ayarini yaptiniz bir kerelik kullanim icin cunku. Nasil boldunuz onu bilemedim.
Ben de neuropogen nin endometrium inceliğinde kullanıldığını yeni okudum ,gerçekten işe yarıyor mu kaç mm artırıyor merak ediyorum .
Bazı arkadaşlar da transfer sonrası tutunma için kullanıyor sanırım....
Çok yan etkisi var mı bilenler yaza bilir mi ,paylaşabilir mi?[/QUO
evet rahim duvarı inceliğinde de kullanılıyormuş sonuclar gayet iyi 5mm i geçmeyen hastada 7,5mm olmuş ve transfer yapılabilmiş.Yan etkilerini bizzat okumadınızı tavsiye ederim.Kullanılan doz az ama hiçbir ilaç masum değil.Aylarca sonuc almaksızın östrojen tedavisi alıyoruz o da ki çok masum değil.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Transferden önce doktorum rahim icine bu ilaçı yaptı hücre yenileyici özelligi varmış.transferden sonra 5gunluk 1er birim vuruldum.keseyi görene kdr vuracgım.hastanemin karşısındaki eczaneden 30lugunu 1adeti 80 tlye aldım.başka eczaneler tek vermiyor.Kızlar merhaba ben de aynı şeyleri merak ediyorum.Bu ilaç nasıl uygulanıyor,işe yarıyor mu,ne kadar uygulanıyor,dışardan ne şekilde alabiliyoruz.Kafamda deli sorularr
Anladım cnm sanırım doktorlar farklı amaçla da kullandırıyor.fiyatı 1000 lira falan demişlerdi bana.sen çok uyguna almışsın o zaman.ben doktorumla görüşeceğim bu konuyu.hangi şehirdesin? Eğer doktorum kullandırırsa özelden eczanenin bilgilerini paylaşır mısın benleTransferden önce doktorum rahim icine bu ilaçı yaptı hücre yenileyici özelligi varmış.transferden sonra 5gunluk 1er birim vuruldum.keseyi görene kdr vuracgım.hastanemin karşısındaki eczaneden 30lugunu 1adeti 80 tlye aldım.başka eczaneler tek vermiyor.
Onlar 30luk ve yanlis olmasin 75likmi bilmiyorumda ayrılıyor 30lugun tanesi 80 ama digerinin biraz pahalı ankarada ferhat eczanesi baskent uni tup bebek hastanesi karşisindan aldım.hatta icinde 5li ama isteyene tek tek veriyor.genelde tup bebek merkezlerine yakın eczaneler bu tarz yapıyorAnladım cnm sanırım doktorlar farklı amaçla da kullandırıyor.fiyatı 1000 lira falan demişlerdi bana.sen çok uyguna almışsın o zaman.ben doktorumla görüşeceğim bu konuyu.hangi şehirdesin? Eğer doktorum kullandırırsa özelden eczanenin bilgilerini paylaşır mısın benle
merh.benimde transfr oncesi enjekte edildi sonrasi icinde 3 siringayi 5e bolerek vuruldum gogsen beyin tavsiyle kullandim bende ferhat eczanes aldim .bunu ordaki bi kizda icine enjekte ettirdi onunda tuttu. bu ilaci kanserliler raporla aliyorlar kanser ilaci hucre yenileme mikrop oldurme ozelligi var.tutunma ile ilgisi var mibilmiyorum diye soyluyor drTransferden önce doktorum rahim icine bu ilaçı yaptı hücre yenileyici özelligi varmış.transferden sonra 5gunluk 1er birim vuruldum.keseyi görene kdr vuracgım.hastanemin karşısındaki eczaneden 30lugunu 1adeti 80 tlye aldım.başka eczaneler tek vermiyor.
Evet benim de hulisi bey yapmıştı 2tedavimde de tuttu.suan anda keseyi görene kdr vuruyorum kendimmerh.benimde transfr oncesi enjekte edildi sonrasi icinde 3 siringayi 5e bolerek vuruldum gogsen beyin tavsiyle kullandim bende ferhat eczanes aldim .bunu ordaki bi kizda icine enjekte ettirdi onunda tuttu. bu ilaci kanserliler raporla aliyorlar kanser ilaci hucre yenileme mikrop oldurme ozelligi var.tutunma ile ilgisi var mibilmiyorum diye soyluyor dr