Masallahh nasil pekiGonca çıktı 375 cc takılmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahh nasil pekiGonca çıktı 375 cc takılmış
Oyy kuzum ya insallah fazla hissetmez AciyiBen şimdi aradım kızlar fazlanazlıyı... Yatağına yeni yatırmışlar,dekoltem varmı 375 nasıl duruyor diye sayıklıyormuş
Arada inleme seslerini duydum kötü oldum Sabret Nessira cığım..Yarın saat üşümen ve ağrın olacak.Ondan sonra rahatlayacaksın inşallah...
iyi maasallah süper olmuş.iyimi durumu kendine geldimiGonca çıktı 375 cc takılmış
Ben şimdi aradım kızlar fazlanazlıyı... Yatağına yeni yatırmışlar,dekoltem varmı 375 nasıl duruyor diye sayıklıyormuş
Arada inleme seslerini duydum kötü oldum Sabret Nessira cığım..Yarın saat üşümen ve ağrın olacak.Ondan sonra rahatlayacaksın inşallah...
Yok,fazla olmuyor zaten.Ağrı kesici yaparlar şimdi.. Narkozun etkisi ile kötü şu anda.. Korkunç üşüyor insan,yatağı sallarcasına..Onun etkiside var.Yarım saat sonra mışıl mışıl rahatça uyur ve kendine gelirOyy kuzum ya insallah fazla hissetmez Aciyi
Valla 375 cc süper olmuştur şimdiden.Füze gibi duruyordur valla Ameliyattan önce nasıl baskı yaptıysa hocaya sayıklıyor tabiDaha dursun ne dekoltesi Benim anca anca olustu valla :)
Kas altı olacaktı öyle olmuştur muhtemelen hasan bey ameliyatları bitince uğrayacakwowwww nasıl iyi mi kas altı/üstü ? ohh kurtuldu o da :) sen ne kadar iyisin kız bana bıle özelden yazmıstın gelıyım dıye iyi kalpli anne
hey allahım ya bende gözümü açar açmaz kaç oldu demiştim :) ay hemen gelsin kendıne inşallah.Ben şimdi aradım kızlar fazlanazlıyı... Yatağına yeni yatırmışlar,dekoltem varmı 375 nasıl duruyor diye sayıklıyormuş
Evet ya çok üşüdü çenesi titriyordu geçti şimdiYok,fazla olmuyor zaten.Ağrı kesici yaparlar şimdi.. Narkozun etkisi ile kötü şu anda.. Korkunç üşüyor insan,yatağı sallarcasına..Onun etkiside var.Yarım saat sonra mışıl mışıl rahatça uyur ve kendine gelir
canım yaaa..ameliyathane soğuk oluyor değil miEvet ya çok üşüdü çenesi titriyordu geçti şimdi
bende üşümüştüm ayaklarıma sıcak havlular koymuslardı :)Evet ya çok üşüdü çenesi titriyordu geçti şimdi
Insallah canim sen bu yoldan gectigin icin daha iyi bilirsinYok,fazla olmuyor zaten.Ağrı kesici yaparlar şimdi.. Narkozun etkisi ile kötü şu anda.. Korkunç üşüyor insan,yatağı sallarcasına..Onun etkiside var.Yarım saat sonra mışıl mışıl rahatça uyur ve kendine gelir
hey allahım ya bende gözümü açar açmaz kaç oldu demiştim :) ay hemen gelsin kendıne inşallah.
Şimdi biraz daha iyi gibi kas gevşetici yapıldı hafif baskı ve ağrısı var tabi ki normal bunlar
fazlanazlıcım nessiradan haber alırsan bizide haberdar et lütfen inş çok iyi olmuştur benimde yarın çok heycanlıyımŞimdi ameliyata yolladım nessira cığımı ona destek olmaya geldim hastaneye çıkınca yazarım yine
Ay sen öyle deyince göğsüme öküz oturmuş gibi oldum birden..
fazlanazlıcım nessiradan haber alırsan bizide haberdar et lütfen inş çok iyi olmuştur benimde yarın çok heycanlıyım
Şu an iyi yemek yiyor gayet iyi hasan bey de geldi konuştu gayet başarılı çok güzel olacak dedi ağrısı yok minnacık varmış çok mutlu herkese slmı varfazlanazlıcım nessiradan haber alırsan bizide haberdar et lütfen inş çok iyi olmuştur benimde yarın çok heycanlıyım