• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Kızlarr ben geldim cok iyiyim agrı oyle coj degıl hareket edınce bı kas agrısı oluyor benin tansıyonum ne zaman kalksam düşüyordu 1 saat once kalktım bi guzel yurudum ama yorgun hissetım bol bol hareket edıp yurumem gerekıyormuşkı cabuk iyileşmek için. bide bende fibro kist varmış hasan bey temizlemiş onları hıc ama hıc bilmiyordum şoke oldum evet baya sayıkşamışın375 cc beklemiyordum narkoz ve şokuyle boyur dekolte 375 nasıl yani sayıklamışım cok komık yahu ama cok mutlu oldum amelıyay oncesi şöle dolu dolu bi c olsun yaptordıgıma degsın dedım zaten okadar heyecanloydım ki zor konuştum coj ama coj mutluyum şükürler olsun,nazlımda sagolsun supriz yaptı cansın cann nazlım arzumda saolsun surekşı arayıp soruyor :)hepinize cok tşk ederim destegınız paylaşmlarınız bana cesaret verdi şimdiye kadar.. okadar cok bilinclendınki ne istedıgım ifade edebildim hasan beyden hiç şuphem yoktu zaten beni cok iyi anladı ve beni bugun şoke ettı 375 yahu hıc aklmdan bıle geçmedı 350 zor dıyordum kendime. Çk şükür snuctan memnunum :)
canım çooooook geçmiş olsun ve hayırlı olsun sende memişliler kervanına katıldın sıra bende artık yarın büyük gün istediğin gibi olmasına çok sevindim :KK68:

Geçmiş olsuuuuuuuuuuuun :KK68: Ben ilk gün hiç kalkamamıştım sürekli tansiyonum düşüyordu bak sen ne güzel kalkmışsın, Oldu da bitti maşallah, nazar değmez inşallah :p
ay valla ayaga kalkıp yurumek daha iyi geliyor:) bende hiç kalkamıycam sandım ama şükür kalkabıldım cok fena tansıyon düşüklügü boncuk boncuk ter sırılsıklam oluyorsun ..

ay valla ayaga kalkıp yurumek daha iyi geliyor:) bende hiç kalkamıycam sandım ama şükür kalkabıldım cok fena tansıyon düşüklügü boncuk boncuk ter sırılsıklam oluyorsun ..
ayyy canım çoğu gitti memişlerini görebiliyomusun..bide diren varmı ?

Buradanda geçmiş olsun dileklerimi iletiyim canım :KK15: Bak,bu ameliyatla bilmediğin fibrokistlerinde temizlendi kurtuldun ne güzel :KK66: Bir taşla iki kuş vurmuş oldun valla .. Boyut çok iyi,.Gerçekten Hasan bey bu konuda harika :KK68: Hastasının isteklerini göz önünde bulunduruyor :KK28: Elleri dert görmesin,Allahım sağlık sıhhat versin ona.Bizleri bu kadar mutlu ettiği için :KK71:
kesinlikle oyle bunu bi kez daha anladım ıyıkı hasan beye guvenle girdim mutlu bi sonucla cıktım :) yahu bendede neler varmış yok taş cıktı yok bu fibrokist neyse allah daha beterınden saklasın.

kesinlikle oyle bunu bi kez daha anladım ıyıkı hasan beye guvenle girdim mutlu bi sonucla cıktım :) yahu bendede neler varmış yok taş cıktı yok bu fibrokist neyse allah daha beterınden saklasın.
haha iyiki hasan beye ameliyat oldum uazmıştım ama atlamış komik bi yazı olmuş abooo :)

Cok cok gecmis omsun canim..mutlulugun daim olsun insallah..kendine iyi bak ve doktorunun dediklerini tut..valla buradaki kizlar birer harika, bilhassa fazlanazli ve arzum..seninle nasil ilgilendiler..Büyüklüktede beni gectin gördünmü sen,375 cc nasil dolu dolu olur artik:KK45:..
şimdi.pek bişey anlamıyorum aslında cıplak gormem lazım buyuk ama :) valla hoc bekşemıyordum 350 bile hayaldi yani :(

ayyy canım çoğu gitti memişlerini görebiliyomusun..bide diren varmı ?
goruyorumda medıcsl sutyenli şöle cıplak goremedım henüz diren takılmadı hasan bey tercıh etmıyordu zaten yani takılmayacagını biliyordum cok mutluyum yarın heyecanla semib nasıl olcak dıye beklıyorum valla hıc korma oyle abartı hıc bişey yok:)

cepten yazmakta ne zormuş hata yapıyorym kusurma bakmayın canlar:))
cooook gecmis olsun nessira.sukur saglicakla atlattin cnm.insallah sonuc ta memnun edici olur..adins cok sevindim.agri surecleri hakkinda da bizi bilgilendir.insallah minumum olur...

cepten yazmakta ne zormuş hata yapıyorym kusurma bakmayın canlar:))
Otomatik düzenleme yazıları saçma sapan yapıyor canım :KK45: Bende oluyor,fark ettiklerimi düzeltiyorum fark etmediklerim de gidiyor öyle valla:KK48: Boşver,anlıyoruz en azından.Yani ben anlıyorum :KK66:

şimdi.pek bişey anlamıyorum aslında cıplak gormem lazım buyuk ama :) valla hoc bekşemıyordum 350 bile hayaldi yani :KK43:
Tatlıımm gecmis olsun bitti artık sükür ki iyisin..belki inanmayacaksın ama sabah gözümü acar acmaz aklıma ilk kendi ameliyatım geldi sonrada senn..icim acıdı empati yaptım nessiracım şimdi nasıl heyecanlıdır diye..c cup mı oldun seennnn:nazar::KK9:

cooook gecmis olsun nessira.sukur saglicakla atlattin cnm.insallah sonuc ta memnun edici olur..adins cok sevindim.agri surecleri hakkinda da bizi bilgilendir.insallah minumum olur...

valla antıbıyotık ve ılçlar ayı gelıyor oyle şiddetlı bi agrım yok ilaç tesırı gecınce kalarım sırtım agrıdı baya ama oyle dayanılmıycak gibi degıl yarım saat once yıne igne yaptılar şuan yıne daha iyiyim ;) ne oluyor ne bıtıyor yazacagım talım merak etme yarın eve gıdınce nasıl olcak acaba burası rahat :)

Tatlıımm gecmis olsun bitti artık sükür ki iyisin..belki inanmayacaksın ama sabah gözümü acar acmaz aklıma ilk kendi ameliyatım geldi sonrada senn..icim acıdı empati yaptım nessiracım şimdi nasıl heyecanlıdır diye..c cup mı oldun seennnn:nazar::KK9:
ayy cnm ya bak seninde az kaldı cok güzel bi mutluluk bu :) sabah heyecanlandım cok fena ama sakınleştırıcı verıldı ameliyathaneye gırdım küt gitmişim hangı arada anlamadım valla:) dolu bır c yyaptım sen oyle istedınya dedi bana şeker doktorum :)

ayy cnm ya bak seninde az kaldı cok güzel bi mutluluk bu :) sabah heyecanlandım cok fena ama sakınleştırıcı verıldı ameliyathaneye gırdım küt gitmişim hangı arada anlamadım valla:) dolu bır c yyaptım sen oyle istedınya dedi bana şeker doktorum :)
Bak ya bana yazmıyor da kk la takılıyor :KK11:

goruyorumda medıcsl sutyenli şöle cıplak goremedım henüz diren takılmadı hasan bey tercıh etmıyordu zaten yani takılmayacagını biliyordum cok mutluyum yarın heyecanla semib nasıl olcak dıye beklıyorum valla hıc korma oyle abartı hıc bişey yok:)
canım senin adına çok mutlu oldum :) bakalım bende yazarım size

valla antıbıyotık ve ılçlar ayı gelıyor oyle şiddetlı bi agrım yok ilaç tesırı gecınce kalarım sırtım agrıdı baya ama oyle dayanılmıycak gibi degıl yarım saat once yıne igne yaptılar şuan yıne daha iyiyim :KK66: ne oluyor ne bıtıyor yazacagım talım merak etme yarın eve gıdınce nasıl olcak acaba burası rahat :)
canım sporcu sütyeni ne kadar takıcaksın :?

valla antıbıyotık ve ılçlar ayı gelıyor oyle şiddetlı bi agrım yok ilaç tesırı gecınce kalarım sırtım agrıdı baya ama oyle dayanılmıycak gibi degıl yarım saat once yıne igne yaptılar şuan yıne daha iyiyim :KK66: ne oluyor ne bıtıyor yazacagım talım merak etme yarın eve gıdınce nasıl olcak acaba burası rahat :)
Canım benim geçmiş olsun oh kurtuldun artık gözünaydın sabah geldin aklıma heyecanlandım inanki iyi haberini aldığıma çok sevindim

Back
X