Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Nessira canım senn memelerde ayrımı benim arasi çok açık hemsireler zamanla kapanır diyo ama bilmiyorum:KK43:
Canim dun bir bugun iki hele dur daha ortasi odemli senin yavas yavas yakinlasacak onlar birde tabiki orta kemigin genisse o baska tabi her kadinin vucudu baskadir birbirine benzemez

Nessira canım senn memelerde ayrımı benim arasi çok açık hemsireler zamanla kapanır diyo ama bilmiyorum:KK43:
canım birleşik değil benım de ayrık zamanla birleşeceklermiş panık yaptın dimi ? bende orayı dolgun göremeyince bi kötü oldum ılk gun.. ama şimdi sorun etmıyorum.. cnm cok sabırlı olmalıyız arkadaşlarımızın nasılda zamanla değişti memeleri bizimde oyle olacak artık ben akışına bıraktım :KK66:

bugun 3 güne uyandım amanın ılk kalktığım da bı tutulmayla uyanıyorsun sonra ayaga kalkıp yuruyunce şükür azalıyor yarın doktoruma kontrolüm var saç baş kuş yuvasına döndü sabah kuaförde yıkatıcam ne kötü duş alamamak :KK43:

canım birleşik değil benım de ayrık zamanla birleşeceklermiş panık yaptın dimi ? bende orayı dolgun göremeyince bi kötü oldum ılk gun.. ama şimdi sorun etmıyorum.. cnm cok sabırlı olmalıyız arkadaşlarımızın nasılda zamanla değişti memeleri bizimde oyle olacak artık ben akışına bıraktım :KK66:
Aynen canım bende çok panik yaptım inş arası kapanir

Aynen canım bende çok panik yaptım inş arası kapanir
senin kapanır mutlaka, buyuk meme de dekolte daha ıyı oluyor ..benım ödemler bynuma cıktı dokununca langırt haşır huşur ses çıkıyor :) senın odenm durumn nasıl bugun daha da olmuştur..ben gıt gıde şişiorum dahada..

senin kapanır mutlaka, buyuk meme de dekolte daha ıyı oluyor ..benım ödemler bynuma cıktı dokununca langırt haşır huşur ses çıkıyor :) senın odenm durumn nasıl bugun daha da olmuştur..ben gıt gıde şişiorum dahada..
canım yüzün falan da şişiyor mu?

Kızlar meme şiş ortadan kamyon geçer gırç gırç sesler geliyo sabah uyanınca kasılıyosunuz karnınızda şiş boynunuza kadar şişmiş gibi hissediyorsunuz memeler taş gibi bunların hepsi normal ve geçiyor emin olun güvenin bana ki ben çok zor atlatanlardanım burda geçmez diye üzülüyordum burdaki arkadaşların kafasını az ütülemedim ama inanın geçiyor.hepnizi öpüyorum

Kızlar meme şiş ortadan kamyon geçer gırç gırç sesler geliyo sabah uyanınca kasılıyosunuz karnınızda şiş boynunuza kadar şişmiş gibi hissediyorsunuz memeler taş gibi bunların hepsi normal ve geçiyor emin olun güvenin bana ki ben çok zor atlatanlardanım burda geçmez diye üzülüyordum burdaki arkadaşların kafasını az ütülemedim ama inanın geçiyor.hepnizi öpüyorum
memişler için herseye değer..:KK36:

Ben şimdi aradım kızlar fazlanazlıyı... Yatağına yeni yatırmışlar,dekoltem varmı 375 nasıl duruyor diye sayıklıyormuş :KK48:
Arada inleme seslerini duydum kötü oldum :KK14: Sabret Nessira cığım..Yarın saat üşümen ve ağrın olacak.Ondan sonra rahatlayacaksın inşallah... :KK51:
o inleme üşemektendi ve bı kasılmaydı aslında pek hatırlamıyorum arzum :)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ağrı sürecini bu şekilde atlatmana çok sevindim inşallah bende senin gibi bu şekilde atlatabilirim kafama takılan bazı konular var canım acaba meme ucu kesisi hissizlik kaybı olurmu ve emzirmede sıkıntı yaşarmıyım ben evliyim henüz çocuğum yok benide takip edermisin?
ben hissediyorum meme uçlarımı canım bi sıkınt yok şimdilik :)

aynen o durumdayım tatlım ne zamana kadar geçer acaba ?

Benim karin hala sis..birdenhic kilo alamayan ben 3 kilo aldim iycene sistim..birde memeler üstüne..:KK45:
evt ya kıloda ne kadar degışıklık olur? yani ödemler gidince, meme ağırlığıyla kaç olunuyor ben 49 kiloyum meme ler eklendı kaç gram fark olur kılo olmaz heralde ..:)

günler çabuk geçse kızlarrr, agrı sızı odemler gitse şöle bı kendıne gelsem memelerin keyfini çıkarsam :) yarın kontorlum nasıl gececek acaba :)

ayyy kızlar canım sıkıldı sızınlede paylasıyım ....üşenmedim ve elimdeki mentorun kitapcıgını okudum...risklerde nelerden bahsetmıs şoktayım :KK43: yok lenfomaya sebeb olabılecek sıvı bırıkımıne neden olabılırmıs...yok nörolojik MS Ve ALS hastalıgı gorunumu saptanmıstr bazı hastalarda yazmıs 30 kere okudum aynı yerı yanlısmı anlıyorum dıye de ...yoook mamografıde sonuca gec ulasma oluyormus bu ne ya resmen canımı sıktı :KK43::110: sızınle paylasmak ıstedım ama bılıyorum sızınde canınızı sıktım kızlar:KK43: tabi bazı ifadelerde nadiren yazısı geçsede bunları okumak hiç istemezdim :KK43:

Son düzenleme:
Benim karin hala sis..birdenhic kilo alamayan ben 3 kilo aldim iycene sistim..birde memeler üstüne..:KK45:
ya benım karın indide karnıma elımle hafıf dokunsam sankı cook spor yapmısım gıbı agrılar var kaslarımda he bıde memişlerm hala şiş oyyyy

X