Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

kızlar doktorumun gercekten eli hafifmiş ama unutmayalım ki herkeste farklı olur nazar vermeyn.maşallah barekallah diyin olurmu şekerlerim :KK66:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Lütfen iyiyim diye netin başında yada telefonla cevap yazacağım diye yorma kendini..Dinlen biraz ,uyu canım..Vücutta narkoztik ilaçların etlisi var hala..Bol bol su iç,evin içinde yürü hareket et ama uyumayada çalış olurmu :KK19:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ağrı sürecini bu şekilde atlatmana çok sevindim inşallah bende senin gibi bu şekilde atlatabilirim kafama takılan bazı konular var canım acaba meme ucu kesisi hissizlik kaybı olurmu ve emzirmede sıkıntı yaşarmıyım ben evliyim henüz çocuğum yok benide takip edermisin?
Meme ucu ile ameliyat olanlardan biri olarak bende cevap vereyim..Gerçi defalarca yazdım ama yinede yazayım :KK51::KK48:

Meme ucu kesisi oldum ama ilk günde bile asla hissizlik yaşamadım.Gögüs uçlarımda hep his vardı ve hassastı.Sıcaga soğuga tepki veiryorlardı hep,bu zaten en güzel tepki idi :KK66: Meme ucu kesisinde kahverengi halkanın aly kısmından yarım daire kesi yapılıyor.Süt kanaları meme ucu çıkıntı olan yere baglı zaten.Kahverengi halkadan süt gelmiyor biliyorsunuz.. Bu yüzdende mantıkende süt kanallarının zarar görmesi gibi bir durum ancak çok acemi,bilinçsiz ellerde olabilir .. Emzirmekte sıkıntı yaşamak biraz anne ile çocuğa baglı.İki çocuk emzirdim ikiside farklı bir süreçte idi.Kızım üç ay emdi sütüm gitti,oğlum bir buçuk sene emdi.. aşadıgın sevinç,üzüntü,korku,yemen içmen sütün miktarını etkiliyor.. Her çocuk kendi rızkı ile geliyor zaten.Sen ne yaparsan yap süt bir anda kesiliyor yada artıyor işte Allahın taktiri..Bu konuda endişe etme.Sadece doktorun bu işte tecrübeli olmasına dikkat et o kadar :KK19:

sende evliydim galiba bakalım eşler nasıl bir tepki vercekler benim eşim cok sıcak bakmamıştı ben cok isteyince kabullendi:KK49:En Büyük KK
canım her erkek ister diye düşünüyorum.o kıskandığından istememiştir ilgi çekeceğinden korkmuştur.Benim eşim bişey demedi hatta olmusken büyük olsun diyor ama ekiliyor"benim için farketmez sen yaptıracaksan kendin için yaptır, ben seni her halinle seviyorum "diye.:KK51:herseyimi small alırdım artık onlar olmaz sana yaptırınca giyemezsin medium alman gerek diyor.bol kesim seyler giyecekmişim flar takacakmısım.bende tabiki anlaşılsın istemem allah korusun..ameliyat olmakla iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim:-)su an olan kıyafet özgürlüğümü düşününce

canım her erkek ister diye düşünüyorum.o kıskandığından istememiştir ilgi çekeceğinden korkmuştur.Benim eşim bişey demedi hatta olmusken büyük olsun diyor ama ekiliyor"benim için farketmez sen yaptıracaksan kendin için yaptır, ben seni her halinle seviyorum "diye.:KK51:herseyimi small alırdım artık onlar olmaz sana yaptırınca giyemezsin medium alman gerek diyor.bol kesim seyler giyecekmişim flar takacakmısım.bende tabiki anlaşılsın istemem allah korusun..ameliyat olmakla iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim:-)su an olan kıyafet özgürlüğümü düşününce
Merak etme,kocalarda alışıyor :KK48: Ameliyatımı Şubat ayında olmuştum,yazın asla o üçgen bikinileri giyemezsin demişti :63: Ama ilk giyindiğim bikini üçgendi :KK48:

Benim eşim evde annemde geldi eşinin memesi buyuk oldu dıye utandırıyorlar adamı :) eşimde ben demedım eşimin en buyuk hayalıydı dıyw acuklama yapıyor zavallam ya o istemiş gibi zan altında :) bu arada atlet giydırdı ablam anla dıye oha bu ne dedım begenmedum şekillerini ama normal şişlikler var zamanla artık ay valla kk yı hıc okumayıp uye olmasaydım bilincsız kalsaydım ne fena olurdum ne biçim oldular der aglardım :KK43:

Benim eşim evde annemde geldi eşinin memesi buyuk oldu dıye utandırıyorlar adamı :) eşimde ben demedım eşimin en buyuk hayalıydı dıyw acuklama yapıyor zavallam ya o istemiş gibi zan altında :) bu arada atlet giydırdı ablam anla dıye oha bu ne dedım begenmedum şekillerini ama normal şişlikler var zamanla artık ay valla kk yı hıc okumayıp uye olmasaydım bilincsız kalsaydım ne fena olurdum ne biçim oldular der aglardım :KK43:
:KK48: Bende daha ilk ay mağazalarda üçgen bikini denemiştim..Arkadaşım yanımdaydı,ne biçim oldular bunlar ne,ne yapacağım ben diye ağlamıştım :KK48:

nedenki canım nasıl şekilleri?merak ettim büyük olduğundan mı diyosun yoksa şekillerimi farklı geldi ay çok merak ettim

evet tatlım okudum nazlı gereken cvpları vermiş bilgilendirmiş sizlerı sagolsun ayy benimde gecsın 2. günüm çok mutlusun dimi ?kendimize en güzel hedıyeyı verdık :) gec bile kalmışım keşke daha öncedem yaptırsaymışım :)
evet tek tek gun sayıyorum bı gogsum baya odemı ındı dıgerı ınatcı doktorum normal dedi ama artık bı ay oldumu daha da iyi gececek zaman sabredelim kendımıze en guzel hedıyey verdık dedıgın gıbı insallah mutlu guzel gunler bızı beklıyo canım senın adınada nasıl sevındım anlatamam :KK68:

Meme ucu ile ameliyat olanlardan biri olarak bende cevap vereyim..Gerçi defalarca yazdım ama yinede yazayım :KK51::KK48:

Meme ucu kesisi oldum ama ilk günde bile asla hissizlik yaşamadım.Gögüs uçlarımda hep his vardı ve hassastı.Sıcaga soğuga tepki veiryorlardı hep,bu zaten el tepki idi :KK66: Meme ucu kesisinde kahverengi halkanın aly kısmından yarım daire kesi yapılıyor.Süt kanaları meme ucu çıkıntı olan yere baglı zaten.Kahverengi halkadan süt gelmiyor biliyorsunuz.. Bu yüzdende mantıkende süt kanallarının zarar görmesi gibi bir durum ancak çok acemi,bilinçsiz ellerde olabilir .. Emzirmekte sıkıntı yaşamak biraz anne ile çocuğa baglı.İki çocuk emzirdim ikiside farklı bir süreçte idi.Kızım üç ay emdi sütüm gitti,oğlum bir buçuk sene emdi.. aşadıgın sevinç,üzüntü,korku,yemen içmen sütün miktarını etkiliyor.. Her çocuk kendi rızkı ile geliyor zaten.Sen ne yaparsan yap süt bir anda kesiliyor yada artıyor işte Allahın taktiri..Bu konuda endişe etme.Sadece doktorun bu işte tecrübeli olmasına dikkat et o kadar :KK19:
Bugunlerde tamda aradigim cevapti saol arzum.. Benim doktorumda gogus ucundan yapacak. Basta hic dusunmuyordum bir anda dumura ugradim. Ben 9 senedir meme ucundan yapiyorum yok ole bi riski dedi. Ama oncesinde o da meme altindan yapiyormus. Cunku tecrubesi yokmus o zamanlar. 19 yasinda yigenime bile yaptim dedi.

:KK48: Bende daha ilk ay mağazalarda üçgen bikini denemiştim..Arkadaşım yanımdaydı,ne biçim oldular bunlar ne,ne yapacağım ben diye ağlamıştım :KK48:

Ben de daha ameliyatın ertesi günü çıplak şekilde aynanın karşısına geçip incelemiştim sonra da "Ama bunlar hiiiiiç seksi değil!" demiştim hiç unutmuyorum. :KK48: Moralim çok bozulmuştu da annem "Sen daha dün büyük bir ameliyat geçirdin farkındasın dimi?" diye aklımı başıma getirmişti. :)

Ayyy hazırlıklı olmak lazım o zaman.şekilsiz olacaklar demekki ilk zamanlar pek incelememek lazımmış:KK48:..insan duramazki bakıp bakıp durur ama:oops:

Ben de daha ameliyatın ertesi günü çıplak şekilde aynanın karşısına geçip incelemiştim sonra da "Ama bunlar hiiiiiç seksi değil!" demiştim hiç unutmuyorum. :KK48: Moralim çok bozulmuştu da annem "Sen daha dün büyük bir ameliyat geçirdin farkındasın dimi?" diye aklımı başıma getirmişti. :)
ahaha :) ne dogru soylemiş bizde deliyiz resmen :)ama şimdi memişlerin cok güzel bende sabırlı olmalıyım güzel olacaklardor :KK66:

Ayyy hazırlıklı olmak lazım o zaman.şekilsiz olacaklar demekki ilk zamanlar pek incelememek lazımmış:KK48:..insan duramazki bakıp bakıp durur ama:oops:
sende hazırlıklı ol cok az var gününe :)herşey güzel olsun :) dua edelim ki ameliyat oldu bitti sonradan sorun olmasın :KK66:

ayy yerinde olmazmı hayalime kavuştum :KK43:şükürler olsun tşk ederum aşkkitabım artık bende memeliler kervanındayım :)şimdi ödem filan pek bişey anlamıyorum 375 gözüme küçük bile geldi dahamu buyuk olsaymış dıyorum yada şiş cıplak gormedim henuz anlamıyoeum ne kadarda doymazız yahu :)

Doymayiz... Ben bile arar ara daha mi büyük olsa diyorum:KK48:

Nessira canım senn memelerde ayrımı benim arasi çok açık hemsireler zamanla kapanır diyo ama bilmiyorum:KK43:

X