• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Evet tatlım dokum vardı büyük ama heralde ödemden anlayamıyorum şekli fılan oturmadıgından belkide hala görmedin çıplak sütyenden bakıyorum arada:) 390 dan aşagı düşmsın göz doymuyor söylim 400 taksaymış bile diyorum iyice meme manyagı oldun ablam iyş kocaman oldular dıye bide ne farkettik omuzlarım geniş duruyorlar benim oyle omuzum yoktu valla nasıl sevindim anlatamam cık mutluyum harıka bi duygu bu arada eve geldim biraz onxe iyiyim ben ya valla hıc öyle korkyn bı agrı olmuyormuş valla hıcbişey bu agrı zaten harekette hissedıyorum :)
canım memişlere bakınca bana bi söyle oldu mu 390 cc asırı büyük olurmu olmaz mı merak ediyorum.gittim c cup sütyenlere baktım anam modelden modele büyüklükleride farklı farklı anlayamadımki büyük mü olur:KK64:

Arzum77 çok teşekkür ederim cvp verdiğin için fazlanazlı ve sen bana çok yardımcı oldunuz inşallah bende Hasan beyle görüşüceğim durumumu anlatıcam inşallah yardımcı olur Arzum77 beni takip edermisin?? bende meme altı kesisi düşünüyordum ama fazlanazlının fotolarını gördükten sonra bende meme ucu kesisi düşünmeye başladım açıkçası iz olmaması cazip geldi aslında.. :)
hasan beyin hafif ellerıne bırakırsın inş memişlerini anlaşırsınız paracı bi adam degıl ;)bende meme ucu kesısı oldum hep baştan berı bundaydı gonlum arzum ve nazlının izlerinı görünce hepten tamam dedım :)

canım ben bursada selçuk aytaç aslında mesut özcandı ama nedense selçuk bey daha sıcak baktım boy 174 kilo 50 omuzlarım geniş ikinci cocuktan sonra iyşce içi boşaldı 325 le 360 a kadar denencek zayıf olduğumdan cok büyük olsunda istemiyorum inan şimdiden uyku falan kalmadı heyacandan

canım memişlere bakınca bana bi söyle oldu mu 390 cc asırı büyük olurmu olmaz mı merak ediyorum.gittim c cup sütyenlere baktım anam modelden modele büyüklükleride farklı farklı anlayamadımki büyük mü olur:KK64:
boyun kilon nasıldı cnm doktor vucut yapına göre en ıyısını yapıcaktır ben hoc beklemedım 375 cc 325 fılan takar dıyordum heralde fızıgımede cok güzel oldu :) yaptırdıgına degsın bence oyle kocaman olmaz ;)

inş la inan o kadar heyecan varki birde düşündüren ufaklık 7 aylık bekleyemedim biraz daha büyüsün diye tek derdim ağrılar nasıl birde nasıl olcak sormaya o kadar karışık bir duyguymuş ki birde sadece annem ve ablam biliyor diğerlerine gerek yok destek yerine köstek olurlar diye söylemedim

canım ben bursada selçuk aytaç aslında mesut özcandı ama nedense selçuk bey daha sıcak baktım boy 174 kilo 50 omuzlarım geniş ikinci cocuktan sonra iyşce içi boşaldı 325 le 360 a kadar denencek zayıf olduğumdan cok büyük olsunda istemiyorum inan şimdiden uyku falan kalmadı heyacandan
ohh boylu poslusun ama boyuna göre zayıfsın nasıl istedıgını dogru anlatırsan istedogın gibi olur ama öyle küçük olsun deme buyuk olsun ama oylede kocaman olmason dersın yıne konuşunca amelıyat oncesı yapyırdıgınada degsın bence ben dolu dolu c yap dedım dolu c mi onu amelyatta anlıycam vucutuna popona bakıcaz dedı ;) onlar bakıp en ıyısını yapar ;)

boyun kilon nasıldı cnm doktor vucut yapına göre en ıyısını yapıcaktır ben hoc beklemedım 375 cc 325 fılan takar dıyordum heralde fızıgımede cok güzel oldu :) yaptırdıgına degsın bence oyle kocaman olmaz :KK66:
canım 55 kilo 161 boy.doktora dedim bana olur mu 390 diye o da gayet güzel olur dedi ama emin olmak istiyorum sizlerede sorayım dedim sonucta elbise değiştirir gibi silikon değiştirilmiyor.:)

nessiraciiiiiiiiiimmmm. günaydinlar - tekrardan gecmis olsun . rabimm mutlulukla sonuclasin . yazdiklarini okudugumda kendimi gördüm valla ne diyim . benim de hic agrim sizim olmadi simdi ye kadarda iyi gidior arada bi sizi . oluyor ama inan hic cekilmicek kadar bisey degil . ben 4. günden sonra disariya cikip yavas yavas gezmeye basladim . temit hava esliginde süper oluyo . öyle önceki gibi 2 3 saat degil tabi ama 45 dkk - 1 saat iyi gelior bizim burda orman var . cikip oraya gidiorum biraz dolasiorum . ödemleri daha rahat atabilmek icinde bu cok önemliymis. bol bol su iciorum . agri kesici artik almiorum bile . ve ayniiii senin dedigin gibi bana da ufak gelior. benim birde damla ya dur bakalim belki iner asagaya sisler falan gidince daha güzel bir form cikar. doktorumun dedigi . daha fazla inanin sizde gzl durmazdi en maximum olabilceke neyse onu yaptim dedi . bakalimmm artik nasil olucak ilk bantlari actiginda hic birsey yoktu simdi iki gögüsümün arasi mosmooooor sirtima dogruda gitmis . artik direnlerin cikmasindan kaynaklandigini zanediorum .

canım 55 kilo 161 boy.doktora dedim bana olur mu 390 diye o da gayet güzel olur dedi ama emin olmak istiyorum sizlerede sorayım dedim sonucta elbise değiştirir gibi silikon değiştirilmiyor.:)
benim kilo 49 boyda aynıyız dıyelım popon C istıyorsan bence 390 tamamdır kendinle karşılatırınca aramızda 6kılo var hiç korkma ya butuk olsun okadar yapan doktoru bulmuşsun benxe şanslısın harıka olacak ;)

benim kilo 49 boyda aynıyız dıyelım popon C istıyorsan bence 390 tamamdır kendinle karşılatırınca aramızda 6kılo var hiç korkma ya butuk olsun okadar yapan doktoru bulmuşsun benxe şanslısın harıka olacak :KK66:
popon kac santim yazıcaktım atlamış ay deli ettı bu telden yazmak ne olur kusuruma bakmayın :)

aynen bende o şekilde konuşçam içimden geçen 350 nasip artık sen iyisin ya çok şükür bayağı cesaret verdim inş la ben de böyle atlatırım

nessiraciiiiiiiiiimmmm. günaydinlar - tekrardan gecmis olsun . rabimm mutlulukla sonuclasin . yazdiklarini okudugumda kendimi gördüm valla ne diyim . benim de hic agrim sizim olmadi simdi ye kadarda iyi gidior arada bi sizi . oluyor ama inan hic cekilmicek kadar bisey degil . ben 4. günden sonra disariya cikip yavas yavas gezmeye basladim . temit hava esliginde süper oluyo . öyle önceki gibi 2 3 saat degil tabi ama 45 dkk - 1 saat iyi gelior bizim burda orman var . cikip oraya gidiorum biraz dolasiorum . ödemleri daha rahat atabilmek icinde bu cok önemliymis. bol bol su iciorum . agri kesici artik almiorum bile . ve ayniiii senin dedigin gibi bana da ufak gelior. benim birde damla ya dur bakalim belki iner asagaya sisler falan gidince daha güzel bir form cikar. doktorumun dedigi . daha fazla inanin sizde gzl durmazdi en maximum olabilceke neyse onu yaptim dedi . bakalimmm artik nasil olucak ilk bantlari actiginda hic birsey yoktu simdi iki gögüsümün arasi mosmooooor sirtima dogruda gitmis . artik direnlerin cikmasindan kaynaklandigini zanediorum .
ayy maşallah bize oyleyse dun yarınca kürek kemigimde baskı vardı sonra pozısyonu buldum akşam olmuyor bugunde oyle agrı yok kaburgada belde az agrılarım var maşallah rabbime şükürler olsun zaten dun gece dua ettim allahum ne olur yanımda ol dıye;)benim cuma kontrıl var o gun bi cıkmış olacagım böle devam ederse bende gezerum bı kaç gune :)

aynen bende o şekilde konuşçam içimden geçen 350 nasip artık sen iyisin ya çok şükür bayağı cesaret verdim inş la ben de böyle atlatırım
inş canım inş az agrıyla atlatırsın 350 ahh 350 hayaldi daha buyugu oldu ben 350 ccmemelerı cok begendım araştırmalarımda cok güzel olacak hıc korkma oyle cekılmyecek bi agrılar yok hıc düşünme oyle korkutma kendini;)cesaretını yıtırme ve hayaline koş cok guzel bi duygu :)

canım valla kaç bilmiyorum şu anda da işyerindeyim ölçme durumum yok ama şöyle söyleyim sıfır göbek var jeniffer lopez gibi de kalcalarım:-)..bacaklarım ve kalcam dolgun sayılır yani.:KK24:

sende evliydim galiba bakalım eşler nasıl bir tepki vercekler benim eşim cok sıcak bakmamıştı ben cok isteyince kabullendi:KK49:En Büyük KK

canım valla kaç bilmiyorum şu anda da işyerindeyim ölçme durumum yok ama şöyle söyleyim sıfır göbek var jeniffer lopez gibi de kalcalarım:-)..bacaklarım ve kalcam dolgun sayılır yani.:KK24:
wuuu :) cnm boyleyse hıc tereddut bile etmemelisin bence tamdır ta
m güney amerıkalı kadınlar gibi ol
aacaksın

kızlar doktorumun gercekten eli hafifmiş ama unutmayalım ki herkeste farklı olur nazar vermeyn.maşallah barekallah diyin olurmu şekerlerim ;)

hasan beyin hafif ellerıne bırakırsın inş memişlerini anlaşırsınız paracı bi adam degıl :KK66:bende meme ucu kesısı oldum hep baştan berı bundaydı gonlum arzum ve nazlının izlerinı görünce hepten tamam dedım :)
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ağrı sürecini bu şekilde atlatmana çok sevindim inşallah bende senin gibi bu şekilde atlatabilirim kafama takılan bazı konular var canım acaba meme ucu kesisi hissizlik kaybı olurmu ve emzirmede sıkıntı yaşarmıyım ben evliyim henüz çocuğum yok benide takip edermisin?

Arzum77 çok teşekkür ederim cvp verdiğin için fazlanazlı ve sen bana çok yardımcı oldunuz inşallah bende Hasan beyle görüşüceğim durumumu anlatıcam inşallah yardımcı olur Arzum77 beni takip edermisin?? bende meme altı kesisi düşünüyordum ama fazlanazlının fotolarını gördükten sonra bende meme ucu kesisi düşünmeye başladım açıkçası iz olmaması cazip geldi aslında.. :)
İzlemeye alıyorum şimdi seni canım.Bak bakalım benim fotolarımada ;) Görüş tabi Hasan beyle,durumunu anlat.Olabilecek yardımı yapar sana ona göree karar verirsin sende ;)
Meme ucun bu kesiye uygunsa kesinlikle meme ucundan ol derim.Hasan bey bu konuda çok başarılı endişen olmasın ;)

Back
X