• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Kas altı olacaktı öyle olmuştur muhtemelen hasan bey ameliyatları bitince uğrayacak
Fazlanazlı arkadaşım öncelikle seni takdir ediyorum bu yaptığını kolay kolay kimse yapmaz..Nessiraya çok geçmiş olsun darısı olmak isteyenlerin başına yani bizlerin.. benim merak ettğim bişey var ameliyat öncesi ve sonrası nekadar masrafı oldu bende Hasan bey'le görüşmek istiyorumda merak ediyorum acaba çok pahalımı gerçi sağlıktan önemli değil ama yinede araştırmak lazım sonuçta hayat şartları malum düşünmek lazım...

Ben artık evime döndüm gayet iyiydi ağrı falan yoktu en son maşallah ı var ayağa kaldıracaklardı .... Darısı isteyen herkesin başına

nessira öncelikle çok çok geçmiş olsun.sen de atlatanlar arasına katıldın ne güzel.darısı bizlere...umarım ağrın çok yoktur ...
fazlanazlı arkadaşım gerçekten çok fedakarsın...yanında destek olman çok iyi olmuş.bunu herkes yapmaz.

Amin canım inşallah. Melek kalblisin, nassirayı yanlız bırakmadın, maşallah sana.
nessira öncelikle çok çok geçmiş olsun.sen de atlatanlar arasına katıldın ne güzel.darısı bizlere...umarım ağrın çok yoktur ...
fazlanazlı arkadaşım gerçekten çok fedakarsın...yanında destek olman çok iyi olmuş.bunu herkes yapmaz.

Öyle demeyin kızlar kim olsa yapardı :oops: ablası yanında

Fazlanazlı arkadaşım masraf hakkında bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)
Canım... Hasan bey parası bir doktor değil,bunu söyliyim sana..Fiyatta yardımcı oluyor,yeterki hastası gerçekten mutlu olsun.Ama bu özel bir durum.Fiyat söylemek yanlış olur bebeğim.. Lütfen görüş,imkanını söyle.. Sanada yardımcı olur belirli bir sınırda tabi ;)

Kızlarr ben geldim cok iyiyim agrı oyle coj degıl hareket edınce bı kas agrısı oluyor benin tansıyonum ne zaman kalksam düşüyordu 1 saat once kalktım bi guzel yurudum ama yorgun hissetım bol bol hareket edıp yurumem gerekıyormuşkı cabuk iyileşmek için. bide bende fibro kist varmış hasan bey temizlemiş onları hıc ama hıc bilmiyordum şoke oldum evet baya sayıkşamışın375 cc beklemiyordum narkoz ve şokuyle boyur dekolte 375 nasıl yani sayıklamışım cok komık yahu ama cok mutlu oldum amelıyay oncesi şöle dolu dolu bi c olsun yaptordıgıma degsın dedım zaten okadar heyecanloydım ki zor konuştum coj ama coj mutluyum şükürler olsun,nazlımda sagolsun supriz yaptı cansın cann nazlım arzumda saolsun surekşı arayıp soruyor :)hepinize cok tşk ederim destegınız paylaşmlarınız bana cesaret verdi şimdiye kadar.. okadar cok bilinclendınki ne istedıgım ifade edebildim hasan beyden hiç şuphem yoktu zaten beni cok iyi anladı ve beni bugun şoke ettı 375 yahu hıc aklmdan bıle geçmedı 350 zor dıyordum kendime. Çk şükür snuctan memnunum :)

Benım ablam yanımda kalıyor ama sürekli hemşireler geliyor inanılmax bi ılggi var tek olsan bile hıc aramaz ınsan başka bırını :)

Kızlarr ben geldim cok iyiyim agrı oyle coj degıl hareket edınce bı kas agrısı oluyor benin tansıyonum ne zaman kalksam düşüyordu 1 saat once kalktım bi guzel yurudum ama yorgun hissetım bol bol hareket edıp yurumem gerekıyormuşkı cabuk iyileşmek için. bide bende fibro kist varmış hasan bey temizlemiş onları hıc ama hıc bilmiyordum şoke oldum evet baya sayıkşamışın375 cc beklemiyordum narkoz ve şokuyle boyur dekolte 375 nasıl yani sayıklamışım cok komık yahu ama cok mutlu oldum amelıyay oncesi şöle dolu dolu bi c olsun yaptordıgıma degsın dedım zaten okadar heyecanloydım ki zor konuştum coj ama coj mutluyum şükürler olsun,nazlımda sagolsun supriz yaptı cansın cann nazlım arzumda saolsun surekşı arayıp soruyor :)hepinize cok tşk ederim destegınız paylaşmlarınız bana cesaret verdi şimdiye kadar.. okadar cok bilinclendınki ne istedıgım ifade edebildim hasan beyden hiç şuphem yoktu zaten beni cok iyi anladı ve beni bugun şoke ettı 375 yahu hıc aklmdan bıle geçmedı 350 zor dıyordum kendime. Çk şükür snuctan memnunum :)
Buradanda geçmiş olsun dileklerimi iletiyim canım :KK15: Bak,bu ameliyatla bilmediğin fibrokistlerinde temizlendi kurtuldun ne güzel ;) Bir taşla iki kuş vurmuş oldun valla .. Boyut çok iyi,.Gerçekten Hasan bey bu konuda harika :KK68: Hastasının isteklerini göz önünde bulunduruyor :KK28: Elleri dert görmesin,Allahım sağlık sıhhat versin ona.Bizleri bu kadar mutlu ettiği için :KK71:

Geçmiş olsuuuuuuuuuuuun :KK68: Ben ilk gün hiç kalkamamıştım sürekli tansiyonum düşüyordu bak sen ne güzel kalkmışsın, Oldu da bitti maşallah, nazar değmez inşallah :P

Cok cok gecmis omsun canim..mutlulugun daim olsun insallah..kendine iyi bak ve doktorunun dediklerini tut..valla buradaki kizlar birer harika, bilhassa fazlanazli ve arzum..seninle nasil ilgilendiler..Büyüklüktede beni gectin gördünmü sen,375 cc nasil dolu dolu olur artik:KK45:..

Back
X