Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Benim fibrokist lerim vardı.Bu Ameliyttan önce biliyordum oldugunu.Görüşmede Hasan beye fibrokistlerim oldugunu söylemiştim,zararı yok demişti.Genel cerrahıma ve meme cerrahımada meme büyütme ameliyatı olacağımı söylemiştim zararı olmaz olabilirsin demişlerdi.
Bu meme büyütme ameliyatında kistlerde alınabiliyor zaten.Amelşyatta meme açıldığında ne var ne yok görünebiliyor.Ve o anda müdahale olması en iyisi.Tekrardan ve silikon içeride varken ameliyat olmak daha kötü..
Iste bazi kistler zararli olabiliyormus diye duydu kardesim ameliattan vazgecti

Ameliyat sonrası sanırım okuduğum kadarıyla hastanelerde herkesin girdiği mamogrofi cihazlarına giremiyormussun onun için özel bir cihaz varmış peki bu cihaz her hastanede var mıdır tam bilgisi olan var mı

Canim kist konusuna gelince doktorlar ameliattan once ekografi yada mamografi yapmiyorlarmi ? Yani burda yapiyorlar en azindan kist varmi yada baska bisey varmi diye ..
Ve hasan bey sana soylemedimi kist oldugunu ?
Bunlari soruyorum cunku kardesimin de kistleri var ve doktor bazi kistler tehlikeli demisti ona oda ameliat olmaktan vazgecmisti...
cnm ben bilmiyordum sormuştu ben olmadıgını söylemiştim emin bi şekilde bingo oldu yani amelıyatta bakmış var temizlemiş şoke olduk :KK66:

cnm ben bilmiyordum sormuştu ben olmadıgını söylemiştim emin bi şekilde bingo oldu yani amelıyatta bakmış var temizlemiş şoke olduk :KK66:
Ellerine saglik iyi yapmis ama fransada meme ameliati olmadan ekografi yapiyorlar turkiyede bu sistem yokmu ?

Ameliyat sonrası sanırım okuduğum kadarıyla hastanelerde herkesin girdiği mamogrofi cihazlarına giremiyormussun onun için özel bir cihaz varmış peki bu cihaz her hastanede var mıdır tam bilgisi olan var mı
Mamografi 40 yaş Sonrası çekiliyor zaten o yüzden bilgim yok ultrason a girerken de uzmana söylememiz gerekiyor ona göre çekiyorlarmış

çok sağol FAZLANAZLI doktora sormakta fayda var sanırım bir de arkadaşlar bir soru sormak istiyorum özelden de sordum arkadaşlarıma ama siz başka hangi doktorlarla görüştünüz sonra neden elediniz benimde aklımda birkaç isim var da bilmek istedim

bır hafta sonra 4 ay'ım dolacak memeler baya yumuşadı masaj dogru duzgun yapmama ragmen.. herşey yolunda gıdıyor allaha şükürler olsun. şimdi sıra dişlerimde bu carşamba dişlerime kaplama yaptırıyorum artık dişlerede el atma zamanı geldi :KK66:

sizden iki gün sonra da ben oldum çok memnunum sadece dikiş izleri pembe görünüyor ama onun haricinde her şey mükemmel[/QUOTE]
süreçlerimi sizlerle paylaşacağım.. sorusu olan herkese de yardımcı olmak ısterım

ayyy tam yılan hıkayesı.. kuzum inşallah şöle dolu dolu bi c cup olsun, cok bekledim artık gelsin memeler ..ilk sana elleticem ahahha :) hasan bey kadınlar günü oldu demesı komıktı :) artık boynunun borcu kısır istendı artık yapıp götüreceksin :)[

Tatlım şuan durumum harıka hıc ameliyat olmamış gibiyim zaten hafif gectı hasan bey mukemmel bir cerrah ve kendısı cok tatlı benim yanlara bakan koltuk altına dogru meme uc bölümümü ortaya aldı hemde sadece bunu protezle yaptı hıcbır kesme taşıma işlemi olmadan bu amelıyatın başarısı mukemmel gercekten iyiki hasan beyi tercıh ettım biri yukarda olan mememde eşitlendi ve kist cıkmış amelıyatts onlarıda almış bunların hiç biri de extraya gırmedi işini fazlasıyla yapan hakkını veren bi cerrsh başka doktor sadece protezi koyup bitirirdi ki öylede bi dıoktorda oldu.ne yana bskışı ne biri yukarda oluşu bi şey soylememişti kaldıkı yapsın. gözün kapalı olabilirsin :KK66:
Sizin ameliyatınızıda okuduktan sonra tamam hasan beye ameliyat oluyorum dedim
Hatta hemen bu yaz ameliyat olmak istiyorum sabırsızlandımm
Ama ocakta ancak neyse beni izlemeye alabilir misiniz özel bir sey sormak istiyorum

bır hafta sonra 4 ay'ım dolacak memeler baya yumuşadı masaj dogru duzgun yapmama ragmen.. herşey yolunda gıdıyor allaha şükürler olsun. şimdi sıra dişlerimde bu carşamba dişlerime kaplama yaptırıyorum artık dişlerede el atma zamanı geldi :KK66:
gecmis olsun. Beni de izlemeye alır mısınız? Ben HAsan Fındıkta karar kıldım. Kredimi de cektim ama maalesef baska yere harcamak zorunda kaldım ve cok uzgunum. ertelesem de bu ameliyatı olacagım. Sizin pasylasımınız benim için onemli. sizi izlemeye alıyorum.

umarım memnun kalmıssınıdır. degişikliginizin nedeni neydi?
Benim durumum biraz farkliydi diklestirme ve meme buyutme oldu .. basta cok memmun’dum . tekrar sarkma oldugundan cok cok ta memmun kalmadiysamda buna sukur eskisinden guzel en onemlisi de dikisleri cok estetik bir sekilde yapti doktorum.. ( insan kotu sonuc gorunce sukur ediyor tabi ) ama bana yetiyor bu sonuc memede.
Hasan beyle pek dialog kuramamistim hep asistani cevap verdigi icin ve ucreti daha yuksek oldugu icin vazgecmistim.. ben nesiranin sonucunu begenmistim ve hasan beye meme ameliyati olan kisilerin sonucunu sahsen begeniyorum .. Sectiginiz hangi doktor olursa olsun sonucunuz guzel olur insallah, umarim sizde memmun kalirsiniz.

Benim durumum biraz farkliydi diklestirme ve meme buyutme oldu .. basta cok memmun’dum . tekrar sarkma oldugundan cok cok ta memmun kalmadiysamda buna sukur eskisinden guzel en onemlisi de dikisleri cok estetik bir sekilde yapti doktorum.. ( insan kotu sonuc gorunce sukur ediyor tabi ) ama bana yetiyor bu sonuc memede.
Hasan beyle pek dialog kuramamistim hep asistani cevap verdigi icin ve ucreti daha yuksek oldugu icin vazgecmistim.. ben nesiranin sonucunu begenmistim ve hasan beye meme ameliyati olan kisilerin sonucunu sahsen begeniyorum .. Sectiginiz hangi doktor olursa olsun sonucunuz guzel olur insallah, umarim sizde memmun kalirsiniz.
nazik yanıtınız için teşekkur ederim. Umarım herkez sonucundan memnun kalır. sevgiler.

X