valla cc denılen şey gram diye bılıyorum artık sen düşün canım :)evt ya kıloda ne kadar degışıklık olur? yani ödemler gidince, meme ağırlığıyla kaç olunuyor ben 49 kiloyum meme ler eklendı kaç gram fark olur kılo olmaz heralde ..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla cc denılen şey gram diye bılıyorum artık sen düşün canım :)evt ya kıloda ne kadar degışıklık olur? yani ödemler gidince, meme ağırlığıyla kaç olunuyor ben 49 kiloyum meme ler eklendı kaç gram fark olur kılo olmaz heralde ..:)
ve diyorkı kıtabın baska bıryerınde 2000 yılında yayımlanan STOA raporunda şu sonuca varılmıştır: Çalışmalar, silikon implantlarla kanser ve bağ dokusu hastalıkları gibi ciddi sağlık riskleri arasında herhangi bir ilişki bulunduğuna dikkat çekmemektedir.
şimdi kızlar anlamadım ben hem onları yazıyor kıtabın yer yer kısımlarında hem de bu cumleyı kuruyor..Kafa karıstırıcı[/QUOTe
merak ettim bende bı okuyayım kitapcııgı öyle cvplandırırım :)
Nessira çim benim göğüs lerim bana çok küçük görünüyor neden acabaKızlarr ben geldim cok iyiyim agrı oyle coj degıl hareket edınce bı kas agrısı oluyor benin tansıyonum ne zaman kalksam düşüyordu 1 saat once kalktım bi guzel yurudum ama yorgun hissetım bol bol hareket edıp yurumem gerekıyormuşkı cabuk iyileşmek için. bide bende fibro kist varmış hasan bey temizlemiş onları hıc ama hıc bilmiyordum şoke oldum evet baya sayıkşamışın375 cc beklemiyordum narkoz ve şokuyle boyur dekolte 375 nasıl yani sayıklamışım cok komık yahu ama cok mutlu oldum amelıyay oncesi şöle dolu dolu bi c olsun yaptordıgıma degsın dedım zaten okadar heyecanloydım ki zor konuştum coj ama coj mutluyum şükürler olsun,nazlımda sagolsun supriz yaptı cansın cann nazlım arzumda saolsun surekşı arayıp soruyor :)hepinize cok tşk ederim destegınız paylaşmlarınız bana cesaret verdi şimdiye kadar.. okadar cok bilinclendınki ne istedıgım ifade edebildim hasan beyden hiç şuphem yoktu zaten beni cok iyi anladı ve beni bugun şoke ettı 375 yahu hıc aklmdan bıle geçmedı 350 zor dıyordum kendime. Çk şükür snuctan memnunum :)
ayyy kızlar canım sıkıldı sızınlede paylasıyım ....üşenmedim ve elimdeki mentorun kitapcıgını okudum...risklerde nelerden bahsetmıs şoktayım yok lenfomaya sebeb olabılecek sıvı bırıkımıne neden olabılırmıs...yok nörolojik MS Ve ALS hastalıgı gorunumu saptanmıstr bazı hastalarda yazmıs 30 kere okudum aynı yerı yanlısmı anlıyorum dıye de ...yoook mamografıde sonuca gec ulasma oluyormus bu ne ya resmen canımı sıktı sızınle paylasmak ıstedım ama bılıyorum sızınde canınızı sıktım kızlar tabi bazı ifadelerde nadiren yazısı geçsede bunları okumak hiç istemezdim
ayyy içimi rahatlattın canım çok saol yuppi :) evet kapsül doktorun titiz çalışımına ve seçimine bağlı hatta öyleki masaj yapmak aslında kapsül için değil ödem için çünkü bunun için guclu masaj gerekıyormus onuda hastalar yapamazmıs zaten o yuzden sılıkon seçimi texture olması gıbı ..ve yöntem çok onemlıymıs.tekrar tesekurler tatlım suan iyiyimcnm okudum yanlış anlamışsın az sayıda implant kullanan hastalarda nörolojik als görülmüştür sonraki çalışmalarda göğüs implantlarının nörolojik bir hastalıkla ilişkisi olmadığı anlaşılmıştır!!!! yanı böyle bir şey yok cnm :) kanser rıskıde yok! memografi zaten sılıkonlu hastalara cekılmıyor bunun ıcın ozel bır mamografı cıhazı var bız onlara baktırcaz zaten zamanı gelınce.. bide bu kıtapcıgı okurken en buyuk görev doktora düşüyor bunu anladım bu kapsül oluşumu enfeksiyon dan kaynaklı cok ttıtız çalışmaları ve ıyı bır cerrahın yapması gerekiyor cok fazla meme estegıgı yapan doktorları seçmeye dıkkat edılmesı gerekiyor fıkrımce..korkulacak veya sıkıntı yapılacak bişey okumadım
ayyy içimi rahatlattın canım çok saol yuppi :) evet kapsül doktorun titiz çalışımına ve seçimine bağlı hatta öyleki masaj yapmak aslında kapsül için değil ödem için çünkü bunun için guclu masaj gerekıyormus onuda hastalar yapamazmıs zaten o yuzden sılıkon seçimi texture olması gıbı ..ve yöntem çok onemlıymıs.tekrar tesekurler tatlım suan iyiyim
ya bnde zaten boyle seyler soyleyenlere karsı cıkan bırıyım de mentorun kıtabında bunu gorunce noluyo dedim hemen burda yazdım ki yanlıs anladıysam duzeltın diye hihi :) allahın izniyle şu iyilesşme dönemini atlatsak ne iyi olcak Allah korusun hepımızıbenıde şaşırtın o kadar okuyup araştırmıştım :) valla erınmedım aldım okudum senın yüzünden ahahaha ::::) korkulacak hıc bışey yazmıyor ki normal bılgılen var:) sıkıntı yapma gonlun rahat olsun.. allah yanımızda olsun bı sorun olmasın bundan sonra bunun ıcın dua edecegız..
ayy banada oyle gelıyorkı bugun bı yandan baktım rahtladım açıkçası du b bakalım odemlerden bellı degıl bence dıyorum yada bız kafayı yemışız :) bıde 525 cc yanı ıllakı buyuktur acaba amelıyat olduğumuza ınanamıyormuyuz yoksa bu desteklilere alıştık olarmı yanıltıyor anlamadım bı bekleyelim tatlım. ağrın sızın nasıl daha ıyı mısın?Nessira çim benim göğüs lerim bana çok küçük görünüyor neden acaba
aminnnn tatlım yıne baya oldu benım daha 3. gun hala zorlanıyorum yanıya bnde zaten boyle seyler soyleyenlere karsı cıkan bırıyım de mentorun kıtabında bunu gorunce noluyo dedim hemen burda yazdım ki yanlıs anladıysam duzeltın diye hihi :) allahın izniyle şu iyilesşme dönemini atlatsak ne iyi olcak Allah korusun hepımızı
aminnnn tatlım yıne baya oldu senın !! benım daha 3. gun hala zorlanıyorum yanıami
aminnnn tatlım yıne baya oldu benım daha 3. gun hala zorlanıyorum yanı
tabi agrıların zamanla azalacak sabırlı ol ama bak 22.gün ve hala yumusamadılar demekki bi ay-ıkı ay olcak sonra ha bide sutyen gıymek istıyorum artık ama malesef sabır canım senınde gececek gunlerami
aminnnn tatlım yıne baya oldu benım daha 3. gun hala zorlanıyorum yanı
cnm benum bi memem digerıne gore bgore biraz daha agrılı ve şişlik agrıyanda biraz daha var seninde öylemiydi ?tabi agrıların zamanla azalacak sabırlı ol ama bak 22.gün ve hala yumusamadılar demekki bi ay-ıkı ay olcak sonra ha bide sutyen gıymek istıyorum artık ama malesef sabır canım senınde gececek gunler
cnm benum bi memem digerıne gore bgore biraz daha agrılı ve şişlik agrıyanda biraz daha var seninde öylemiydi ?
tikabbilam saol cnm aynen benimde sol fıgerı gıbı olsaudı oda ne iyi olurdu ama bunada şükür içimi rahatlattınCanım o çok normal, benim sol memem daha şiş ve yukarıdaydı ve ağrılıydı. Yaklaşık 1.5 ayda düzeldi. Panik yapma yani :)
ayyy içimi rahatlattın canım çok saol yuppi :) evet kapsül doktorun titiz çalışımına ve seçimine bağlı hatta öyleki masaj yapmak aslında kapsül için değil ödem için çünkü bunun için guclu masaj gerekıyormus onuda hastalar yapamazmıs zaten o yuzden sılıkon seçimi texture olması gıbı ..ve yöntem çok onemlıymıs.tekrar tesekurler tatlım suan iyiyim
Canım o çok normal, benim sol memem daha şiş ve yukarıdaydı ve ağrılıydı. Yaklaşık 1.5 ayda düzeldi. Panik yapma yani :)
Canim hiç kollarimi kaldıramiyorum gögsümde biri oturuyo sanki dikiş yerlerde ağrıyor bazen silikonlarin hareket ettiğini hissediyorum bide tek başıma yatıp kalkmamyorum çok acıyor sen nasıl oldun canımayy banada oyle gelıyorkı bugun bı yandan baktım rahtladım açıkçası du b bakalım odemlerden bellı degıl bence dıyorum yada bız kafayı yemışız :) bıde 525 cc yanı ıllakı buyuktur acaba amelıyat olduğumuza ınanamıyormuyuz yoksa bu desteklilere alıştık olarmı yanıltıyor anlamadım bı bekleyelim tatlım. ağrın sızın nasıl daha ıyı mısın?