- 15 Mayıs 2021
- 167
- 47
- 29
-
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Bunun nette tanışmayla alakası yok. İnsan ya iyidir ya değildir. Bu defa iyice tanımaya çalışın acele etmeyin.Evlendim boşandım ilk evliliğim nettendi. Görünüşe göre efendi gibiydi ailem de çok seviyordu ama karakteri bozuktu. Boşanalı 6 sene oldu. Evlenmenin E sini istemeyen ben bikaç gün önce biriyle tanıştım doğu tarafından Mardin, çok içim ısındı tanıdığım kişiye, ben iç Anadoludan ama korkuyorum da. Acaba nette tanışmayla evlilik mi olmuyor yoksa bende mi bişi var bilemedim.
Neden kiBir müsibet bin nashatten iyidir derler ama demek ki bir müsibet yetmemiş.
Ailem ile tanıştırıyorum ilkini ama yine de bilememişizABlacım akıllanmadın mı ya netden tanıştıgın birine nasıl hemen için ısındı korkmuyor musunuz ya ipsiz sapsız birine denk gelmekten hayret ediyorum
Aileyle tanıştırınca noluyo? Uzun uzun kendin tanıycaksın önce.Ailem ile tanıştırıyorum ilkini ama yine de bilememişiz
Ve hala da netden tanışmaya devam ediyorsunuz pessssAilem ile tanıştırıyorum ilkini ama yine de bilememişiz
Sizin 6 yaşında bir oğlunuz var. Alacağınız kararlarda oğlunuzu da düşünmeniz gerekiyor.Neden ki
Birkaç gün içinde adamla evlenmeye mi karar verdiniz?Evlendim boşandım ilk evliliğim nettendi. Görünüşe göre efendi gibiydi ailem de çok seviyordu ama karakteri bozuktu. Boşanalı 6 sene oldu. Evlenmenin E sini istemeyen ben bikaç gün önce biriyle tanıştım doğu tarafından Mardin, çok içim ısındı tanıdığım kişiye, ben iç Anadoludan ama korkuyorum da. Acaba nette tanışmayla evlilik mi olmuyor yoksa bende mi bişi var bilemedim.
OlmazEvlendim boşandım ilk evliliğim nettendi. Görünüşe göre efendi gibiydi ailem de çok seviyordu ama karakteri bozuktu. Boşanalı 6 sene oldu. Evlenmenin E sini istemeyen ben bikaç gün önce biriyle tanıştım doğu tarafından Mardin, çok içim ısındı tanıdığım kişiye, ben iç Anadoludan ama korkuyorum da. Acaba nette tanışmayla evlilik mi olmuyor yoksa bende mi bişi var bilemedim.
Bir kaç günde ne iç ısınması dur hele ya sütten ağzın yanan yoğurdu üfleyerek yer.Evlendim boşandım ilk evliliğim nettendi. Görünüşe göre efendi gibiydi ailem de çok seviyordu ama karakteri bozuktu. Boşanalı 6 sene oldu. Evlenmenin E sini istemeyen ben bikaç gün önce biriyle tanıştım doğu tarafından Mardin, çok içim ısındı tanıdığım kişiye, ben iç Anadoludan ama korkuyorum da. Acaba nette tanışmayla evlilik mi olmuyor yoksa bende mi bişi var bilemedim.