- 28 Mart 2017
- 16.547
- 68.935
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Benim ki 10.yila doğru kosar adim ilerliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim netten tanışıp çocuğa karışmış 10 küsür yıllık çok arkadaşım var. yani eğer sağlıklı iletişim kurabilirsen sorun olmuyorEvlendim boşandım ilk evliliğim nettendi. Görünüşe göre efendi gibiydi ailem de çok seviyordu ama karakteri bozuktu. Boşanalı 6 sene oldu. Evlenmenin E sini istemeyen ben bikaç gün önce biriyle tanıştım doğu tarafından Mardin, çok içim ısındı tanıdığım kişiye, ben iç Anadoludan ama korkuyorum da. Acaba nette tanışmayla evlilik mi olmuyor yoksa bende mi bişi var bilemedim.
Şans tamamen. Ben korkuyorum galiba 2.ye yeltenmem ilkinden ağzım yandıbenim netten tanışıp çocuğa karışmış 10 küsür yıllık çok arkadaşım var. yani eğer sağlıklı iletişim kurabilirsen sorun olmuyor
Kaçıncı yüzyıldayız internetten tanışmak çok normal önemli olan hemen kapılmamak, çok çok iyi tanımak, mümkün mertebe soğukkanlı olup ilişkiye zaman vermek.
Ay yok kesin evlenecem demiyorum ki. Acaba sorun bende mi karşıda mı sorguluyorum kendimi agshjdl. 2.ye evlenmem kolay kolay olmazArkadaşım sen aynı hatayı ikinci kez yaparak sadece belanı arıyorsun
İnternetten ya da değil "birkaç gün"önce tanıştığınız biri için ciddi düşünmeniz daha garip geldi bana. Üstelik kötü bir deneyimi olan,sütten ağzı yanan bir kadın olarak. Bi durun bi tanıyın zaman geçsin.Evlendim boşandım ilk evliliğim nettendi. Görünüşe göre efendi gibiydi ailem de çok seviyordu ama karakteri bozuktu. Boşanalı 6 sene oldu. Evlenmenin E sini istemeyen ben bikaç gün önce biriyle tanıştım doğu tarafından Mardin, çok içim ısındı tanıdığım kişiye, ben iç Anadoludan ama korkuyorum da. Acaba nette tanışmayla evlilik mi olmuyor yoksa bende mi bişi var bilemedim.
Birkaç gün önce biriyle tanıştınız hem de netten üstelik evlilik düşünüyorsunuz ? Çok garip !Evlendim boşandım ilk evliliğim nettendi. Görünüşe göre efendi gibiydi ailem de çok seviyordu ama karakteri bozuktu. Boşanalı 6 sene oldu. Evlenmenin E sini istemeyen ben bikaç gün önce biriyle tanıştım doğu tarafından Mardin, çok içim ısındı tanıdığım kişiye, ben iç Anadoludan ama korkuyorum da. Acaba nette tanışmayla evlilik mi olmuyor yoksa bende mi bişi var bilemedim.
netten tanışanla evlilik olmuyor değil oluyor da siz daha birkaç gün önce tanıştığınız adamla evlenmeyi mı düşünüyorsunuz?Evlendim boşandım ilk evliliğim nettendi. Görünüşe göre efendi gibiydi ailem de çok seviyordu ama karakteri bozuktu. Boşanalı 6 sene oldu. Evlenmenin E sini istemeyen ben bikaç gün önce biriyle tanıştım doğu tarafından Mardin, çok içim ısındı tanıdığım kişiye, ben iç Anadoludan ama korkuyorum da. Acaba nette tanışmayla evlilik mi olmuyor yoksa bende mi bişi var bilemedim.