Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Ben şimdi aradım kızlar fazlanazlıyı... Yatağına yeni yatırmışlar,dekoltem varmı 375 nasıl duruyor diye sayıklıyormuş :KK48:
Arada inleme seslerini duydum kötü oldum :KK14: Sabret Nessira cığım..Yarın saat üşümen ve ağrın olacak.Ondan sonra rahatlayacaksın inşallah... :KK51:

Ben şimdi aradım kızlar fazlanazlıyı... Yatağına yeni yatırmışlar,dekoltem varmı 375 nasıl duruyor diye sayıklıyormuş :KK48:
Arada inleme seslerini duydum kötü oldum :KK14: Sabret Nessira cığım..Yarın saat üşümen ve ağrın olacak.Ondan sonra rahatlayacaksın inşallah... :KK51:
Oyy kuzum ya insallah fazla hissetmez :KK43: Aciyi

Daha dursun ne dekoltesi :p Benim anca anca olustu valla :)

hey allahım ya bende gözümü açar açmaz kaç oldu demiştim :) ay hemen gelsin kendıne inşallah.

Yok,fazla olmuyor zaten.Ağrı kesici yaparlar şimdi.. Narkozun etkisi ile kötü şu anda.. Korkunç üşüyor insan,yatağı sallarcasına..Onun etkiside var.Yarım saat sonra mışıl mışıl rahatça uyur ve kendine gelir :KK66:
Evet ya çok üşüdü çenesi titriyordu geçti şimdi

Yok,fazla olmuyor zaten.Ağrı kesici yaparlar şimdi.. Narkozun etkisi ile kötü şu anda.. Korkunç üşüyor insan,yatağı sallarcasına..Onun etkiside var.Yarım saat sonra mışıl mışıl rahatça uyur ve kendine gelir :KK66:
Insallah canim sen bu yoldan gectigin icin daha iyi bilirsin :KK15:

Ay sen öyle deyince göğsüme öküz oturmuş gibi oldum birden..
fazlanazlıcım nessiradan haber alırsan bizide haberdar et lütfen inş çok iyi olmuştur benimde yarın çok heycanlıyım :confused:
fazlanazlıcım nessiradan haber alırsan bizide haberdar et lütfen inş çok iyi olmuştur benimde yarın çok heycanlıyım :confused:
Şu an iyi yemek yiyor gayet iyi hasan bey de geldi konuştu gayet başarılı çok güzel olacak dedi ağrısı yok minnacık varmış çok mutlu herkese slmı var

hadi bakalim . bitti iste . hayirlisi olsun Insallah mutlu olursun sanada nerdeyse benimkiler kadar takilmis. hepimizin selamini ilett ona fazlanaslicim . Allah cabucak iyilesmeyi ve agrisiz sizisiz bu zamani atlattmayi nasib ettsin :KK9::KK9::KK9:

X