Çok iyi, mutlu olması. Sende selam söyle, geçmiş olsun dileklerimi ilet.Şu an iyi yemek yiyor gayet iyi hasan bey de geldi konuştu gayet başarılı çok güzel olacak dedi ağrısı yok minnacık varmış çok mutlu herkese slmı var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )
- Konu Sahibi nessira
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ayy çok duygulandım ben cidden nessiracım adına çok mutlu oldum..çok beklemişti bu günü garibimŞu an iyi yemek yiyor gayet iyi hasan bey de geldi konuştu gayet başarılı çok güzel olacak dedi ağrısı yok minnacık varmış çok mutlu herkese slmı var
Fazlanazlı arkadaşım öncelikle seni takdir ediyorum bu yaptığını kolay kolay kimse yapmaz..Nessiraya çok geçmiş olsun darısı olmak isteyenlerin başına yani bizlerin.. benim merak ettğim bişey var ameliyat öncesi ve sonrası nekadar masrafı oldu bende Hasan bey'le görüşmek istiyorumda merak ediyorum acaba çok pahalımı gerçi sağlıktan önemli değil ama yinede araştırmak lazım sonuçta hayat şartları malum düşünmek lazım...Kas altı olacaktı öyle olmuştur muhtemelen hasan bey ameliyatları bitince uğrayacak
Fazlanazlı arkadaşım masraf hakkında bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)Ben artık evime döndüm gayet iyiydi ağrı falan yoktu en son maşallah ı var ayağa kaldıracaklardı .... Darısı isteyen herkesin başına
Amin canım inşallah. Melek kalblisin, nassirayı yanlız bırakmadın, maşallah sana.Ben artık evime döndüm gayet iyiydi ağrı falan yoktu en son maşallah ı var ayağa kaldıracaklardı .... Darısı isteyen herkesin başına
Amin canım inşallah. Melek kalblisin, nassirayı yanlız bırakmadın, maşallah sana.
nessira öncelikle çok çok geçmiş olsun.sen de atlatanlar arasına katıldın ne güzel.darısı bizlere...umarım ağrın çok yoktur ...
fazlanazlı arkadaşım gerçekten çok fedakarsın...yanında destek olman çok iyi olmuş.bunu herkes yapmaz.
Öyle demeyin kızlar kim olsa yapardı  ablası yanında
A
Nessiramm yemek yemis yuruyecekmiss masallahh bir an once iyilesir insallah
aminn canimm allah senden razi olsun yaptigini cok kisi yapmazBen artık evime döndüm gayet iyiydi ağrı falan yoktu en son maşallah ı var ayağa kaldıracaklardı .... Darısı isteyen herkesin başına
Nessiramm yemek yemis yuruyecekmiss masallahh bir an once iyilesir insallah
as slm ne kadar sürdü ameliyat çok heycanlıyım yarın bende yaşıycam aynınıŞu an iyi yemek yiyor gayet iyi hasan bey de geldi konuştu gayet başarılı çok güzel olacak dedi ağrısı yok minnacık varmış çok mutlu herkese slmı var
Odadan çıkışı ve odaya girişi bir buçuk saat bunun ne kadarı ameliyat bilmiyorum artik :)as slm ne kadar sürdü ameliyat çok heycanlıyım yarın bende yaşıycam aynını
İnşallah kolay atlatırsın rahat ol nessira gayet iyiydi
inş canım çok saolOdadan çıkışı ve odaya girişi bir buçuk saat bunun ne kadarı ameliyat bilmiyorum artik :)
İnşallah kolay atlatırsın rahat ol nessira gayet iyiydi
Ben ameliyat olayım,sen yanıma gelme bak ne yapacagım sanaÖyle demeyin kızlar kim olsa yapardı  ablası yanında
Canım... Hasan bey parası bir doktor değil,bunu söyliyim sana..Fiyatta yardımcı oluyor,yeterki hastası gerçekten mutlu olsun.Ama bu özel bir durum.Fiyat söylemek yanlış olur bebeğim.. Lütfen görüş,imkanını söyle.. Sanada yardımcı olur belirli bir sınırda tabiFazlanazlı arkadaşım masraf hakkında bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)
Kızlarr ben geldim cok iyiyim agrı oyle coj degıl hareket edınce bı kas agrısı oluyor benin tansıyonum ne zaman kalksam düşüyordu 1 saat once kalktım bi guzel yurudum ama yorgun hissetım bol bol hareket edıp yurumem gerekıyormuşkı cabuk iyileşmek için. bide bende fibro kist varmış hasan bey temizlemiş onları hıc ama hıc bilmiyordum şoke oldum evet baya sayıkşamışın375 cc beklemiyordum narkoz ve şokuyle boyur dekolte 375 nasıl yani sayıklamışım cok komık yahu ama cok mutlu oldum amelıyay oncesi şöle dolu dolu bi c olsun yaptordıgıma degsın dedım zaten okadar heyecanloydım ki zor konuştum coj ama coj mutluyum şükürler olsun,nazlımda sagolsun supriz yaptı cansın cann nazlım arzumda saolsun surekşı arayıp soruyor :)hepinize cok tşk ederim destegınız paylaşmlarınız bana cesaret verdi şimdiye kadar.. okadar cok bilinclendınki ne istedıgım ifade edebildim hasan beyden hiç şuphem yoktu zaten beni cok iyi anladı ve beni bugun şoke ettı 375 yahu hıc aklmdan bıle geçmedı 350 zor dıyordum kendime. Çk şükür snuctan memnunum :)
Buradanda geçmiş olsun dileklerimi iletiyim canım Bak,bu ameliyatla bilmediğin fibrokistlerinde temizlendi kurtuldun ne güzel Bir taşla iki kuş vurmuş oldun valla .. Boyut çok iyi,.Gerçekten Hasan bey bu konuda harika Hastasının isteklerini göz önünde bulunduruyor Elleri dert görmesin,Allahım sağlık sıhhat versin ona.Bizleri bu kadar mutlu ettiği içinKızlarr ben geldim cok iyiyim agrı oyle coj degıl hareket edınce bı kas agrısı oluyor benin tansıyonum ne zaman kalksam düşüyordu 1 saat once kalktım bi guzel yurudum ama yorgun hissetım bol bol hareket edıp yurumem gerekıyormuşkı cabuk iyileşmek için. bide bende fibro kist varmış hasan bey temizlemiş onları hıc ama hıc bilmiyordum şoke oldum evet baya sayıkşamışın375 cc beklemiyordum narkoz ve şokuyle boyur dekolte 375 nasıl yani sayıklamışım cok komık yahu ama cok mutlu oldum amelıyay oncesi şöle dolu dolu bi c olsun yaptordıgıma degsın dedım zaten okadar heyecanloydım ki zor konuştum coj ama coj mutluyum şükürler olsun,nazlımda sagolsun supriz yaptı cansın cann nazlım arzumda saolsun surekşı arayıp soruyor :)hepinize cok tşk ederim destegınız paylaşmlarınız bana cesaret verdi şimdiye kadar.. okadar cok bilinclendınki ne istedıgım ifade edebildim hasan beyden hiç şuphem yoktu zaten beni cok iyi anladı ve beni bugun şoke ettı 375 yahu hıc aklmdan bıle geçmedı 350 zor dıyordum kendime. Çk şükür snuctan memnunum :)
Kızlarr ben geldim cok iyiyim agrı oyle coj degıl hareket edınce bı kas agrısı oluyor benin tansıyonum ne zaman kalksam düşüyordu 1 saat once kalktım bi guzel yurudum ama yorgun hissetım bol bol hareket edıp yurumem gerekıyormuşkı cabuk iyileşmek için. bide bende fibro kist varmış hasan bey temizlemiş onları hıc ama hıc bilmiyordum şoke oldum evet baya sayıkşamışın375 cc beklemiyordum narkoz ve şokuyle boyur dekolte 375 nasıl yani sayıklamışım cok komık yahu ama cok mutlu oldum amelıyay oncesi şöle dolu dolu bi c olsun yaptordıgıma degsın dedım zaten okadar heyecanloydım ki zor konuştum coj ama coj mutluyum şükürler olsun,nazlımda sagolsun supriz yaptı cansın cann nazlım arzumda saolsun surekşı arayıp soruyor :)hepinize cok tşk ederim destegınız paylaşmlarınız bana cesaret verdi şimdiye kadar.. okadar cok bilinclendınki ne istedıgım ifade edebildim hasan beyden hiç şuphem yoktu zaten beni cok iyi anladı ve beni bugun şoke ettı 375 yahu hıc aklmdan bıle geçmedı 350 zor dıyordum kendime. Çk şükür snuctan memnunum :)
Geçmiş olsuuuuuuuuuuuun Ben ilk gün hiç kalkamamıştım sürekli tansiyonum düşüyordu bak sen ne güzel kalkmışsın, Oldu da bitti maşallah, nazar değmez inşallah
Cok cok gecmis omsun canim..mutlulugun daim olsun insallah..kendine iyi bak ve doktorunun dediklerini tut..valla buradaki kizlar birer harika, bilhassa fazlanazli ve arzum..seninle nasil ilgilendiler..Büyüklüktede beni gectin gördünmü sen,375 cc nasil dolu dolu olur artik..Kızlarr ben geldim cok iyiyim agrı oyle coj degıl hareket edınce bı kas agrısı oluyor benin tansıyonum ne zaman kalksam düşüyordu 1 saat once kalktım bi guzel yurudum ama yorgun hissetım bol bol hareket edıp yurumem gerekıyormuşkı cabuk iyileşmek için. bide bende fibro kist varmış hasan bey temizlemiş onları hıc ama hıc bilmiyordum şoke oldum evet baya sayıkşamışın375 cc beklemiyordum narkoz ve şokuyle boyur dekolte 375 nasıl yani sayıklamışım cok komık yahu ama cok mutlu oldum amelıyay oncesi şöle dolu dolu bi c olsun yaptordıgıma degsın dedım zaten okadar heyecanloydım ki zor konuştum coj ama coj mutluyum şükürler olsun,nazlımda sagolsun supriz yaptı cansın cann nazlım arzumda saolsun surekşı arayıp soruyor :)hepinize cok tşk ederim destegınız paylaşmlarınız bana cesaret verdi şimdiye kadar.. okadar cok bilinclendınki ne istedıgım ifade edebildim hasan beyden hiç şuphem yoktu zaten beni cok iyi anladı ve beni bugun şoke ettı 375 yahu hıc aklmdan bıle geçmedı 350 zor dıyordum kendime. Çk şükür snuctan memnunum :)