• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Canım benim geçmiş olsun oh kurtuldun artık gözünaydın sabah geldin aklıma heyecanlandım inanki iyi haberini aldığıma çok sevindim
gizemrem cnm cok sagolasın iyiyim şüküe ablam artık bana bakmayı bıraktı ben ona bakıyorum:) meyve suyu su abur cubur servisi yapıyorum valla ayaktayken daha iyi oluyor hareket iyi gelıyor ..

gizemrem cnm cok sagolasın iyiyim şüküe ablam artık bana bakmayı bıraktı ben ona bakıyorum:) meyve suyu su abur cubur servisi yapıyorum valla ayaktayken daha iyi oluyor hareket iyi gelıyor ..
Gecmis olsunnn canimmm allaha sukur sag salim atlattin ameliati masallah sana :nazar::nazar:

nessira nessira canım konunu gördüm şimdi çok sevindim ameliyatını oldun sağ salim inşallah bundan sonrası çok güzel olacak Mutluluğun daim olsun canım

Ohhhhh olmusda bitmis... Cok büyük gecmis olsun canim ayrica aramiza da hosgeldin :KK66:
Bakiyorum keyifler yerinde... Yinede cok yorma kendini

nessiracım konunu yarım saat oldu göreli yazdıklarını okudum aynı kaderi paylaşıyoruz hislerimiz aynı çok geçmiş olsun bende cuma günü olcam inş la nasipse kk olmasa bu kadar cesaretli olamazdım iyiki üye olmuşum o kadar aktif olamadım belki ama vakit buldukça girdim malum iki cocuk biri 8 yaş biri yedi aylık inan mideme kramp giriyo heyacandan nasıl olcak sonrası diye aydınlatırsan cok sevinirim bizleri birde bir arkadaşta yarın galiba ismi aklıma gelmiyor ama onada gecmiş olsun aynı haftanın kader arkadaşlarıyız birde nazlı arkadaş helal olsun cok güzel bir davranış gösterdi ilgisi arzunun yazıları bir harika bir insan bu kadarmı ilgili olur herkeze ayrı ayrı yorum yazmış hepsinden allan razı olsun birbirimizi tanımasakta hissediyorsun samimiyetlerini başlık açamadım bende biraz acemiyim benim icinde dua edin yorumu okuyan arkadaşlar

nessiracım konunu yarım saat oldu göreli yazdıklarını okudum aynı kaderi paylaşıyoruz hislerimiz aynı çok geçmiş olsun bende cuma günü olcam inş la nasipse kk olmasa bu kadar cesaretli olamazdım iyiki üye olmuşum o kadar aktif olamadım belki ama vakit buldukça girdim malum iki cocuk biri 8 yaş biri yedi aylık inan mideme kramp giriyo heyacandan nasıl olcak sonrası diye aydınlatırsan cok sevinirim bizleri birde bir arkadaşta yarın galiba ismi aklıma gelmiyor ama onada gecmiş olsun aynı haftanın kader arkadaşlarıyız birde nazlı arkadaş helal olsun cok güzel bir davranış gösterdi ilgisi arzunun yazıları bir harika bir insan bu kadarmı ilgili olur herkeze ayrı ayrı yorum yazmış hepsinden allan razı olsun birbirimizi tanımasakta hissediyorsun samimiyetlerini başlık açamadım bende biraz acemiyim benim icinde dua edin yorumu okuyan arkadaşlar
canım cok tşk ederim :) sende aramıza hoşgeldin 2gün kalmış hiç korkma tatlı oyle acı fılan olmuyor acıkcası cok yayonca kasların ağrıyor ama hareketle godıyor hastanede tabi antıbıyotık agrı kesiciler veriliyor eve gidince nasıl olcak onu ayrı degerlendiririn. bu gece cok güzel uyudum hayatımda ilk defa yan ve yüzüstü yatmadan uyudum :) herşey şimdilik cok iyi korkdugum gıbı olmadı son gün korku gelmişti yersizmiş korkma sende harıka olacak herşey bıde bugun el parmaklarım dolma gibi olmuş şişmişler bugun odemlerim baya oldu ama hepsi hecek sabırlı olmalıyız. cnm sende foruma tıkla meme estetigıne tıkla snra yukarı saga bak yeni konu aç yazar ordan yazarsan daha cok destek alırsın cnm şimdiden cok gecmiş olsun.bu arada doktorun kim kaç cc takılacak kas altımı ?

Ohhhhh olmusda bitmis... Cok büyük gecmis olsun canim ayrica aramiza da hosgeldin :KK66:
Bakiyorum keyifler yerinde... Yinede cok yorma kendini
ayy yerinde olmazmı hayalime kavuştum :(şükürler olsun tşk ederum aşkkitabım artık bende memeliler kervanındayım :)şimdi ödem filan pek bişey anlamıyorum 375 gözüme küçük bile geldi dahamu buyuk olsaymış dıyorum yada şiş cıplak gormedim henuz anlamıyoeum ne kadarda doymazız yahu :)

ayy yerinde olmazmı hayalime kavuştum :KK43:şükürler olsun tşk ederum aşkkitabım artık bende memeliler kervanındayım :)şimdi ödem filan pek bişey anlamıyorum 375 gözüme küçük bile geldi dahamu buyuk olsaymış dıyorum yada şiş cıplak gormedim henuz anlamıyoeum ne kadarda doymazız yahu :)
ay eve gidince pc den yazıcam habire hatalı yazıyorum gülücük yerine üzgun ifade:)

nessiracım bugün nasılsın.eminim rüya gibi geliyodur sana.375 gözüne küçük mü geldi cidden :-)aslında senin meme dokunda vardı baya büyük olmuştur tahminimce.bende hiç doku yok 390 takılacak ona ragmen benimki seninkinden küçük olur diye düşünüyorum tatlım:KK69:

Canım... Hasan bey parası bir doktor değil,bunu söyliyim sana..Fiyatta yardımcı oluyor,yeterki hastası gerçekten mutlu olsun.Ama bu özel bir durum.Fiyat söylemek yanlış olur bebeğim.. Lütfen görüş,imkanını söyle.. Sanada yardımcı olur belirli bir sınırda tabi :KK66:
Arzum77 çok teşekkür ederim cvp verdiğin için fazlanazlı ve sen bana çok yardımcı oldunuz inşallah bende Hasan beyle görüşüceğim durumumu anlatıcam inşallah yardımcı olur Arzum77 beni takip edermisin?? bende meme altı kesisi düşünüyordum ama fazlanazlının fotolarını gördükten sonra bende meme ucu kesisi düşünmeye başladım açıkçası iz olmaması cazip geldi aslında.. :)

nessiracım bugün nasılsın.eminim rüya gibi geliyodur sana.375 gözüne küçük mü geldi cidden :-)aslında senin meme dokunda vardı baya büyük olmuştur tahminimce.bende hiç doku yok 390 takılacak ona ragmen benimki seninkinden küçük olur diye düşünüyorum tatlım:KK69:

Evet tatlım dokum vardı büyük ama heralde ödemden anlayamıyorum şekli fılan oturmadıgından belkide hala görmedin çıplak sütyenden bakıyorum arada:) 390 dan aşagı düşmsın göz doymuyor söylim 400 taksaymış bile diyorum iyice meme manyagı oldun ablam iyş kocaman oldular dıye bide ne farkettik omuzlarım geniş duruyorlar benim oyle omuzum yoktu valla nasıl sevindim anlatamam cık mutluyum harıka bi duygu bu arada eve geldim biraz onxe iyiyim ben ya valla hıc öyle korkyn bı agrı olmuyormuş valla hıcbişey bu agrı zaten harekette hissedıyorum :)

tatlım dun yazdım sen amelıyattayken tekrar geçmiş olsun zaman çok çabuk geçiyo bugun 21.günüm :) geçmiş olsun canımm:KK71:
evet tatlım okudum nazlı gereken cvpları vermiş bilgilendirmiş sizlerı sagolsun ayy benimde gecsın 2. günüm çok mutlusun dimi ?kendimize en güzel hedıyeyı verdık :) gec bile kalmışım keşke daha öncedem yaptırsaymışım :)

Back
X